Şimdi Ara

umd tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce umd oyun olarak ridge racer mı yoksa most wnted mı alayım yoksa nfs nin başka önerecğiniz bir oyunumu var.bide aklımda gta libery city.pspim kırılmıyor bi oyun alıp kırılana kadar idare etcem iszce verdiğim hangi oyunlardan uzun süre oynasam bile sıkılmam.yorumlarınızı acele bekliyorum

• bence nfs serisi bi yerden sonra bayar hep ayni sahne.ben olsam gta alirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

arkadaşlar sizce umd oyun olarak ridge racer mı yoksa most wnted mı alayım yoksa nfs nin başka önerecğiniz bir oyunumu var.bide aklımda gta libery city.pspim kırılmıyor bi oyun alıp kırılana kadar idare etcem iszce verdiğim hangi oyunlardan uzun süre oynasam bile sıkılmam.yorumlarınızı acele bekliyorum

ridge racer ı alma derim.arkadaşımda var psp ile birlikte vermişler.pek güzel bi oyun değil.nfs psp de nasıl bilmiyorum ama ridge racer dan iyidir herhalde :D gta liberty city stories oynamadım ama vice city stories oynadım.çok güzel bir oyun.liberty city de güzeldir herhalde.

• 10 tane UMD oyun var,sevdiğim oyunları alıyorum.NFS Most Wanted ve Underground Rivals harici diğerlerini bedava verseler almam
  • Eğer tek oyunla idare etmek istiyorum dersen seçimin GTA olsun. Çünkü oyna oyna bitmiyor oyun çok uzun. Most Wanted çok kısa zorlasan 3 günde bitirirsin. Underground bitirmedim ancak o da kısa sayılmaz. Ridge racer'in ilk versiyonunu oynamadım ama ridge racer 2 benim çok hoşuma gidiyor.
  • cvplar için tşkler arkadaşlar gta liberty city alcam.ancak ekran kalitesi nasıl gtanın sağlammı görüntü
  • ps2 den kat kat güzel :) kesinlikle tavsiye ederim vice city i oynamadım ama liberty oldukça güzel :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: madozan

ps2 den kat kat güzel :) kesinlikle tavsiye ederim vice city i oynamadım ama liberty oldukça güzel :)

SAĞOL CVP İÇİN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.