Bildirim
Uludağ Tıp Fakültesi Rezil bina
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
O ne güzel dert öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bina çok eski ama önemli olan işlevi , istanbul sonrası en çok hasta bursa ya gelir
Bro tıp gibi üninin en başarılı öğrencisini alan bi bölümün binasının onarımlı olması gerekmez mi en boktan bina tıp binasıydı ya hayal kırıklığına uğradım yani tek dert bu olsa keşke ama yapısına önem verilmeyen bir şeyin hiçbir şeyine önem verilmez bence
Çünkü tıp eski bölümlerden ve Uludağ da eski üniversitelerden olunca bina eski oluyor yapacak bir şey yok. -
Eğitimi iyi midir peki bro bilgin varsa anlatsan biraz 😄
Skslslsösmfm hocam sen daha Giresun u görmemişsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NothingMann -- 7 Eylül 2018; 19:20:45 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam bursada oturuyorum 1 yıl üniversite kütüphanesinde çalıştım şimdi sadece öğrenciler giriyor tabi de , sosyal olarak 1. Sınıfsın tıpçılar a çok önem veriyor fakülte 2.öğretim gelen para sizin adeta , tıpçılar özel kütüphanesi vardı en son fakülte içinde , eğitimi zor diye biliyorum ama emin ol geliştirir geçmesi zorlaşmış , şehir ici ulaşım çok kolay belki de turkiyenin en kolayı her yere gidebilirsin kısa sürede istanbul geliyorsan budo kullan u2 ye bin kyk önünde inersin başka sorun varsa sor , ha yemekleri de 10 numara kaçak olarak kullandım 2.5 tl tavsiyem vejeteryan menü kullan 5 çeşide kadar yemek çıkıyor ve 10 numara dışarıda yesen min 20-25 tl baya iyi yani , burslara da başvur tıpçılar a veren baya kurum vardı sütaş erikli gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tuğlası çıkmış çatlak duvarı görünce moralim bozuldu tek depremde yıkılacak gibi bi hali var
Yani takılmamam gereken bi nokta demi kardeşim kocaeli tıpla kıyas yapıyorum da hangisi iyidir sence orası daha yakındı bana mesafe olarak? Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kardeşim özellikle burs işi bilgin varsa yardımcı olmak istersen özelden yazabilirsin bilgim yok o konuda çünkü
Orda okuyan biriyle konuştum 1.sınıfların sınıfı tek pencereli mapus gibi dedi yeni binaya taşınacakmış ama 2019 diyolar
Diğer köklü fakültleler de bu şekilde yani anladığım kadarıyla demi
Haha yandık desene ,sağ olasın paylaşımın için
Kardeş çapa cerrahpaşa ege zaten bunlar gibi bekleme ama 5k 10 k arası belkide en iyi imkanlar o okulda fena bir şehirde değil cidden şükret hayatına millet ağrı tıp diye takla atıyor
Sorun değil hocam ben de bikaç gün öncesine kadar sizin gibiydim alıştım sonra 😂
Diğer köklü fakültelerden bazıları da bu şekilde bazıları düzgünquote:
Orijinalden alıntı: Berkan68
Diğer köklü fakültleler de bu şekilde yani anladığım kadarıyla demi -
çoğu imam hatip fen liselerinden daha iyi binaya sahip -
Kocaeli kıyaslanamaz bile genelde akdeniz rekabet halinde diye duydum , burs hakkında nerelere başvurulur bilmiyorum ama internette biraz arastirisan bulabilirsin vergiden düşmek için yapıyorlar , iletişimin iyiyse iyi burslar alırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LET THE LINC BEGIN -- 7 Eylül 2018; 19:55:23 >
Şimdi şehri güzel büyükşehir sonuçta o yönünden tercih ettim ben ama köklü diye de bu kadar bakımsız bırakılmaz ki az biraz tadilat yapılması gerekir sonuçta 300 öğrenci tercih yapıyor orası için inş hocaları iyidir
Çok sağ ol kardeşim iyi akşamlar 👋
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- boğaziçi işletme mezunları
- görkem şahin hangi üniversite mezunu
- psikolojik karın guruldaması
- üçgenler fasikül önerisi
- dişte uzmanlık okurken maaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X