Şimdi Ara

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2013 GİRİŞLİLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoşgeldiniz çocuklar. Soru falan varsa cevaplarım.
  • Elektrik elektroniği kazandım ama şu isteğe bağlı hazırlık olayı karışık ortak alan dersleri 5-I falan bilgisi olan varsa
  • Bende iibf işletme kazandım . Yurt hakkında bilgilendirme yaparsanız cok iyi olur valla . basvuruda sadece genel yurtlar secenegini işaretledim . Yüksek ücretli yurtlar hakkında pek bilgim olmadıgı icin onu tercih etmedim . Hata mı ettim bilmiyorum :D
  • Çevre mühendisliği
  • Elektrik Elektronik kazandım ama bu hazırlık olayının isteğe bağlı olan kısmını anlamadım şimdi isteğe bağlı olunca muafiyet sınavına girmek zorunda mıyız? Yoksa kayıt sırasında direk hazırlık istemiyorum deyip hazırlık okumama şansımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

Hoşgeldiniz çocuklar. Soru falan varsa cevaplarım.

Senden de bi yurt apart yardımı alsak aslında süper olur
  • elektrik-elektronik müh. kazandın.Hocalar biraz gıcık diyorlar ama bakalım ne derece doğru.Bu arada yurtlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
  • Evet arkadaşlar bende tarih kazandın.Anlatın bakalım nasıl oralar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu yurt başvurusu nedir ya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ofsaytbayragı

quote:

Yukarıda Çamlıca muhabbeti falan dönmüş. Çamlıca'da kalan arkadaşlarım sıcak suyun her zaman olmadığını söyledi. Böyle basit problemleri bile çözememişler yani. Başındaki adamda saçma sapan bir tip. Trio fena değil ama pahalı biraz. Çağdaş iyidir. Zaten siz kayıta geldiğinizde Görükle'ye gideceksiniz. Görükle girişinde tüm apart ve yurtlar yan yana stand açıyor. Kafana yatana kaydolursun.

Bu arada yeni gelenler Görükle'nin merkezi köprü altından geçince karşınıza çıkan yer değil. Çekirdek Kahve'dir. Apart için çalıştım bende bir ara çocuklara anlatamıyorduk. Milleti darlamayın orda.

• Bu arada 12-23 ağustosta yaz okulu nedeniyle okuldayım. Bursa'ya gelecek olan varsa yardımcı olurum. Böbrek.avi
  • quote:

quote:

quote:

Yukarıda Çamlıca muhabbeti falan dönmüş. Çamlıca'da kalan arkadaşlarım sıcak suyun her zaman olmadığını söyledi. Böyle basit problemleri bile çözememişler yani. Başındaki adamda saçma sapan bir tip. Trio fena değil ama pahalı biraz. Çağdaş iyidir. Zaten siz kayıta geldiğinizde Görükle'ye gideceksiniz. Görükle girişinde tüm apart ve yurtlar yan yana stand açıyor. Kafana yatana kaydolursun.

Bu arada yeni gelenler Görükle'nin merkezi köprü altından geçince karşınıza çıkan yer değil. Çekirdek Kahve'dir. Apart için çalıştım bende bir ara çocuklara anlatamıyorduk. Milleti darlamayın orda.

Peki çağdaşın fiyatları hakkında bilgi verebilir misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 500 olması lazım. Odadan odaya değişir.
  • arkadaşlar dört dörtlük yurt aramayın görüklede hiçbir yurt dört dörtlük değil çamlıcada iyi sayılmaz ama kötülerin iyisi gerek mevkisi gerek şartları. sıcak su sorununu ilk defa duydum belki bir sorun olmuştur çünkü ben sıcak su sorunu yaşamamıştım. internet sorunu çok yaşamıştım :D çünkü aparttakiler nasıl abanıyorlarsa nete artık :) başak apartı falanda iyi sayılır bu sene kipanın orda olması avantaj zaten trio tam anlamıyla faaliyete girsin başak apartta kalanlar bu konuda şanslı olacak. çağdaş falan pahalı geliyor bana trio zaten pahalı :( dolunaydan da uzak durun deriim dağın başında. arkadaşınız ile geliyorsanız hiltonlarda kalabilirsiniz :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tayfun14780

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ekonometriyi kazandım varmı arkdaslar benm fakulteden bırıleri ? veya görüklede kalan apartlarla bilgisi olan

ben uluslararası ilişkiler okuyorum. 2.sınıfım yurt-apart konusunda yardımcı olabilirim. :) genel bilgiyi verip istediğini seçebilirsin :)

Tam da aradığım kişi ya benim maddi durum orta seviyede ama apartta kalmayı dusunuyorum yurt yerıne sen ne önerirsin nereleri tavsiye edersin yardımcı olursan çok sevinirim

bak şimdi ben kendimden örnek vereyim. ben çamlıca konutlarında kalıyorum ikinci sınıftada orda kalıcam. şöyle diyeyim herşey dahi (elektrik-su-doğalgaz-internet-sabah kahvaltısı-akşam yemeği-okula servis-temizlik) 2 kişilik ve tek kişilik odalar var. erkenden gelip kayıt yaptırırsan ucuza gelir. senelik 4 bin lira (erken kayıtta çift kişilik oda fiyatı). sana tavsiyem kayıt zamanından önce gelip bu yurt işini hallet. yurt dediğime bakma adam görüklenin en merkezi noktalarından ev kiralıyor. o evin odalarını öğrencilere satıyor. yemekhanesi falan senin oturacağın yere oldukça yakın. buraya geldiğinde uzak durman gereken yurtlar da var. mesela dolunay hem çok pahalı hem iyi değil hemde yerleşimden oldukça uzak. tavsiyem yerleşime yakın yerlerden apartta kal. benim sana tavsiye ettiğim yurt çamlıca konutları çünkü hem yerleşime yakın hemde herşey dahil. başak apartları var orasıda 390 lira tek kişilik oda fiyatı ama elektrik sana ait yemekte yok. ve biraz yerleşimin aşağısında kalıyor. bu sene merkeze trio diye mükemmel bi yer yapıldı ama çok çok pahalı 550-600 gibi fiyatları var aşırı lüks alışveriş merkezi içinde oluyor odan :)

çamlıca gerçekten iyiymiş.bende öyle yapmayı düşünüyorum kayıtlardan önce gelip bana en ucuz ve en kullanışlı yeri tercih etmeyi düşünüyorum tek sıkıntım yanıma 2. bi adam daha yok bi arkadasım yok. beni zorlayan tek nokta bu. bu görükle trioda sitesinde 450 den başladıgını bahsetmıs ne gıbı bı cakallık vardır. valla cok sagol baya yardımcı oldun bunların hepsını goz onunde bulundurucam

bilmiyorum ben tanıtımına katıldım çok pahalı geldi çamlıca da aslında çok iyi değil ama görüklenin en iyisi. kayıt olursan falan bana haber ver belki indirim yaptırırım arkadaşım falan diye ;)

çok teşekkürler bi gidip görmek en iyisi çamlıca olursa haber veririm

sen görükledeki tüm apartları dolaş fiyatlarını falan öğren ama erken kayıt yaptır her nereye gideceksen çok avantajlı olursun yaklaşık bin lira kara geçersin :) ben görüklede barda çalışıyorum geldiğin zaman yardımcı olurum istersen :)

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım sıcak su her zaman vardı ama diğer apartlar gibi mutlaka bir sorunu oluyordu ben internetten dolayı çok sorun yaşamıştım :( dedim ya çamlıcada iyi sayılmaz ama kötünün iyisi işte en iyisi eve çıkmak aslında :) ya da biraz paran olacak trio da kalacaksın :) hiltonlarda fena sayılmaz apart konusunda havuzu falan olanlar gayet iyi. gelecek olan arkadaşlar onlarıda bir değerlendirsin :)

• Bu arada iktisat 2.öğretimi kazandım var mı sınıftan arkadaş :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım sıcak su her zaman vardı ama diğer apartlar gibi mutlaka bir sorunu oluyordu ben internetten dolayı çok sorun yaşamıştım :( dedim ya çamlıcada iyi sayılmaz ama kötünün iyisi işte en iyisi eve çıkmak aslında :) ya da biraz paran olacak trio da kalacaksın :) hiltonlarda fena sayılmaz apart konusunda havuzu falan olanlar gayet iyi. gelecek olan arkadaşlar onlarıda bir değerlendirsin :)

Çamlıca'da kalan kız arkadaşlar hep çok şikayetçiydi. Onların yalancısıyım. Trio iyi de kümes gibi ya. Git bir gez. Şimdiye kadar sadece 1 kayıt almış daha geçen gün konuştum. Trio'nun dubleksi iyi. 2 kişi kalacaksın kelle başı 750 vereceksin. Bu seçenek çok pahalı diğerleri de çok uyduruk. Ben Sultan Kent'teydim mesela. 3 yıl kaldım. Gayet güzeldir. Bu ayın sonunda çıkıyorum ama.

• Fiyatlar nasıl Sultan kentte ve her şey dahil mi?
    Odalar kaç kişilik :)

• @ghastly @lafata Çevre Mühendisliğinde forumdan varız sanırım baya :)) Nereden gideceksiniz Bursa'ya?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.