Şimdi Ara

UMI IRON 4G LTE 5.5 Inch 3GB RAM MTK6753 1.5GHz Octa-core Smartphone (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
12
Favori
25.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirsu

bende az önce rootjoy ile versiyonu 1.6 ya yükselttim.sanal tuşlar kaldırdım.şimdi şöyle bi sorunum var.yedkleme yapmadığım için uygulamaları tekrar yüklemek zorunda kaldım.bazılarında indirirken yükleme bi hata nedeniyle indirilemedi diye hata veriyor.bunun sebebini ve çözümünü bilen var mı acaba...

Yukarıda da yazdım bazı uygulamalar uyumsuz sürüm diye kuruluma izin vermiyor.
    *Avea Online İşlemler
    *Yapıkredi mobil bankacılık
    *Nuvo Bankacılık
    * Kim arıyor
    Ben bunları kuramadım haricen apk olarak indirip kurmaya çalıştım gene çalışmadı.
  • jettem J kullanıcısına yanıt
    Bende bilmiyorum pek aslında uminin tipi cok güzeldi ama xiaomi bana güven veren bi marka.Ben artık stabil bi telefon istiyorum.Tasarım cok onemli degil.Note 2 de beni tatmin edicek bi cihaz.Bakalım nolucak.
  • 1.6 rom yükleyince önceki yüklediğimiz programlarımız gidiyormu
  • arkadaslar alinik umi iron ariyorum . teliflerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda benim gördüğüm tek olumsuzluk çabuk ısınması. Onun dışında rahatsız edici bir tarafı yok. Genel anlamda başarılı bir cihaz olmuş. Alın kullanın pişman etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

quote:

bende az önce rootjoy ile versiyonu 1.6 ya yükselttim.sanal tuşlar kaldırdım.şimdi şöyle bi sorunum var.yedkleme yapmadığım için uygulamaları tekrar yüklemek zorunda kaldım.bazılarında indirirken yükleme bi hata nedeniyle indirilemedi diye hata veriyor.bunun sebebini ve çözümünü bilen var mı acaba...

*Avea Online İşlemler
    *Nuvo Bankacılık
    * Kim arıyor
    Ben bunları kuramadım haricen apk olarak indirip kurmaya çalıştım gene çalışmadı.

Daha önce kullandığım, youtube ve google fotoğraflar gibi uygulamalarda yüklenmedi.hata veriyor yüklemede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirsu -- 8 Eylül 2015; 8:08:01 >

• umi iron arayanları beklerim görüşmek üzere

http://forum.donanimhaber.com/m_109817344/tm.htm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

quote:

*Avea Online İşlemler
    *Nuvo Bankacılık
    * Kim arıyor

Daha önce kullandığım, youtube ve google fotoğraflar gibi uygulamalarda yüklenmedi.hata veriyor yüklemede...

Google fotoğraflar bende yüklü değil kullanmıyorum ama youtube yüklü kullanıyorum, tekrar format atıp bir deneyin isterseniz. En gerekli uygulamaların sürüm sorunundan çalışmaması sinir bozucu bekleyeceğim bir süre bakalım.

• Tamamen denk gelmis konuya oylesine bakiyordum.Play store ayarlar yerel arama geisini temizleyin sorununuz duzelecek muhtemelen.

• satan arkadaslar varsa tekliflerinizi bekliyrum
  • umi rootjoy indiren arkadaşlar bende iki pcde de kuramadım virüs programı engelliyo birinde turuva atı bulundu diyor sizlerdede öylemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: csknkby

umi rootjoy indiren arkadaşlar bende iki pcde de kuramadım virüs programı engelliyo birinde turuva atı bulundu diyor sizlerdede öylemi

Eset dedi, devredışı bıraktım indirdim çalıştırdım sonrasında bir daha uyarı vermedi.
  • tam bunu alayım diye karar verdim ama sim kart sorunu varmış, resmi forumda da yazmış çizmiş kullananlar, bir süre sonra sim kartı ve sd kartı görmüyormuş, kimisi kasanın o kısmın bastırınca geliyor demiş, kimisi bende işe yaramadı demiş. can sıkıcı bir durum oluşturur bu.

bazıları da konuşma sesi çok kısık demişler, karşı taraf zar zor duyoyor diyen olmuş. iron da malesef kusursuz çıkmadı

ek olarak başlıkta 1.5ghz yazılmış ama telefon 1.3ghz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Tamamen denk gelmis konuya oylesine bakiyordum.Play store ayarlar yerel arama geisini temizleyin sorununuz duzelecek muhtemelen.

çok teşekkür ederim hocam,sorun düzeldi şimdi
  • sorunu düzelttim lemans nickli arkadaş sayesinde ama hala gerekli bikaç uygulama sürüm yüzünden yüklenmiyor.
  • quote:

sorunu düzelttim lemans nickli arkadaş sayesinde ama hala gerekli bikaç uygulama sürüm yüzünden yüklenmiyor.

Yukarıda yazdığım uygulamaların geliştiricisine mail attım tek tek
    sadece AVEA güncelleme yayınladı aynı gün o çalışıyor

* Yapı Kredi Mobil Bankacılık
    * Nuvo
    * Kim arıyor
    bunlar çalışmıyor.

Sizin markette de sürüm hatası mı veriyor mu uygulamalar için?
  • SeWD@Li kullanıcısına yanıt
    Evet, şimdi aklıma gelen google plus ve ezan vakti Pro uygulaması onlarda uyumsuz diye hata veriyor

• Sonunda telefonu göçürdüm :)

XPOSED yüklemek isterken telefon şuan açılış UMİ yazısında kalıyor.
    Flashity ile TWRP English versionu yüklemiştim wipe lerden tamamını yapınca rom silinmiş.
    Şimdi çeşitli romlar indirdim hiçbirisini TWRP ile yükleyemedim install deyince hata veriyor.
    Rootjoy usb hata ayıklamayı açmamı istiyor açılmayan telden nasıl açayım o yüzden rom yükleyemiyorum.
    Ne yapıp teli kurtarabilirim?
    SPtool teli görmedi. Onunla da yüklemeye çalıştım gene olmadı.

Y900_UMI_V0.04_20150626_1750-s7yler.zip
    Y900_UMI_V0.07_OTA_20150713_2008.zip
    Y900_UMI_V1.4_20150731_1245.zip
    Y900_UMI_V1.4_OTA_20150731_1245.zip
    Y900_UMI_V1.5_20150808_1737.zip
    Y900_UMIIRON_V1.0_20150718_2215 (1).zip

Farklı bir yöntemle kurtarma yapabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 10 Eylül 2015; 14:58:22 >

• sonunda telefonum geldi 1.5 rom var üzerinde 1.6 yüklemeye gerek duymadım içinde gelen şarjı bitene kadar 3 tane 1.5gb üzeri oyun yükledim ve sorunsuz takılmadan oynanıyor wifi çekimi biraz zayıf denmişti ama bence çok iyi çünkü yarım saatte yüklendi oyunlarım, son olarak tek sıkıntı tlfon çok çabuk ısınıyor sanırım aralıksız 1 saat oyun kullanımı sonrasında aşırı bi ısınma var ama güzel tlfon kutu içerisinden kapak çıkmadı promosyon diyordu banggood yalancı kopekler :D
  • arkadaşlar nasıl bu telefon eksileri artıları? alınır mı yoksa başka model mi seçmeli karşılaştığınız sorunlar varsa yazabilirseniz faydalı olur? örneğin ortalama kullanımda ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.