Şimdi Ara

## ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2016 ANA KONU (Whatsapp grubu 23 kişi olduk.) ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
7
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ingilizce sınavı mı ne varmış zorunlu, benim bölümde isteğe bağlı hazırlık yazıyordu bende girecek miyim o sınava bilgisi olan var mı pm ile tel attım gruba alır mısınız
  • Oraya bir elektrik elektronik yazmanızı rica edeceğim.
  • Tıp fakültesi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• ana konu olarak güncellersen daha çok kişiye ulaşabiliriz. ( ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2016)
  • Güncellendi.
  • Konu güncel, kazanan arkadaşları bekliyoruz...
  • Arkadaslar bursaya giden var mi yurtlari gezdiniz mi fiyatlar nasil hangi yurtlarin sartlari daha iyi

• Bursada yaşıyorum ama yurt fiyatlari hakkinda bir fikrim yok.Ama ev fiyatlari uygun 400-500 liraya ev bulursun.Yurtta o civardadir.

• pi sayisi P kullanıcısına yanıt
    Gittim ben gorukle neredeyse öğrenci kenti olmuş her yer yurt. Oradan bakabilirsin her yurdun kendine göre avantaj ve dezavantajları var. Fiyatlar da kişi sayısına göre değişiyor mesela tek kişilik aylık 1000 lira. 2 3 kisiliklerin fiyatı hakkında net bir bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: pi sayisi

Arkadaslar bursaya giden var mi yurtlari gezdiniz mi fiyatlar nasil hangi yurtlarin sartlari daha iyi

Sende mi Bursa

• pi sayısı kullanıcısına yanıt
    Haha yoksa sende mi 😁😁

• ekzoftalmikretikulum E kullanıcısına yanıt
    Ya 1000 lira ne demek cok pahalı degil mi istanbulun göbeğinde yurtlar bu fiyata. Çıldırmışlar bunlar

pi sayısı kullanıcısına yanıt
    ulan bir o mesaja bakıyorum bir diğer mesaja, düşünüyorum niye kendi kendine konuşuyor bu adam diye.

Şimdi gruptaki arkadaş hanginiz? Diğeri de telefon numarasını versin istiyorsa ekleyeyim gruba.
  • Bu arada evler yurtlardan daha ucuza geliyor bilginiz olsun. 500 TL ye görükleden ev kiraladı gruptan bir arkadaş. Okulada gayet yakın.
  • İ'li olan uludag mimarlik kazandi yani ben😁😁 Diger kopyamin ne kazandigini bilmiyorum haha 😁 wp telefonda hata veriyor su aralar daha sonra katilabilirim belki sagol 😛 bu arada gittin mi okula yurtlar hakkinda bilgi var mi ya ben max 500den düşünmüştüm millet hep 700 800 1000lere kadar çıkıyor çok şaşırdım

• Ev ile de ugrasmak zor ya yemegi temizligi bulasigi faturasi kirası. Ilk sene çekilir dert degiller

Görüklede yurt fiyatları çok değişken yalnız orada oturan arkadaşım pek güzel olmadığını söyledi yurtların. Fiyatları 1200 liraya kadar çıkabiliyor ama biraz araştırmayla 400-500 civarına bulunur diye düşünüyorum.

Bu durumda evler sanırım daha uygun kalıyor ama sizin tercihinize bağlı.

İlk sene ister eve çıkın ister yurtta kalın ama 2.seneden itibaren eve çıkmanızı tavsiye ederim. Kendi işimizi görmeyi öğrenmemiz gerekiyor sonuçta.
    İstanbulda 4 kisilik yurtlar 1300 1400 TL yurt isterseniz araştırın evler daha uygun oluyor genelde size kalmış.

• Tıp kazandım wp için pm attım. Yurtlar icin de Benim baktigim yurtlar 250den basliyor 850ye kadar cikiyor ama 2 kisilik odanin fiyatlari bunlar. ben baya iyi bir yurdu aylik 765e tuttum goruklenin en iyi yurtlarindan diyorlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.