Şimdi Ara

Uludağ Sözlük'ü bilen ya da 'yazar'ı olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bence ekşi nin gelecekteki en büyük rakibi uludag sozluk. Bu sözlüğün yazarı ya da okuru olan varsa sözlük hakkındaki fikirlerini alabilir miyim?

• reklam gibi olmuş sanki....
  • Ben orada yazarım.Ancak yazdıklarımı teker teker silmeye başladım.
    Ekşisözlük'ün değil rakibi tırnağı bile olamaz.
    Sözlük acayip yavaş.Başlık açılana kadar bekle dur.
    Moderatörler açılan başlıkların bazılarının görünmesini engelliyorlar.Yani sen kendi kendine yaz dur.
    Günün başlıkları arasında mutlaka ekşisözlük veya itüsözlükle ilgili başlıklar bulabilirsiniz.Sürekli ekşi ve itüsözlüğü çekiştirmekten başka yaptıkları bir şey yok.
    Seviyeli birkaç insan da var ama malesef seviyesiz insanların sayısı çok fazla.
  • Valla yazın can sıkıntısından 1 ay kadar yazdım. Sonra saçma sapan nedenlerle modlar birkaç yazımı silince, ben de sinirlenip bütün yazdıklarımı sildim. Eksisozluk gibi özgürce yazamıyorsun.
  • ekşinin rakibi olsa olsa itusozluk olur. Oda yazar alımlarını açmıştı geçenlerde. hala açıksa gidi alın 1 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saçaklıda -- 15 Ocak 2007; 23:42:32 >
  • öncelikle reklam yapsam hangi sitenin reklamını yapacağım açık ve net ortada sanırım.
    ben uludağ'ı gayet seviyeli ve hızlı gördüğümden yorumlarınızı almak istedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.