Şimdi Ara

Ulusoy Maketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben diorama yapacağım ama ulusoy modelim yok gittigidiyor üzerinden kart ile oluyormuş ama bende yok.alamıyorum.Yardım ederseniz sevinirim.

• Merhaba kardeş bende 1/43 ölçekli man f2000 tırı var aklında bulunsun lazım olursa uygun fiyata verebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan110

Merhaba arkadaşlar ben diorama yapacağım ama ulusoy modelim yok gittigidiyor üzerinden kart ile oluyormuş ama bende yok.alamıyorum.Yardım ederseniz sevinirim.

http://urun.gittigidiyor.com/Rietze-1-87-Neoplan-Starliner-ULUSOY_W0QQidZZ4400936

burada bir tane var ücretsiz üye ol sonra adama mesaj at almak istiyorum fkt kart kullanmıyorum peşin vereceğim elden de sonra buluşun anlaşın bu arkadaş izmirli eğre başka şehirdeysen havale fln yaparsın öle alırısn.

• evegt o satıcı İzmirli bakalım istanbuldada olan varsa onlarla görüşecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan110

Merhaba arkadaşlar ben diorama yapacağım ama ulusoy modelim yok gittigidiyor üzerinden kart ile oluyormuş ama bende yok.alamıyorum.Yardım ederseniz sevinirim.

gittigidiyorda satıcıyla direk buluşmana gerek yok,kredi kartın yoksa bile gittigidiyor hesabına havale yaparakta alışverişini yaparsın o sana kargo yapar,ürün eline geçipte sen onay vermeden para satıcının hesabına girmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.