Şimdi Ara

Umarım doğru yerdeyimdir Konu Turbobit.net Premium

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben turbobit üzerinden 1 aylık premium almak istedim benden kredi kartı bilgilerimi istedi verdim 9 dolara 1 aylık premium paketi satın aldım sonra üye oldurdu oldum . Benım e postama aktivasyon linki geldi aktivasyonu yaptım. Bana ne bir başka e posta nede altarnatif bir bilgi gelmedi support die bi yer var bitek oraya girebiliyorum . turbobit.net anasayfa üzerindende giriş yapıyorum olmuyor premium alalı 3 gün oldu ben daha 1 kb dosya indiremedim bu konuda fikti olan varsa bana yardımcı olabilirmi ? Sağolun

• Yetkililerle iletişime geç.
  • Hocam şevkinizi kırmak istemem ama bu tür sitelere para vermeyi doğru bulmuyorum ben. Adamlar sunucu hizmetinin kat kat fazlasını alıyorlar sizden. Bence yeri geldiğinde korsan kullanılmalı zaten bu tür sitelerin dönüştürücüleri var etrafta yada bu tarz sitelere para vermek yerine debrid sitelerine vermek daha doğru olur.
  • İkinci el bolumunde bi arkads bu konu uzerine baslik acmis, bir bak istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu sitenin premium dönüştürücüsü varken turbobit'den premium almak saçmalık çünkü en başta turbobitin linkleri dönüştürülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahtemp4

Arkadaşlar ben turbobit üzerinden 1 aylık premium almak istedim benden kredi kartı bilgilerimi istedi verdim 9 dolara 1 aylık premium paketi satın aldım sonra üye oldurdu oldum . Benım e postama aktivasyon linki geldi aktivasyonu yaptım. Bana ne bir başka e posta nede altarnatif bir bilgi gelmedi support die bi yer var bitek oraya girebiliyorum . turbobit.net anasayfa üzerindende giriş yapıyorum olmuyor premium alalı 3 gün oldu ben daha 1 kb dosya indiremedim bu konuda fikti olan varsa bana yardımcı olabilirmi ? Sağolun

Aktivasyon haricinde üye olman lazım turbobite.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.