Şimdi Ara

Uluslararası İlişkiler Bölümü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
15
Favori
33.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ege üniversitesi nasıl birde ikinci öğretim sıkıntıymış kampüste kimse yok diyorlar ege iö yazsam asosyalmi kalırım dersler kaçta bitiyor siteye giremedim egenin
  • Eder_Zaha E kullanıcısına yanıt
    akademik kadrosu da ders planı ve içerikleri de başarılı. teknik üniversite denilip soğuk bakanlar olabilir ancak yıldız teknik bu gibi bölümlerde de standart üstü.
    tercih edilebilir.
  • crawlx77 C kullanıcısına yanıt
    önyargılı bir bakış açısı bu. gazide olay çıkıyor da ankara, istanbul ya da ege de çıkmıyor mu sanıyorsunuz :)
    sosyal imkanlar = üniversite kampüsü + şehir
    gazi bu imkanlara sahip. karşıt görüşlülerin çatışması buna mani olmaz.
  • RioShui R kullanıcısına yanıt
    Hocam, ege i.ö okuyorum. Bu sene hazırlık bitti bölüme önümüzdeki sene başlayacağım. Ders programına göre dersler genelde 17.00'de başlıyor ve en son 23.00'de bitiyor. Fakat hocaların çoğunun bu saate kadar ders işlemediğini söyledi bana konuştuğum çoğu kişi, çünkü gündüz derse giren hoca akşamda derse giriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Hocam, ege i.ö okuyorum. Bu sene hazırlık bitti bölüme önümüzdeki sene başlayacağım. Ders programına göre dersler genelde 17.00'de başlıyor ve en son 23.00'de bitiyor. Fakat hocaların çoğunun bu saate kadar ders işlemediğini söyledi bana konuştuğum çoğu kişi, çünkü gündüz derse giren hoca akşamda derse giriyor.

peki o işlenmeyen dersleri nasıl görüyorsunuz hocam 1. öğretimlerinmi dersine giriyorsunuz
  • RioShui R kullanıcısına yanıt
    Ders işleniyor fakat erken bitiyor, ders programında 3 saat gösteriyor ders fakat hoca 1.5 saat işleyip bırakıyor mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasova -- 24 Haziran 2017; 13:29:51 >
  • quote:

Ders işleniyor fakat erken bitiyor, ders programında 3 saat gösteriyor ders fakat hoca 1.5 saat işleyip bırakıyor mesela.

bir eksiklik olmazmı ileride kpss ye giricen mesela veya sınava gireceksin biri 3 saat işlemiş biri 1.5 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

quote:

bir eksiklik olmazmı ileride kpss ye giricen mesela veya sınava gireceksin biri 3 saat işlemiş biri 1.5 saat

up
  • Yeditepe sbui 28k

Marmara sbui 33k

Ankara ui 35k

Hacettepe ui 39k

İstanbul sbui 43k

Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

İngilizce eğitimi %100 olan okullar önceliğim olacak. Özel sektörde çalışmayı düşünüyorum okul konusunda fikrinizi almak isterim.

• arkadaşlar 40k yaptım, istanbul dışı sizce nereyi yazmalıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ege Uni İktisat İÖ sıralama yetiyor.
    KPSS CAFE | KPSS Haber Portalı
    2016-2017 Yılında Üniversitelerin Kayıt Harç Ücretleri Ne Kadar?
    http://www.kpsscafe.com.tr/egitim-haberleri/2016-2017-yilinda-universitelerin-kayit-harc-ucretleri-ne-kadar-h60734.html

Linkte ücretler verilmiş İİBF 1,155 TL yazıyor bu ücret iki dönemin toplamı mı ?

Ve bizim bu ücreti taksitlendirerek ödeme imkanımız var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 12 Temmuz 2017; 12:30:1 >

• yök atlasta en son giren kişi 39900 benim sıralama 40900 küsür gelir mi

• O fiyat yıllık. Dönemlik olarak 577.5 lira ödüyorsun. Taksitlendirme imkanı yok. Dönem başlamadan önce bankaya yatırıyorsun ücreti.

• quote:

O fiyat yıllık. Dönemlik olarak 577.5 lira ödüyorsun. Taksitlendirme imkanı yok. Dönem başlamadan önce bankaya yatırıyorsun ücreti.

Dostum bir de ben ingilizce hazırlığa kalırsam yine de harç ödüyor muyum,ödememem lazım diye tahmin ediyorum da yine de sormak istedim

• Evet ödüyorsun dostum

• bu sene benim gibi akdeniz üniversitesini yazıcak varsa pm atabilirler

• Hocam Gazi Uluslararası ve Siyaset hakkında ne düşünüyorsun?
  • ya hu bu adam nerde?

• hacettepe

marmara

deü yazacağım

deü ile marmara arasında pek fark var mı

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.