Elektrikli süpürge almayı düşünüyorum çeşitli markalar ve modeller inceledikten ve forumları takip ettikten sonra toz torbasız süpürgeden vazgeçtim toz torbalılar daha cazip gelmeye başladı o yüzden sadece torbalı süpürgelere yöneldim aklıma takılan ve cvp bulamadığım bir sürü soruyla karşılaştım çok şükür evde astım hastası veya alerjisi olan yok yani çok matah bir şey almam gerekmiyor şuan için şikayetleri ve kullanıcı yorumlarından anladığım kadarıyla PHİLİPS iyi ama bu marka süpürge kullanan arkadaşların ve bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var
1) bu Hepa filtre denilen ve ne işe yaradığını bir türlü öğrenemediğim şey ne işe yarıyor 2) bu filtre değişiyor mu yoksa yıkanıyor mu (kimileri değişiyor kimileri de yıkaman lazım demiş) 3) filtre ömrü ne kadar ne kadar süre sonunda değiştirmem gerekiyor ve değiştirmem gerektiğini nasıl anlamalıyım 4) Hepa filtre contası varmış bu da filtre gibi değişmesi gereken bir şey mi 5) turbo başlık denilen şey o kadar önemli mi 6) emiş gücü torba doldukça azalıyor mu 7) toz torbasını boşaltırken etrafa dökülüyor mu 8) Uzun bir süredir kullanıyorsanız, hepa filtresini hiç yıkadınız mı? Veya değiştirdiniz mi 9) Fiyatı nedir hepa filtrenin? 10)Yıkadıktan sonra performansı düştü mü? 11)Çekişi azaldı mı? 12)Ne kadar sürede değiştirdiniz?