Şimdi Ara

## ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2016 ANA KONU (Whatsapp grubu 23 kişi olduk.) ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
7
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikinci öğrenim kayıtları için ücret ödemeden işlemler olmuyormuş fakat öğrenci numarası öğrenme ekranı numara vermiyor.

arkadaşlar kılavuzlarda;
    Zorunlu veya Ġsteğe bağlı Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı okumak veya muaf olmak isteyen tüm öğrenciler Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı Seviye Tespit Sınavına girmek zorundadırlar.
    notu yer alıyor.

hazırlık sınıfı okumak istemiyorum, bu sınav yabancı dil dersinden muaf olmak için mi, yoksa hazırlık sınıfından muaf olmak için mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YETISEN -- 11 Ağustos 2016; 15:59:12 >
  • whatsapp gurubu Açarsanız gelirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimariso -- 11 Ağustos 2016; 16:18:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Actik dostum numarani ver ozelden ekleyelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncel, WhatsApp grubu için özelden yazın

• Güncel, uludağ üniversitesi kazanan yok mu ya hiç?! ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 11 Ağustos 2016; 19:4:46 >
  • E kaydımı şuan itibari ile yaptım. Bundan sonraki aşamalar nelerdir arkadaşlar bilen var mı ? bu arada wp grubu kursak fena olmaz Caddy arkadaşımız yardımcı olabilecekse olamayacaksa ben yardımcı olmak isterim.
  • furielelfamy kullanıcısına yanıt
    grubu kurduk dostum 8 kisiyiz suanda :) gruptan 2 kişi e-kayıt yaptı az önce :) numaranı gönder.
  • Hukuk fakültesi Gemlik'te. İlçe ile alakalı sorularınızı cevaplayabilirim

• Sitesindeki duyurular kisminda ogrenci numara ogrenme var. Yazinca aday ogrenci degilsiniz diye uyari veriyor. Siz görebiliyor musunuz numaranizi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: pi sayisi

Sitesindeki duyurular kisminda ogrenci numara ogrenme var. Yazinca aday ogrenci degilsiniz diye uyari veriyor. Siz görebiliyor musunuz numaranizi acaba

Hayır sorun var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrik elektronik mühendisliği

• pi sayisi P kullanıcısına yanıt
    Çalışmıyordu, düzeldi. Şimdi öğrenebilirsin.

• Hayır dostum gerekmiyor

• Mühendisliklerdeki burstan bahsediyorsun sanırım? Birinci öğretim kazanıp kayıt yaptıran ilk 5 öğrenciye verliyormuş. Bunun dışında bilgim yok maalesef.

• Arkadaşlar uludag hukuk kazandim. Uludag univde ön kayit yok dediler sitede gorebilen var mi, aradigimda da yok dediler. Guvenmeli miyiz

• Gıda mühendisliği benimde herkese selam
  • Estan3535 E kullanıcısına yanıt
    Ön kayıt değil, e-kayıt. Ben gece e-kayıtlar başladığında yaptım kaydımı hiçbir problem çıkmadı. Kayıtlar hakkında bilgi almak için ana konuya bakabilirsin.
  • up

• İlk öğr. Matematik öğretmenliği
  • Güncel.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.