Şimdi Ara

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2013 GİRİŞLİLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: guvenolog

@ghastly @lafata Çevre Mühendisliğinde forumdan varız sanırım baya :)) Nereden gideceksiniz Bursa'ya?

ben istanbul kayışdağındayım. sen izmirin neresindesin?
  • quote:

@ghastly @lafata Çevre Mühendisliğinde forumdan varız sanırım baya :)) Nereden gideceksiniz Bursa'ya?

Ben Bursa'dayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lafata

quote:

ben istanbul kayışdağındayım. sen izmirin neresindesin?

İzmir gaziemirdenim ben
  • Çevre mühendisliğinde hazırlık sınıfı okumamak için yabancı dil sınavından kaç puan almamız gerekiyor
  • quote:

Çevre mühendisliğinde hazırlık sınıfı okumamak için yabancı dil sınavından kaç puan almamız gerekiyor

bildiğim kadarıyla 70
  • Çevre mühendisliğinde hazırlık okumak zorunlu mu acaba ? online kayıtta okumak istiyorum veya okumak istemiyorum diye 2 şık çıkıyor.
  • o 70 almamız gereken sınavda writing listening reading speaking hangileri vardır yoksa sınav sadece 100 soru test mi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun14780

quote:

Orijinalden alıntı: ofsaytbayragı

quote:

Orijinalden alıntı: tayfun14780

quote:

Orijinalden alıntı: ofsaytbayragı

ekonometriyi kazandım varmı arkdaslar benm fakulteden bırıleri ? veya görüklede kalan apartlarla bilgisi olan

ben uluslararası ilişkiler okuyorum. 2.sınıfım yurt-apart konusunda yardımcı olabilirim. :) genel bilgiyi verip istediğini seçebilirsin :)

Tam da aradığım kişi ya benim maddi durum orta seviyede ama apartta kalmayı dusunuyorum yurt yerıne sen ne önerirsin nereleri tavsiye edersin yardımcı olursan çok sevinirim

bak şimdi ben kendimden örnek vereyim. ben çamlıca konutlarında kalıyorum ikinci sınıftada orda kalıcam. şöyle diyeyim herşey dahi (elektrik-su-doğalgaz-internet-sabah kahvaltısı-akşam yemeği-okula servis-temizlik) 2 kişilik ve tek kişilik odalar var. erkenden gelip kayıt yaptırırsan ucuza gelir. senelik 4 bin lira (erken kayıtta çift kişilik oda fiyatı). sana tavsiyem kayıt zamanından önce gelip bu yurt işini hallet. yurt dediğime bakma adam görüklenin en merkezi noktalarından ev kiralıyor. o evin odalarını öğrencilere satıyor. yemekhanesi falan senin oturacağın yere oldukça yakın. buraya geldiğinde uzak durman gereken yurtlar da var. mesela dolunay hem çok pahalı hem iyi değil hemde yerleşimden oldukça uzak. tavsiyem yerleşime yakın yerlerden apartta kal. benim sana tavsiye ettiğim yurt çamlıca konutları çünkü hem yerleşime yakın hemde herşey dahil. başak apartları var orasıda 390 lira tek kişilik oda fiyatı ama elektrik sana ait yemekte yok. ve biraz yerleşimin aşağısında kalıyor. bu sene merkeze trio diye mükemmel bi yer yapıldı ama çok çok pahalı 550-600 gibi fiyatları var aşırı lüks alışveriş merkezi içinde oluyor odan :)

Hocam bende çamlıcadayım. Akşam yemeğinde bi buluşalım ya la. Bu arada kız bloğundki 5 heriften biriyim. Ehehehe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yerleştiği Yükseköğretim Programının
    Adı ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)
    MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
    ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ

İzmir'den sevgilerle :))

Soyadın mustafa mı
  • Little White Lies L kullanıcısına yanıt
    evet. hazırlık okuyorsun galiba sende sen hangi sınıftasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenolog -- 19 Kasım 2013; 20:12:25 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.