Şimdi Ara

UMI X1S Cep telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar pandawill in sitesinde gordum umi X1S modelı siteye eklenmış,ama henuz stoklarda yok galıba,fiyat makul gibi,cok buyuk bır telefon ıstemeyenler ıcın guzel bı secenek gıbı Mty 6589 quad qore işlemci var tasarı umi x1 ile aynıymıs galıba bana guzel bır secenek gıbı gorundu

• 6589 işlemcilerde imei değişimi bildiğim kadarıyla halen netleşmedi beklemek lazım şimdilik
  • mtk6577 işlemcilerle aynı menüden olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

mtk6577 işlemcilerle aynı menüden olmuyor mu?

hayır olmuyor, 6589 işlemcili telefon alan bazı arkadaşlar değiştiremediklerini belirttiler beklemek lazım telefon güzel..
  • Bunu öğrendiğim iyi oldu. Cihazın elimde patlaması kötü olurdu...
  • Mtk 6589 henüz piyasaya çıkmadı, yalnışınız var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon guzelmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çıkan telefonlar var arkadaşım aynı uygulama ile imei değişmiyor ilerde çözüm çıkar ama beklemek lazım..
  • Ön satışta olan telefonlar var ama hiçbir son kullanıcıda mtk 6589 'lu cihaz şu anda yok. İddia etmeyelim.

• Arkadaşlar; aliexpress.com da bir tane satıcı ile görüştüm. Gayet açık şekilde mtk6589 işlemcili telefonların imei numarasını değiştirip gönderebileceklerini söylediler.

link burada isteyen kendisi de görüşebilir.

http://www.aliexpress.com/store/315449 (Bu satıcı ile UMİ X1S için görüştüm )

Orijinalden alıntı: incoherence

Arkadaşlar; aliexpress.com da bir tane satıcı ile görüştüm. Gayet açık şekilde mtk6589 işlemcili telefonların imei numarasını değiştirip gönderebileceklerini söylediler.

hocam zaten mtk6589 işlemcili telefonlar için imei sorunu çözülmüştü galiba,forumda halleden bir arkadaş yazmıstı halletmeyı başardığını

• quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

quote:

Arkadaşlar; aliexpress.com da bir tane satıcı ile görüştüm. Gayet açık şekilde mtk6589 işlemcili telefonların imei numarasını değiştirip gönderebileceklerini söylediler.

hocam zaten mtk6589 işlemcili telefonlar için imei sorunu çözülmüştü galiba,forumda halleden bir arkadaş yazmıstı halletmeyı başardığını

guapon arkaşımız thl mtk6589 işlemcili telefonunun imeisini değişmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1993

quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

quote:

guapon arkaşımız thl mtk6589 işlemcili telefonunun imeisini değişmiştir.

Guapon'la görüştüm, olaydan haberim var. Sadece yurtdışı'ndan gelirken ,bu olay, orada hallolsun isteyen arkadaşlar için yazdım. Bir de; nasıl değiştirileceği konusunda çoğumuzun elinde bir yönerge yok. Kendimiz değiştirmeye kalkarsak guapon'dan yardım isteyeceğiz.

• Selamun aleyküm,
    Umi x1s telefon aldım (anneme) Türkçe dil desteği yok, rom buldum (cihaz rootlu super user falan da var) romu mtk toolsla açıyorum tel kapanıyor açılıyor ana ekran gelmeden tekrar kapanıyor açılıyor sonra android yazısıyla telefon normal açılıyor rom falan yüklenmiyor. Birde bu telefonu download moduna alamıyorum power+ses açma, kısma , üçü bir arada hepsini denedim olmadı yardım edebilecek biri var mı?
  • shuame yükleyin. Rom vs yüklemek o programla hem daha kolay hemde programın bir sürü ektrası var. play store, backup, root, vsvs

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostomer

shuame yükleyin. Rom vs yüklemek o programla hem daha kolay hemde programın bir sürü ektrası var. play store, backup, root, vsvs

Sabah denedim rom listesini x1 olarak alıyor benim telefon x1s hem telefon download moda geçmiyor. pover + ses tuşlarını denedim olumsuz. Bende rom var sd karta yükledim mobile unchle tolls sanırım oradan da olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatsali1

quote:

shuame yükleyin. Rom vs yüklemek o programla hem daha kolay hemde programın bir sürü ektrası var. play store, backup, root, vsvs

Sabah denedim rom listesini x1 olarak alıyor benim telefon x1s hem telefon download moda geçmiyor. pover + ses tuşlarını denedim olumsuz. Bende rom var sd karta yükledim mobile unchle tolls sanırım oradan da olmadı.

rom dosyanızı o program aracılıgıyla yükleyebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_70824114/f_//tm.htm#72470980
    bu linkle elimden geldiğince anlattım zamanında bir bakın isterseniz.

• zopo c2 platinium larda gorilla glass var ama 1 gb ram var, zopo c2 de kapasitif ekran zopo zp980 de kapasitif süper retina ekran olduğu yazıyor şimdi bu ekran türlerinden hangisi iyi bir bilen var mı gorilla glass mı kapasitif mi süpre retinamı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatsali1

quote:

rom dosyanızı o program aracılıgıyla yükleyebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_70824114/f_//tm.htm#72470980
    bu linkle elimden geldiğince anlattım zamanında bir bakın isterseniz.

İlginiz için çok teşekkür ederim.
    Onu da denemiştim %20 ye kadar yüklüyor sonra telefonu kapatıyor açılıyor kapanıyor normal açılıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.