Şimdi Ara

Ultrean Air Fryer Kullananlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
33
Favori
17.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok seste yok ışıkta yanmıyor, kapak mı tam oturmadı diye de baktım olmadı . İade oluşturdum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Termotronikk T kullanıcısına yanıt

cok garip, muhtemelen cok basit bir cozumu var aslinda bunun ama tabi el yatkinligi lazim. bir gun basima gelirse soktugumde ne oldugunu yazarim buraya 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    İlk çalıştırmada plastik yanık kokusu gelmişti ama olağan karşılamıştım belki de yandı bilmiyorum o kadar hazırlık yapmıştım geri gönderiyorum şans:)

• 8.5 lt için uygun fiyatlı ama ona uygun ızgara teli bulabilen var mı arkadaşlar

kotu olmus, g.o hayirlisi...

• Merhaba 6L olanı aldık fakat sürekli teflona yapışıyor yaptığımız malzemeler. Ve çıkarması çok zor oluyor yıkarken. Cosori kullanan arkadaşımda hiç böyle bir yaşamadık. Fakat patates olsun et olsun pişirirken sallamamıza rağmen arada yapışıp kalıyor defalarca yıkıyoruz öyle çıkıyor. Bu bendeki ürünle alakalı bir sorun mu herkeste olan bir durum mu?

İade için kurye çağırdım salı gelecek ama dedim bakayım tekrar kutudayken gişe takıp bakayım dedim bu kez çalıştı ama emin olamadım neden oldu?

kabloyu biraz oynatin cihazin dibinden bakalim ne olacak 😃

bence temassizlik gibi bir durum var bir yerde ama...

Denedim onu çalışıyor:) ama 200 derece 4 dk çalıştırdım işlem bitti 5 dk sonra makine hala sıcak ama fişi çıkartıp taktım aynısıbı yaptı elektriği algılamadı

bir yerde soguk lehim falan gibi birsey var da isininca ordan mi temassizlik yapıyor acaba 🤔 valla cok garip bir durum.

Bilmedim iade de etmek istemedim ama bu sorun kullandıkça başka sorunlara da neden olur gibi

acip bakmadiktan sonra oyle kullanilmaz tabi, oyle bir imkaniniz yoksa iade etmek en mantiklisi.

• Yaklaşık 2 aydan fazladır ürünü kullanıyoruz patates tavuk köfte yapıyoruz genelde son zamanlarda içine ne koyarsak koyalım yapışıyor
    Başlarda böyle bir durum yoktu, taban izgarasinda herhangi bir soyunma deformasyon falan da yok aslında
    Başka böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

• susu5611 S kullanıcısına yanıt
    Tavalara yapışmasin diye hindistan cevizi yağı sürüldüğünu okumuştum. İsterseniz bir araştırın. Etkisi baya sürüyor deniyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba benim aldığım üründe pas oluştu ortadaki çukur kısımda demir parçanın birleştiği yerlerde sizlerin başına benzer bir durum gelen var mı? Teşekkürler

• Ne kadar çok yapışma şikayeti var.

• Arkadaşlar bir arkadaşın özel mesajıyla konuya baktım çok fazla yapışma şikayeti gördüm.

Ben airfryer ı içinizde en çok kullananlardan biriyimdir heralde. Şuana kadar hiç yapışma yaşamadım. Sadece alt kasada ufak tefek soyulmalar görünüyor. Asla bulaşık teli ve yağ sökücü kullanmadım sizde kullanmayın. Yağ çözücü çok kuvvetlidir.

Ben temizleme işinde sıcak su yumuşak sünger ve bulaşık deterjanı kullanıyorım.

Yapışma olayı içinde tavsiyem, ben sprey yağdanlık aldım yapışabilecek ürünlerde tabana mutlaka sprey yağ sıkıyorum çok çok az. Ayrıca patates kızartması yapacağım zaman karıştırdığımda spreyliyorum çok çıtır ve kızarmış oluyor. Bu zamana kadar hiç yapışma yaşamadım.

Başka bir etkili yöntem ise yağlı kağıt kullanın ve kağıda ufak delikler açın böylece hem hava akışı olur hemde yiyeceğiniz yapışmaz.

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Yağlı kağıt içinde patates kızartmasını yapın yağlı kağıda delikler açın.

Daha sonra patates pişince çıkardığınızda patatesi kağıdın içinde tutup yağlı kağıdı üstten bağlayın patates içinde kalsın. Hem böylece kendi sıcaklığında pişmeye devam eder.

• Ultrean Sıcak Hava Fritözü, 8 Litre XXL Airfryer Fritöz ,7 önceden ayarlanmış pişirme modu, LCD Dijital Dokunmatik Ekran ve Yapışmaz Çıkarılabilir Sepet, 1800W

Merhaba,

Bu ürünü sipariş etmiştim teslim aldım. Kullanımı konusunda Türkçe kullanım kılavuzu bulamadım. Aynı ürünü kullanan arkadaşlar Türkçe kullanım kılavuzu varsa ya da yararlanabileceğimiz farklı bir kaynak varsa paylaşabilir misiniz? Ürünle ilgili şu an için her türlü bilgiye ihtiyacım var, henüz ürünü açıp kullanamadım. Desteğiniz için teşekkürler.

Ultrean Air Fryer Kullananlar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.