Şimdi Ara

Uludağ Tıptayım (2.sinifa gectim) Yardimci olabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yani yazin dil kurslarina gidip halledebilirsin tabi ki ama birsey katmazsan bu yaz kendine buyuk ihtimal kalirsin hazirlikta ve 7 yil olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipolar

Selam tıtlım.
    boyum 1.75, kilom 56
    Ölçülerim: 92, 63, 88
    Ülüdöğ Tüp yözmöyü düşünüyörüm. Bönö yördümcü ölür müsün?

ulan şu sınav açıklansayd.adam iyice balataları sıyırdı.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LityumBor kullanıcısına yanıt
    hocam bursada hangi okuldan mezun oldunuz bn de tıp istiyorum önerilereri alabilirmiyim sizdenn
  • osmanbursa O kullanıcısına yanıt
    Bursali degilim hocam tasindi ailem.
    Ozelden biraz daha ayrintili yazarsaniz kafaniza takilan sorulari vb.

• kardeş benim anladığım uludağ tıpta okunmaz siz iyi dayanıyormuşsunuz yine şu an ünilerden hazırlık kalktı ama uludağ yök kararına rağmen bu yıl da kaldırmamış ayrıca tıpta vize final sistemi çok saçma geliyor bana sonuçta tıp müfredatı çok farklı diğer fakültelere uygulanan sistemi uygulamak bence yersiz olmuş Allah uludağ ı yazacaklara sabır versin kolay iş değil....
  • Evet katiliyorum tamamen olmasa da. Yani diger okullari gormedigim icin. Hazirlik konusu basli basina gereksiz zaten. Sistemde komite olmayan nadir okullardan oldugu icin.. Gecme notu da 60 bu arada yazmayi unutmusum.

• Hazırlıktan muaf sınavı nasıl, zor mu? Bir aylık gibi bir çalışmayla geçilebilir mi?

• açıkmavikoyumavi kullanıcısına yanıt
    Nerdeyse yari yariya gecip kalan oluyor. Ingilizcen biraz iyiyse yapabilirsin tabi ki

Bu sene gecen cok oldu. Ama benim zamanimda kalanlara baktigim zaman hic kursa falan gitmeyip calismayip 60-70 arasinda alanlardi.

Gecersin bence.

• Uludagda vize final sistemi olmasi daha iyi mi kotu mu sizce? Bursada yasiyorum siralamam 2800 geldi Ege tip hayalim ama ailem Bursada kalmami istiyor Uludagin avantaji diyebilcegin seyler var mii?

• Paresomma. P kullanıcısına yanıt
    Bu sistem daha kotu. Tum universiteler komite sistemine gecti zaten. Fakat ailenin rahatligi bir baskadir. Ingilizcen iyi degilse hazirligi da unutma. Ege duyduguma gore zor fakat egitimi iyi. Ben egitim konusunda Bursada cok birsey goremedim. Sen bilirsin tabi ki arastirmani ege univ. Okuyan kisilerle konusmani tavsiye ederim. Hatta bos bir zamaninda atla metroya git uludaga suan but zamani bulursun cok rahat ogrenci yerinde gor .

• Uludaga gitmisligim var tekrar da gidebilirim neden bilmiyorum hic yazasim gelmiyor puan da iyi gelmisken Ege yaziyim diyorum zorlugu sorun degil ama aile rahatligi cok celdirici oluyor bende :) hazirlik sinavini gecemem buyuk ihtimal sana hazirligin katkisi ne kadar oldu ciddi ilerleme oldu mu ingilizcende?

• Merhaba benim sıralamam 6513 sizce uludağ ya da akdeniz tutar mı? Komite sistemi öğrencinin bilgilenmesi açısından daha mı yararlı? Yeterince kadavra ve pratik yapma imkanı var mı? Bir de bunlar olmazsa trakya mı kocaeli mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.