Şimdi Ara

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ'NİN KALİTESİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİNİN GENEL ANLAM İTİBARİYLE KALİTESİ NASILDIR? SİZİN GÖZÜNÜZDE NASIL BİR ÜNİVERSİTE ? ÜLKE GENELİNDE KALİTE OLARAK NEREDE?

• Hep duyuyorum ama gerçekliğini araştırmak lazım: Türkiyede kampüsü en büyük 2 veya 3. ünidir.

Ben bu sene başladım genel anlamda memnunum, bir devlet üniversitesine göre şartları iyi bence. Eğitim kalitesi ise bölüm bölüm, fakülte fakülte tartışılır. Mesela bana göre veteriner fakültesi gerçekten Türkiyedeki en kaliteli fakülte. Binalar yeni, hayvan hastanemiz var eğitim dilimiz ingilizce ve dünya vet eğitim derneğine üyeyiz vs.

Bursa gibi yaşanılası bir şehirde olması da ayrı avantaj, üniden heryere ulaşım çok kolay. Otobüs veya metro ile şehre gidebiliyorsun. Başka sormak istediğin varsa cevaplarım, mühendislik ve iibf eğiitimleri hakkında hiç bilgim yok ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Hep duyuyorum ama gerçekliğini araştırmak lazım: Türkiyede kampüsü en büyük 2 veya 3. ünidir.

Ben bu sene başladım genel anlamda memnunum, bir devlet üniversitesine göre şartları iyi bence. Eğitim kalitesi ise bölüm bölüm, fakülte fakülte tartışılır. Mesela bana göre veteriner fakültesi gerçekten Türkiyedeki en kaliteli fakülte. Binalar yeni, hayvan hastanemiz var eğitim dilimiz ingilizce ve dünya vet eğitim derneğine üyeyiz vs.

Bursa gibi yaşanılası bir şehirde olması da ayrı avantaj, üniden heryere ulaşım çok kolay. Otobüs veya metro ile şehre gidebiliyorsun. Başka sormak istediğin varsa cevaplarım, mühendislik ve iibf eğiitimleri hakkında hiç bilgim yok ama

saolben iibfyle ilgili sorucaktım teşekkürler

• Üniversiteyi bilmem ama Bursa iyidir gerek ulaşım gerek diğer imkanlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.