arkadaşlar çanakkale 18 mart üniversitesi bu bölüm için cok mü kötü kendimi geliştirdikten sonragidilir mi yoksa mezuna mı kalmalıyım zaten mezuna kalmaya odakladım hep kendimi ama yinede kafamda soru işaretleri.. birde süleyman demirel üniversitesi .. hiç gitme mi dersiniz ?
taban puanı ve başarı sırası ne?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
çöp bölüm çöp üniversite kal mezuna okumaya değmez parana ve zamanına yazık.
hangi bölümü önerirsin tm ?
130bin 357,753 çanakkalenin
ingilizce öğrenip erasmus gidip ortalamanı yüksek tutmaya çalışıp abd'de master yaparsan sonra burada müdür olma ihtimalin olabilir,bana anlatılan bir cv bu
tabi %100 ingzlce olanlar daha avantajlı ama gidemiyorum bu sene adam gibi calısmadım ing bi şekilde öğrenmek şart zaten bu bölümde kendimi geliştirdikten sonra önerir misiniz ? dokuzeylülün yanında bi hiç ama yinede fikir almak istiyorum
Kendini geliştirdiğin ve 2 dil bildiğin takdirde iş bulursun kardeşim.. Herkes Ankara yada Boğaziçinde okuyacak değil.. Yeter ki ortalamanı yüksek tut, okulda aktif ol ve yabancı dilini hatta dillerini geliştir mutlaka iş bulursun.. Üniversite insana meslek kazandırmasa da önemli bir donanım kazandırır. Ki bu bölüm Ul. İlşk. ise iyi bir donanımın olacaktır.. Gözün çok yükseklerde(Diplomatlık, kaymakamlık v.s) olmadıkça sorun yok. Haa bunları olamaz mısın, olursun tabiki de ama biraz daha zor olur şansın.. Torpil faktörü de önemlidir..
Okumak istiyorsan git paşa paşa oku kendini geliştir söylenenlere aldırış etme.. Dediğim gibi herkes Ankara'da okuyacak değil.. Sıralaman 130 binmiş.. Çeksen çeksen kaça çekebilirsin ki. Hadi 50 bin diyelim. O puanlada zaten yine bu tarz bölümler okursun ama biraz daha iyi bir üniversite de.. Haa Pdr tutar mı bilemem..
Başarılar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme