evet evet biz boş muhabbet yapıyoruz. KADEM, Diyanet Vakfı ve TÜGVA üyeleri katıldı: Sultanahmet Meydanı'nda 'Gazze için İnsanlık Nöbeti' https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/kadem-diyanet-vakfi-ve-tugva-uyeleri-katildi-sultanahmet-meydaninda-2155194 |
ulusal yas.. (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşım alakasız bir şekilde DALDAN DALA ATLIYORSUN...
Kayseride şehitlerimiz varken Filistin mitingi yapılıyor dedin. Sana Kayseriden video attım full bayraklık şehitlerin anıldığı PKK'ya lanet okunuduğu. Miting önceden planladığı için aynı zamanda şehitleri anma yapılmış o gösterilerde.
Üstüne Bana alakasız nerede ne zaman çekildiği belli olmayan bir video atıyorsun ŞERİHAT İSTİYORUZ DENİLEN !
Ondan sonra alakasız bir şekilde İstanbul'dan bir haber atıyorsun !
Bunların konu ile alakasız nedir ! Her toplanan 15-20 kişinin Söylemini buraya mı taşıyacan ?
Yukarıda attığım PKK'yı lanetledikleri söylerim 3 te 1 ini CHP yönetimi yapabilse yüzde 5 oyu artacak belki ama onlar halen daha bildirilere bile imza atmamak DEM partiyi kızdırmamak küstürmemek derdinde.
-
üst mesajlarımı okursan eğer chp nin de akapenin de allah belasını versin tarzındaki yazımı okursun. chp yi suçladık. her şey bitti mi? daldan dala da atlamadım. işine gelmiyor sana cevap olarak gönderdiğim videolar. sizin gibi arap sevicilerin ölmesi dileğiyle..
-
Laflarada bak hele 11-12 yaş seviyesi. Arap seviciliği ne alaka ? Öl ne alaka ?
Gerçekten çocuksun en iyisi engelelyim. Cevap veremeyince insanlara öl diyecek kadar küçük bir çocuk ile ne tartışılabilir ki.
-
bloklamış beni ay kıyamam.. demin dedim ya 5 yaşındayım diye. tıpan yemedi cevap vermeye. bloklarsın. defol git gözüm görmesin seni arap sevici pislik..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X