Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cift tıkla açma suan ıcın yok umııgı karnelden destek vermesi gerekecek ve o destek suan ıcın yok
    cıft tıkla uyutma ıse solo launcher yukleyıno launcherde var
  • Arkadaşlar pazartesi almanya da umi zero geliyor. Sizce kullanmaya değer mi yoksa açmadan satmalı mıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infiniyt06

cift tıkla açma suan ıcın yok umııgı karnelden destek vermesi gerekecek ve o destek suan ıcın yok
    cıft tıkla uyutma ıse solo launcher yukleyıno launcherde var

bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
  • eczaci20 E kullanıcısına yanıt
    Sat gitsin aşırı ısınıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekkpdr

Sat gitsin aşırı ısınıyor

ısınma daha cok yazılımsal bır durum
    çozulmeyecek bır sıkıntı değil
    emui rom da ısınma gayet makul durumda
    ınsanları yanlış yonlendırmeyelım
    lutfen
  • infiniyt06 İ kullanıcısına yanıt
    Kardeş iki kere yazılım yükledim ama devam ediyor ben de eumi rom kullanmıyorum arkadaş telefonu söyledi bende ısınıyor dedim ki öyle de zaten ona gelecek telefonda aynı yazılımla olucak ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: zekkpdr

Kardeş iki kere yazılım yükledim ama devam ediyor ben de eumi rom kullanmıyorum arkadaş telefonu söyledi bende ısınıyor dedim ki öyle de zaten ona gelecek telefonda aynı yazılımla olucak ;)

aynı yazılımla gelcegı zaten kesın su varkı dunyanın en buyuk fırmaları samsun sony ıphone vs bıle bır cok ayzlım hatası ıle dolukı bırakın cinli bır fırma olan umı dede olsun ..sorun sukı olan sorunlar cözülebılecek duzeydemı onu bılmek gerekıyor

bu ıncelıkte ve metal kasa olan bır telefon bıraz ısınma sorunu olması tabıkı doğal bır durum..ama bu orjınal yazılımında cok fazla dedığınız gıbı...buda mtk ışlemcılerın mhz ayarların tam yapılmadıgı ıcın arka plandakı işlemlerin en ufagı bıle işlemciyi en ust sevıyede çalışmasına sebeb oluyor budaısınma yapıyor...bunlar cözülebılen sorunlardır..tamamen sıfıra ındırmek mumkun dmeıyorum ama suan bır s4 kadar ısınmıyor aynı oyunda oyle dıyebılırım

nacızane bır bılgı paylaşımıdır

• Şarj olurken ve ASPHALT oynarken aşıııırıııııııı ısınıyor. E bu durum çok normal. Metal kasa ve ön arka cam gibi bir malzeme kullanıyor cihaz. Böyle ısınması normal. Aslında aynı şartta her telefon böyle ısınıyordur da ısıyı dışarı aktarması geç oluyordur. Bence bu telefonun bu malzemelerden yapılması çobuk soğumasına neden oluyor ki bir çok telefona göre büyük başarı bence. Kısaca o işlemlerde hangi telefonun içini açıp baksak devreler aynı ısınıyordur. Ama infiniyt06 arkadaşımızın dediği gibi bu ısınma durumu azalabilir. Fakat ilk şarja taktığımda ne oluyor telefon yanacak mı demiştim =) Ayrıca 2.4amperlik bir adaptörü hangi pile taksanız ısınır =)))
  • UMİ ZERO

ALMAK İSTİYORUM, SATMAK İSTEYEN YADA ALABİLECEĞİM KANALLAR, ÜLKELER ÜZERİNDEN
    BİLGİ OLARAK YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR ARIYORUM
  • infiniyt06 İ kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibiyse gayet başarılıdır o zaman ben kendi rom unu kullanıyorum bu bahsettiğiniz rom hangisi ki link felan var mı

• ben satmıştım benım telefonu...bana fazla kibar gelmıştı...Şimdi i0cean m6752 rock aldım..bugun elıme ulaştı...tavsiye ederim arkadaşlar....
  • http://www.needrom.com/download/arcatarcs-umi-zero-emumi/
    emui rom sarj onusunda ve ısınma konusunda gayet basarılı

denemenızız tavsıye ederım
  • Önyüklü gelen haricinde tavsiye edebileceğiniz reklamsız kamera programı var mı

• Arkadaşlar almayı düşünenler için arkadaşımın elinde 1 Adet UMI ZERO var. Kendisine ve eşine kullanmak üzere birer telefon getirtmişti. Eşine süpriz yapacaktı ancak eşi de doğum günü için habersiz hediye telefon alınca UMI ZERO boşa çıktı. Telefonun biri silikon diğeri de silikonlu ve kapaklı 2 kılıfı var. Telefon sadece 1 hafta denenmek için kullanıldı o da kılıfıyla . Almayı düşünenler için tek ve son fiyat: 650 TL. Yani kar güdülmedi. Fazlalık olduğu için satılıyor.

EDIT: Telefon satılmıştır. Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deknosman -- 2 Mart 2015; 19:32:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mBenJi

Önyüklü gelen haricinde tavsiye edebileceğiniz reklamsız kamera programı var mı

camerazoom fx
  • Arkadaşlar, makine durup dururken kapanıyor.
    (çok önemli değil belki ama: bazen de gereksiz uykuya geçiyor.)
    Telefonun belirli bir sebep yokken kapanmasının sebebi ne olabilir? Şarjda değil, oyun oynonmıyor, vs..

Daha önce de soran arkadaşlar olmuş ama çözümle ilgili bir gelişme yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2020

Arkadaşlar, makine durup dururken kapanıyor.
    (çok önemli değil belki ama: bazen de gereksiz uykuya geçiyor.)
    Telefonun belirli bir sebep yokken kapanmasının sebebi ne olabilir? Şarjda değil, oyun oynonmıyor, vs..

Daha önce de soran arkadaşlar olmuş ama çözümle ilgili bir gelişme yok sanırım.

Onu soran bendim ve dediğin gibi bi gelişme olmadı

• Bir iki kere bana da oldu bu durum. O sırada hem wifi hem bluetooth işlemler yapıyordu. Sanırım biz farkında olmadan arka planda çalışan bir program telefonun kapanıp açılmasına sebep oluyor sanırım. Çoooooook nadir olan bir durum bendeki.
  • zekkpdr Z kullanıcısına yanıt
    wi fi kapalıyken sorun olmuyor. Şimdilik bulabildiğim çözüm bu. :(

• Maalesef rastgele kapanma / uykuya geçme sorunu çözülemiyor.
    Yurtdışındaki forumlarda da çokça şikayet var.
    Umi güncelleme ile çözüldüğünü söylüyor ama değil... 3.06 yaptım sorun sürüyor.

Şimdilik yazıp, bekleyip takip etmekten başka yapacak birşey yok.
    Birşey öğrenirsem gelir yazarım buradan.

bu arada,
    Sorunun Wi-Fi'ya bağlanmayla ilgili olduğunu düşünüyorum.
    Çünkü Deneyerek bulduğum metod: wi-fi' yı kapatmak. (mobil de kapalı tabii) işe yarıyor.
    Wi-Fi kapalı kaldığı sürece kesinlikle sorun kalmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.