Şimdi Ara

Uludağ Tıp Fakültesi hakkında soruları olan gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Uludağ Tıp hakkında aklınıza takılan şeyleri cevaplayabillirim.
    Ayrıca forumda çok başlık görüyorum.Küçük bir uyarı kesinlikle ama kesinlikle yeni açılmış 2-3 senelik fakülteler ile köklü fakülteleri kıyaslamayın.
    Tıpta ne kadar eski ne kadar deneyimli bir okul olursa o kadar iyidir.Bu yüzden özelleri falan geçin eski ve köklü fakültelere yönlenin.

• Destro3285 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba

1- Hocalar zorluyor mu?
    2- Eğitim kalitesi hakkında yorumunuz nedir
    3- Sosyal hayat nasıldır? Sadece pub-cafelederden mi ibaret?
    4- Yurt imkanları nasıl tek kişilik odaların fiyatları ne kadar ?

Edit: 5- Sistem değişmiş komite sistemi gelmiş bu neleri değiştirir?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirSoruİcinGeldim -- 25 Temmuz 2016; 18:52:41 >
  • neden kök bu kadar mühim
  • bu sene egitim sistemi değişti diyolar dogru mu ve bu sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirSoruİcinGeldim

Merhaba

1- Hocalar zorluyor mu?
    2- Eğitim kalitesi hakkında yorumunuz nedir
    3- Sosyal hayat nasıldır? Sadece pub-cafelederden mi ibaret?
    4- Yurt imkanları nasıl tek kişilik odaların fiyatları ne kadar ?

Edit: 5- Sistem değişmiş komite sistemi gelmiş bu neleri değiştirir?
    Teşekkürler.

aynılarını bende soruyom
  • BirSoruİcinGeldim B kullanıcısına yanıt
    1-Belirli bi seviyede zorlanıyor bence,zorluk seviyesi olarak aşırı zor demek yanlış,ama kolayda değil.Ayrıca kişiden kişiye değişir.Her fakültenin bi çalışma yapısı vardır bunu çözersen buna uygun ders çalışma metodları benımsersen gecersın bence.Az bi çalışmayla finalleri bu dönem verdim mesela ucundanda olsa geçti
    2-Bence baya ıyı tum derslerı takıp etmesemde ses kayıtlarından falan cok faydalanıyorum.Anabılım dalı hocalarımız cok kalıtelıler,dersler baya güzel işleniyor bence.
    3-Hayır okulun kulupleri baya aktıf kluplerde takılan cok ınsan var.Görükle bence sosyal hayat olarak baya bıseye sahip burda mıllet pub cafe konusuyor ama tıyatroda var sınemada var bowlıngte var bırton spor sahası var kı bunlar sadece goruklede olanlar.Zaten bursanın dıgerkısımlarına metro ıle veya otobusle gıdıp bırcık sosyal aktıvıteye ulasabılırsın.
    4-Evde kaldıgım ıcın pek bılmıyorum.Her taraf yurt ama cok sıkı olanlarda var cok rahat olanlarda.Duydugum kadarıyla 600*800 arası degısıyordu fıyatlar
    5-Komite olması cok daha guzel keske gecen sene degısseydı.Bu sıstemle okuyan son kısılerız ve sıstem cok zor.Suan bu hafta suresınce butunleme sınavları devam edıyor okulda.Komıte cok daha ıyı ve duzenlı calısan bırısı ıcın cok daha rahat bı sıstem

• elllfbill kullanıcısına yanıt
    Ne kadar deneyımlı hocalar varsa sıstemde o kadar kusursuz işler.Ne kadar bırıkım varsa laboratuvarda arastırmalarda gozlemlerde cok daha fazla sey kadar ogrencıye.
  • Destro3285 D kullanıcısına yanıt
    Peki çok teşekkürler
  • mahmudoss M kullanıcısına yanıt
    Evet değişti.Komite olması cok daha guzel keske gecen sene degısseydı.Bu sıstemle okuyan son kısılerız ve sıstem cok zor.Bu hafta suresınce butunleme sınavları devam edıyor okulda büte kalanlar sadece 1.5 ay tatil yapabilecek.Komıte cok daha ıyı ve duzenlı calısan bırısı ıcın cok daha rahat bı sıstem.Eski sistem az calısanlar ıcın guzel alttan ders alabılıyorsunuz ama sımdık sıstem degısıklıyle buda sıkıntılı oldu ayrıca eskı sıstemde cok fazla sınav var 15 gun sınav haftası suruyo oncesındekı calısmayla 1 ay nerdeyse.Komıtede bu yok az sınav oz sınav ayrıca gecmesı çalışan bır ogrencı ıcın daha kolay komıtede.
    Sıkıntı cıkaracagını dusunmuyorum degısıklıgın tum sene boyunca buna calıstılar zaten suankı sıstemde ıkıncı sınıfta bıraz komıtelesıyor ama yıne hersey ayrı ayrı sınavlardan olusuyor.Çıkmış soru havuzunu cok fazla degıstırmezler yıne cıkmıs soru gelecektır yenı sıstemdede bu yuzden sıkıntı olmaz.Asıl sıkıntı ust donemde yanı bızde cunku ıkı sistem arasında gecıs surecı gıbıyız ustten ders alamıyoruz alttan kalan her ders sıkıntı yaratıyor.

• zaza_ceh Z kullanıcısına yanıt
    Ayrıca İstanbuldan gelen arkadaşlar ıcın antalya ve eskısehıre oranla cok daha yakın bursa budo veya ıdo ıle 1.40 dk suruyor kabatas.Budo artık beylıkduzunede gıdıyo 1.40 dk sanırım oda.Antalyanın ne kadar uzak oldugunu unutmayın her ıstedıgınızde ıstanbula gelebılırsınız 25 lıraya mal oluyo sıze.ama antalyadan gelemezsınız ya ucaga 200 lıra vermelısınız yada 15 saatten fazla otobus ezıyetı.Aılenıze evınıze ıllakı gerı gelecegınızı unutmayın bu yuzden ıstanbulda okuyanlar ıcın uludag her zaman bır adım one cıkmalı
  • eyvalah destro güzel anlatmışın bende 4400 sıralama var sence uludağ mı yazıyım 9 eylül mü
  • mahmudoss M kullanıcısına yanıt
    tercıh meselesi 2000 ile bursa yazıp okuyanda var ve memnun.Nerden gideceğinede bağlı.9 eylulde kuzenım okuyo sağlam zor ama çok iyi eğitimi diyordu kendısıne has bı sıstemı vardı.Puanlarda bıraz esner bu sene ama ben olsa 9 eylul yazardımo puana altınada uludag
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.