Serdar inanılmaz maç trafiğine girdi lig kupa her maçta oynuyor. O olmazsa bu takım çöker. Sİz Rüştü sakatlandı para istediniz Ulusoydan bizim İ.Üzülmez milli maç sonrası sakatlandı 6 hafta bilginize.
bunlar klüpte boş mukaveleye imza atan adamlar güldürme adamı para istemiş felan sakatlanan futbolcuya para verilmez die birşey yok bu adamlar milli takımda maç başına para almıyor eğer sakatlandı die para verilmediyse bu ulusoyun ayıbı
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
baba bırak kısası sizi çeneniz hiç durmuyorki. cidden sıkılmadınızmı artık beni bayardı...
Baydıysa girip cevap yazmazsın bu kadar basit.Baydı diyen biri niye herşeye cevap verir bunu da ben anlamıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
quote:
baba bırak kısası sizi çeneniz hiç durmuyorki. cidden sıkılmadınızmı artık beni bayardı...
Baydıysa girip cevap yazmazsın bu kadar basit.Baydı diyen biri niye herşeye cevap verir bunu da ben anlamıyorum.
Sonra geliyor diyor ki biz ona saldırıyormuşuz
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
quote:
hoca bizim cdemir ile belli bir samimiyetimiz var.bu şekilde yazabilirim diye düşünüyorum ona hitap ederken. izin veriyormusun bana bunun için.teşekkür edeim...
Arkadaşlar lütfen birbirimizi kırmaya gerek yok. İlker hocamla belirli bir samiyetimiz olduğu için bazen ben ona bazen o bana biraz sert çıkışlar yapabiliyor.
hoca sert çıkış bile değildi aslında.yani amacım o değildi,sana öyle geliyse kusura bakma... serzenişti sadece.senin kalbini kırmam bilirsin beni..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme