Şimdi Ara

UMI X1S Cep telefonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fatsali1

quote:

Orijinalden alıntı: ghostomer

quote:

quote:

shuame yükleyin. Rom vs yüklemek o programla hem daha kolay hemde programın bir sürü ektrası var. play store, backup, root, vsvs

Sabah denedim rom listesini x1 olarak alıyor benim telefon x1s hem telefon download moda geçmiyor. pover + ses tuşlarını denedim olumsuz. Bende rom var sd karta yükledim mobile unchle tolls sanırım oradan da olmadı.

rom dosyanızı o program aracılıgıyla yükleyebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_70824114/f_//tm.htm#72470980
    bu linkle elimden geldiğince anlattım zamanında bir bakın isterseniz.

İlginiz için çok teşekkür ederim.
    Onu da denemiştim %20 ye kadar yüklüyor sonra telefonu kapatıyor açılıyor kapanıyor normal açılıyor.

CWM moda alıp deneyin. tahminime göre başıma geldiğinden biliyorum eğer rom sd karta yüklenirse bu problem oluyordu. cwm moda alamıyorsanızda programdan recovery e tıklayın o açar öyle deneyin birde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

shuame yükleyin. Rom vs yüklemek o programla hem daha kolay hemde programın bir sürü ektrası var. play store, backup, root, vsvs

Sabah denedim rom listesini x1 olarak alıyor benim telefon x1s hem telefon download moda geçmiyor. pover + ses tuşlarını denedim olumsuz. Bende rom var sd karta yükledim mobile unchle tolls sanırım oradan da olmadı.

rom dosyanızı o program aracılıgıyla yükleyebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_70824114/f_//tm.htm#72470980
    bu linkle elimden geldiğince anlattım zamanında bir bakın isterseniz.

İlginiz için çok teşekkür ederim.
    Onu da denemiştim %20 ye kadar yüklüyor sonra telefonu kapatıyor açılıyor kapanıyor normal açılıyor.

CWM moda alıp deneyin. tahminime göre başıma geldiğinden biliyorum eğer rom sd karta yüklenirse bu problem oluyordu. cwm moda alamıyorsanızda programdan recovery e tıklayın o açar öyle deneyin birde.

recoverye basıp telefon kapanınca sürekli ses kısma tuşuna bastığımda cwm moda aldım herşey çince burada :) *$#**... e mmc diye birşey var sadece anlayabildiğim.
    Birde lenovo a660 telefon var o da türkçe dil olmadığı için multilang custom rom buldum hafıza kartına attım cwm rom update den sd card rom install a bastığımda sd card yerine telefon hafızasını gösteriyor. (fat32 formatında sd card başka veri yok içinde) normal atmaya çalıştığımda da suame miydi program o da hata mesajı veriyor recovery ile ilgili birşeyler. Recovery dosyası var elimde flashtoolla yapmaya çalıştığımda da "brom error 4050 need download all images" diye hata veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.