Ümit Milli Takım'ın Norveç ile oynayacağı özel maç için Beşiktaş'tan kadroya Serdar Kurtuluş ve İbrahim Kaş davet edildi. Beşiktaş, Kaş'ın gitmesine izin verirken, Serdar'ın affını istedi.
Beşiktaş Yönetimi, "Fenerbahçe ile şampiyonluk yolunda kritik ve önemli bir maç yapacağız. Serdar kilit oyuncularımızdan biri. Norveç maçında Serdar'ın kadrodan çıkartılmasını istiyoruz" diyerek futbolcunun affını istedi.
Yıllar evvel Rüştü sakattı ve devre arası ameliyat olacagı icin affını istemisti Fenerbahçe kulubu ile ama ulusoy efendi ceza veririm tehdidi ile bunu geri cevirdi. Simdi bakıcaz ne kadar eşitmiş ne kadar aynı mesafedeymiş bu zatı muhterem kuluplere?
bir notta bjk icin askerliğe,Türklüğe,Aurelio'nun milli olmasına bu kadar takan bjk duruşu milli takımdan af istiyor vah vah duruşa bak sen duruşa
Ümit Milli Takım Norveç kadrosu / 27.04.2007
İbrahim Kaş, Serdar Kurtuluş (Beşiktaş A.Ş), Ferhat Öztorun, Mehmet Topal, S.Fırat Kocaoğlu (Galatasaray A.Ş), Uğur Uçar, İlhan Parlak (Kayserispor), Gürhan Gürsoy (Sivasspor), Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor A.Ş), Eray Birnican Uğur Yanıkdemir (Konyaspor), Ergin Keleş (Sakaryaspor A.Ş), Orhan Şam (Gençlerbirliği Oftaş), Alp Ergin (Altay), Eyüp K. Ataoğlu (Sarıyer), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Ceyhun Gülselam (Unterhaching)
Nuri Şahin Ümit Milli Takımı'nın Lüksemburg maçı kadrosundan çıkarıldı. Dortmund kulübünün Bundesliga'da önemli bir maç oynayacaklarını bildirmesi ve bu oyuncu için Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Ünal Karaman'dan izin istemesi üzerine, Nuri Şahin 10 Nisan Salı günü oynanacak maç kadrosunun dışında bırakıldı. Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Karaman, Nuri'nin yerine kadroya yeni bir oyuncu çağrılmayacağını söyledi.
anlayacağın eşitsizlikle falan alakası yok normal birşey
1 ay önce ? almanya ligi ?
Rüştü'nin ki de özel maç mıydı? Eğer özel maçsa, haklısın o zaman, izin vermediyse hata etmiş
yahu tamam Serdar da oynamasın maçta.Ricoya da küfür için 1 maç ceza versinler...maç da seyircisiz oynansın. yeterki susun artık yeterki susun...
bence affını ıstemek dogal. sonucta onemlı bır mac var ve bjk nın kadrosu kısıtlı. asıl sorun rustu ye yapılan muamele.
quote:
Orjinalden alıntı: KalsiyumKarbonat
1 ay önce ? almanya ligi ?
böyle şeyler normal yani onu kastettim hemen olayı başka taraflara çekiyorsunuz
Serdar inanılmaz maç trafiğine girdi lig kupa her maçta oynuyor. O olmazsa bu takım çöker. Sİz Rüştü sakatlandı para istediniz Ulusoydan bizim İ.Üzülmez milli maç sonrası sakatlandı 6 hafta bilginize.
Kısasa kısas.
Ayrıca bence şikayet etmeyin birde bizim yerimizde olduğunuzu düşünsenize.
Sizler biz konuşurken tek ses duyuyorsunuz.
Siz konuşurken ses yankı yapıyor;
biz her sesi 3'er 3'er duyuyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
yahu tamam Serdar da oynamasın maçta.Ricoya da küfür için 1 maç ceza versinler...maç da seyircisiz oynansın. yeterki susun artık yeterki susun...
baba bırak kısası sizi çeneniz hiç durmuyorki. cidden sıkılmadınızmı artık beni bayardı...
quote:
Orjinalden alıntı: Paus3Break
bence affını ıstemek dogal. sonucta onemlı bır mac var ve bjk nın kadrosu kısıtlı. asıl sorun rustu ye yapılan muamele.
quote:
baba bırak kısası sizi çeneniz hiç durmuyorki. cidden sıkılmadınızmı artık beni bayardı...
bızımkılermı baydı oleyse sızınkıler mıdemızı bulandırdı artık
Hocam millet bağırsın asrın şeysi bilmemneyin bilmemnesi. Kabloları kestiniz. Uefa Finali Saraçoğlu'nda oynanmasın. Onu yaptınız Ağladınız zırladınız ...... .... ..
Milletin çenesi çalışsın bizim çenemiz dursun.
Susturamazsınız bizi.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Hocam millet bağırsın asrın şeysi bilmemneyin bilmemnesi. Kabloları kestiniz. Uefa Finali Saraçoğlu'nda oynanmasın. Onu yaptınız Ağladınız zırladınız ...... .... ..
Susturamazsınız bizi.
quote:
e hoca baak şimdi. Ulusoy hatalı hakemler hatalı TVler size karşı onlar hatalı gazeteler yanlı,onlar hatalı devlet size sahip çıkmıyor(başbakan sen bırak cumhurbaşkanlığı işlerini de Feneri kurtar)devlet aciz.kluplerin hepsi size ittifak kurmuş onlar hatalı...klupler birliği hatalı ...17 takım size karşı onlar hatalı...
yahu arkadaş her bşarısız sonuçta kendini kurtarmak için gündem değiştiren gittim geldim giderim bak ha ona göre deyip kendi taraftarını oyalayan başkanın,hala kimi nerede oynatacağına,takımı hangi oyun sstemi ile oyynatacağına karar verememiş antrenörün,3 metre ötesindeki oyuncusuna pas vereceğine kaleye vuran adamın hiç mi suçu yok? kendi kendinizi bitiriyorsunuz hoca ben onu biliyorum...
Ulusoy iyi ders verdi helal olsun kendini bütün kurumların üstünde gören yöneticilerin dünyasını başına yıktı Bıçakcı adamların elinde oyuncak olmuştu hakem atamalarını bile kulup başkanları yapıyordu yeterki topu 2 diregin arasından geçir ama nasıl geçirirsen geçir gol sayılıyordu neydi o kara günler ya.
Ümit milli takımda Fenerbahçeli futbolcu yok galiba
gürhan gürsoy
Hocam nasıl FB yönetiminin yaptıklarını eleştirebiliyorsam Ulusoy'un medyanın yada herhangi başkasının yaptığı bir davranış bana göre yanlışsa eleştirme hakkım vardır diye düşünüyorum. Hocam bunca zamandır yazıyorum benim derdimin bir şeylerin üstünü örtmek olmadığını bilmen lazım. Yanlış gördüğüm ne varsa dilim döndüğünce söylerim bir şeyler.
Ayrıca birileri tuttuğum takımın yaptığı bir davranışı eleştiriyorsa aynı davranışı diğer takımlar yapıyorsa onlarıda eleştiririm.
Sus pus mu kalalım hiç mi bir şeyler söyemiyeyim.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Susturamazsınız bizi.
quote:
e hoca baak şimdi. Ulusoy hatalı hakemler hatalı TVler size karşı onlar hatalı gazeteler yanlı,onlar hatalı devlet size sahip çıkmıyor(başbakan sen bırak cumhurbaşkanlığı işlerini de Feneri kurtar)devlet aciz.kluplerin hepsi size ittifak kurmuş onlar hatalı...klupler birliği hatalı ...17 takım size karşı onlar hatalı...
yahu arkadaş her bşarısız sonuçta kendini kurtarmak için gündem değiştiren gittim geldim giderim bak ha ona göre deyip kendi taraftarını oyalayan başkanın,hala kimi nerede oynatacağına,takımı hangi oyun sstemi ile oyynatacağına karar verememiş antrenörün,3 metre ötesindeki oyuncusuna pas vereceğine kaleye vuran adamın hiç mi suçu yok? kendi kendinizi bitiriyorsunuz hoca ben onu biliyorum...