Şimdi Ara

*** UMARIM, BAYIK VE KARAYILAN YAKALANAMAZ--Niyemi ? Buyrun İçeri*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

Orjinalden alıntı: helloween

TSK dan akıllımısın sen? adamlar sennin yaşının 2 katı kadar askerlık yapmışlar

bu düşünce tarzı baştan yanlış zatenayrıca bayık ve karayılan yakalansa bile paşa gibi bakarlar onlara burda hiç kafanızı yormayın.öcalan köpeğininin nasıl beslendiğini bilmeyen yoktur heralde

Yakalansa bile çok uzun bir süre kimseye bildirilmemeli bence. Önüne gelen yargılanmasına karışacak, ne ab, ne abd, ne de axp yine yargıyı rahat bırakmayacak. Tüm vatandaşların alın teriyle kazanıp zar zor ödediği vergilerle hayatı boyunca keyif çatacak. bide, bu pislikler ölmüyorda. kaç yıl oldu apo hastalanıp, hastalanıp, ha bire iyileştiriliyor. Ölmüyorlar bunlar ya ! Sanki dağda kalsalardı bu kadar yaşayacaklardı ?! Gizlice yakalanıp, gereken soruşturmayı yaptıktan sonra pkk liderleri arasında çıkan bir isyan sonucu öldürüldü demek en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMIRNOFF -- 11 Mayıs 2008; 22:09:07 >

• Yazının tamamını okudum ve katılıyorum yazıya..

Yazıda zaten yeni bir şey yok, herkesin bildikleri ve hissettikleri biraraya getirilip derlenmiş..

Yönetimin, "din devleti" ne izin verilmesi ve desteklenmesi karşılığında kürtlere otonomi verilmesi(ve bunun 50 yıl içinde tam ayrılmaya yol açacak olması) şeklinde bir anlaşma yaptığı belli zaten, herkes farkında ve hissediyor ama kimse cesaret edipte dillendiremiyor..
  • fazla Mahir KAYNAK okumuşsunuz siz. gidin yatın
  • ve.. son haber.. Barzaninin ajanları da yakalandı ve mahkemeye çıkarılarak, tutuklandı.

Plan uygulanmaya devam ediliyor.
  • virtusft : dostum arkadaş espri yapmış...yani senin aklına gelen tsk nın aklına gelmicekmi demek istiyor..ona güldüm
  • Tsk. da akıllı, ileri düşünebilen general ve subaylarımız mevcuttur. Onlar en ince hesabını yapmıstır hatta ve hatta şunu diyeyim. akp nin Türkiyeyi batağa götüren politikası için bile bir B planı oldugunu düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SMIRNOFF

quote:

Tamam sen de akıllısın anladık. Peki söyle bakalım, bu ülkeyi sadece TSK'mı yönetiyor, tüm kararlar TSK'nın verdiği bilgiler doğrultusunda mı veriliyor ? Bu ülkenin ordularının baş kumandanı kimdir şu anda ?

Senin devlet büyüklerin senin sahibinmi ? Tanrı mı onlar ? onlar kimin için var ? Demokrasi nedir Cumhuriyet nedir ? sadece yerinde oturup koyun taklidi yapmayı mı öneriyorsun sen tüm Türkiye Cumhuriyet vatandaşlarına ?

hayır bırakta herkes kendi işini yapsın diyorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SMIRNOFF

quote:

Tamam sen de akıllısın anladık. Peki söyle bakalım, bu ülkeyi sadece TSK'mı yönetiyor, tüm kararlar TSK'nın verdiği bilgiler doğrultusunda mı veriliyor ? Bu ülkenin ordularının baş kumandanı kimdir şu anda ?

Senin devlet büyüklerin senin sahibinmi ? Tanrı mı onlar ? onlar kimin için var ? Demokrasi nedir Cumhuriyet nedir ? sadece yerinde oturup koyun taklidi yapmayı mı öneriyorsun sen tüm Türkiye Cumhuriyet vatandaşlarına ?

hayır bırakta herkes kendi işini yapsın diyorum.

Bu memlekette kendi işini yapan herkes, doğru dürüst yapıyormuş gibi bir izlenim mi edindin acaba ? Gerçekten öyle düşündüğünü farzetsek bile, memleketin içinde bulunduğu durum pek de seni haklı çıkarmıyor gibi bence, sence ? O işini çok iyi yaptığını söyleyenler he nasılsa son 5 yılda terörü tarihte hiç görülmemiş boyutlara ulaştırma becerisini göstermedi mi sence ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.