Şimdi Ara

Uludağ Tıp Fakültesi Rezil bina (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sen iyi niyetli yazmıyorsun son yazdığın bunu belli etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksantin.oksidaz K kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer meslek gruplarında da var. Say derseniz sayayım. İnsanlıkla alakalı bir şey bu. Binlerce çeşit insan var. Ben hiçbir zaman sağlık mesleklerine karşı kötü bir yorum yazmadım. Ancak siz doktorlar asla böyle yapmaz dediğiniz için yorum yapma gereği duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Robot34

Kardeş çapa cerrahpaşa ege zaten bunlar gibi bekleme ama 5k 10 k arası belkide en iyi imkanlar o okulda fena bir şehirde değil cidden şükret hayatına millet ağrı tıp diye takla atıyor

çapa daha da çöp binaları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    21 yıldır doktor çocuğuyum ve tıp için hukuk fakültesini bıraktım. Her mesleğin içinde iyiler ve çürükler var. Konu başlığı ''tıp fakültesi'' olduğu için doktordan örnek verdim.

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Çocuklukta geçirdiğim bir kazadan dolayı kolumda 25cm'lik kalıcı iz kaldı. Dikişi atan doktor bana 2cm ile hayatta kaldın yoksa atardamarın da kesilmiş olacaktı demişti. Yani şimdi böyle bir durumda bana nasıl estetik dikiş atsın? Bakın ortada bir travma varsa öncelik hastayı hayatta tutacak girişimlerde bulunmaktır. Hastayı hayatta tutabilmek için o yarayı kapatmak için dikiş nasıl gerekiyorsa öyle atılır estetik dikiş için zaman yoktur çünkü. Zaman en büyük düşmandır insan hayatını kurtarma konusunda.

• Bina harbiden psikolojik açıdan etkiliyor insanı değişik bir mekana girince.

Hocam ben de acil sağlık hizmetlerindeyim. İnsan hayatı söz konusuysa başka hiç bir şey düşünülmez. Kaburgası kırılsın bırak yeter ki kalp çalışsın deriz. Anlıyorum dediklerinizi ama işini iyi yapmayan doktorda var bunu niye kabul etmek istemiyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.