Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bide bu miui var denedin mi bunu kardeş baya güzel gözüküyor da :)
    https://www.youtube.com/watch?v=7kprhnMQ6F4
  • o lınk mıui v5 bunun multı lang v6sı var tavsıye ederım
    lınkını eklerımıstersenız
  • multilang
    miui v6
    https://docs.google.com/uc?export=download&confirm=3KxQ&id=0B6HUxsmStBPZR19SdTdZbzhKcXM

deneyeembılırnız

http://forum.xda-developers.com/android/general/rom-arcatarcs-miumizero-miuiv6-umi-zero-t3050090

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infiniyt06 -- 15 Mart 2015; 16:28:30 >

• infiniyt06 İ kullanıcısına yanıt
    kardeş romu yükledim 45 dakka oldu ama hala açılmadı korkmaya başladım
  • zekkpdr Z kullanıcısına yanıt
    suan durum ney istersen faceye gel her sekılde cozerız sorunu

infiniyt@hotmail.com
    kardeş çok sağolasın faceden yazdım sana
    kardeş valla çok sağolasın birde faceden yardım ettin
  • zekkpdr Z kullanıcısına yanıt
    hiç onemlı değil sen sağol
    emui romu begeneceğını umuyorum
    gule gule kullanın
  • Herkese merhaba,
    az önce yolda konuşurken umi zeromu tutamadım ve elimden asfaltın üstüne düştü.Tam ekranın üstüne kapaklandı.Şu an ekranım kırılmış durumda.Telefonu kapatıp açamıyorum.Ama gördüğüm kadarı ile lcd ve digitizer ikisi de kırılmış.Akşam resimlerini buraya eklerim. İşin kötüsü aliexpresste bile lcd ve digitizer yok.Yani telefonu 1 kere düşürürsen direk çöp.
    Kapatmak için bilinen bir tuş kombinasyonu var mı?Malum pili çıkartamıyoruz.
  • serdaronart S kullanıcısına yanıt
    lcd ıhtıyacınız ıcın
    http://umidigi.com
    adresıne bır konu acın kargo ıle yollarlar
    drumu anlatın
    umi zeronun resmı sıtesı durumundadır
  • MERHABA ARKADAŞLAR,

uzun bir süredir hangi telefonu alsam diye araştırma yapıyorum, umi zero yu daha önceden takip ediyordu ama arayüz olarak satandart arayüz kullanması beni soğutmuştu, şimdi tekrara baktım foruma ve @infinity06 arkadaşımızın umi zero ya portladığı romları gördüm ve umi zero tekrar radarıma girdi :D

şimdi arkadaşlar telefonun herhangi bir kronik sorunu var mı, pil durumu nasıl günlük kullanıma bağlı olar kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

aslında telefon olarak elephone p8000 bekliyordum gerek tasarım olarak gerek pil kapasitesi gerekse 64 bit lik yeni nesil işlemci olarak çok hoşuma gitti, ama telefon mayıs ayında çıkacakmış, sizce bu telefonu beklemeye değer mi yoksa umi zero mu almalıyım.

biraz beni aydınlatırsanız çok sevinirim
  • soyle soyleyım
    bu benım sahsı gorusum
    bır android telden ne beklıyorsanız umi zero bunun 10 da 9zunu alabılıyorsunuz
    bence standart surumle cıkan telefonlar daha ıyıdır zaten rom bır sekılde portlanıyor onemlı olan fabrıkanın sade ve sağlan bır rom uretmesı suan
    v3.09 surumu yanyınlandı hemde yenı bır pc programı ıle beraner bu program sayesınde cıkan romları her daım tek tıkla ındırıp kurabıleceksınız buna os romlar dahıl
    rootjoy adı verılen program resmı stede yayınaldı ve cok sağlam calışıyor suan test ettım
    suan portlanan romlar emui v3 mıuı v6 v5 aops leva romlar mevcut diğer romlarda sıra ıle gecek ınsallah

telefonun sarj suresı bence gayet makulkı soyle syleyım evımde ve ıs yerımde wifi var hattımda mobıl ınternet yanı hıc bır zman bağlantım kesılmez sabah 6.30da sarjdan alıyorum whatsaap lıne facebook ınternet telefon konusması mesajlasma her seyını kullanıyorum
    aksam eve dondugum zaman saat 7.30 cıarı ve yuzde 40 hatta yuzde50 sarjıım duruyor oluyor

ekran kalıtesı suoer ses cıkısları
    muazzam

son romda hat cekıs ve wifi gucu bıuraz daha ıyı gıbı desıbelden takıp ettıgımkadarı ıle

dokunmatık vsde hıc bır sıkıntı yok
    kamera 13 mp ıcın ıdeal
    8 mp olan on kamerada gercekten guzel
    emui romda kameralar daha guzeldır yazılımı farklıgı var ve baya bır net cekıyor

benım gorusum tek eksıgı cıft tıklama ıle uyandırma cunku tuslar sol rafta kalıyor alısmak zor bıraaz oda olsa bence telefom 10 uzerınden 10 alır

sızın başka merak ettıgınız sey varsa ben cevap vermeye calsısım

(ne yazdım bee)

:)

• Gerçekten ne yazmışsın =) Ulen ne telefon kullanıyorum dedim. Bu arada infiniyt06 arkadaşıma yazdıklarında kelimesi kelimesine katılmakla beraber telefon yüklediğin bu romlar sayesinde bir anda bambaşka bir telefon haline geliyor ve ilgini sil baştan yeniden çekmeyi başarıyor diyerek ilave etmek istiyorum. Telefon karizma kardeşim bir süredir çok kısa süreli telefon kullanma furyasına girdim. Halen dönüp elime umi yi aldığımda bu başka be diyorum. Karizmasına ama sakın yanlış anlama olmasın =)

Hazır yazmışken şebeke çekimini güçlendirecek bir yoldan bahsediyordun bunu beklemedeyim haberin olsun
  • hayrlı geceler ya bı umı zero aldıkda abıme pek memnun deglmıs . telefon kendı kendıne kapanıyorms . durduk yere tus kıtlıyormus. sarj %50 ıken gece sabh kalktgnda telefon kapanmıs oluyoms vs . sorun ne olablr nasıl halledıleblr . yardımcı olablcgnz bsey olablr mı tesekkurler
  • sebeke cekımı
    wifi
    reset sorunu
    v3.09 surumunde duzeltıldı arkadaşlar

sariertan fix ıstersen facemden atarım sana
  • ebuzer02 E kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    aynı sorunlar (kendiliğinden konuşurken kapanma ve aniden şarjın bitmesi) bende de oluyor.
  • halild55 H kullanıcısına yanıt
    http://umidigi.com/rom/tool.html

bu program yadırmı ıle yenı surme gecersenız sorunların cogu cozulmus durumda

not
    orjınal romda olmanız lazım
  • emui rom mu yuklemek daha mantıklı yoksa bahsettgnz guncellemeleri yapmak mı aceba
  • ebuzer02 E kullanıcısına yanıt
    suan emuı eskı taban uzerıne kurulu
    bence suan ıcın yenı guncellemeyı yapmak daha mantıklı
  • Bende de biri aradığında açtığımda ekran kararıyor konuşurken aniden kapanıyor. kulak temasında ekran görüntüsü kaydediyor. kendi kendine açılıp kapanıyor
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.