Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu rom vs olayından cok anlamdgm ıcn satmk benim ıcn bı secnk olablr. 600 tlye verbkrm bı haftlk. Kırılmz cam filmi ve Flip cover ekstrası
  • quote:

Orijinalden alıntı: infiniyt06

http://umidigi.com/rom/tool.html

bu program yadırmı ıle yenı surme gecersenız sorunların cogu cozulmus durumda

not
    orjınal romda olmanız lazım

v 3.06 dayım orjinal roma nasıl geçiliyor. Denedim mevcut romdan 3.09 a geçemedim.
  • halild55 H kullanıcısına yanıt
    v3.06 da ısenızo orjınalrom zaten

orjınal olmayan romlar emui miui leva vs vs

o romdan v309 za gecebılırsınız
  • infiniyt06 İ kullanıcısına yanıt
    ROOTJOY ve Vroot ile v3.09 a geçmek için uğraştım ama olmadı. Rootjoy güzel uygulama ama başarırısız oldu.
    biraz evvel denedim bu kez yeni rom yükleme oldu. teşekkür ederim.@infiniyt06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halild55 -- 22 Mart 2015; 0:17:13 >
  • halild55 H kullanıcısına yanıt
    yradım ıstersenız

facebook ta
    infiniyt@hotmail.com
    tcbayram kaya

ekleyebılırsnız her konuda

burdakı butun forumdaşlarım ıcın gecerlıdır
  • iyi akşamlar arkadaşlar telefonla ilgili birkaç sorum olacak
    1)amerikada tanıdığım var hangi internet sitesinden sipariş verdirmeliyim
    2)Sar değeri ne kadardır
    3)şebeke sorunu varmıdır?
  • _Warknife_ _ kullanıcısına yanıt
    1http://www.geekbuying.com/ en sağlam sitelerden bırı
    2 sar degeri 0.5 yazan sıtelr mevcut ama tam olarak emın değilim ama yuksek degıl gıbı bır ızlenım var ıcımde cunku kalıtelı bır malzem kullanılmıs
    3 sebeke problemı son guncelmme ıle baya gıderılmıs gıbı ben daha sebekede sorun yasamadım
    teşekkürler hocam
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infiniyt06 -- 22 Mart 2015; 22:20:06 >
    Arkadaşım 3.06 güncellemeyi sd kart üzerinden yapmıştım.Telefonumda konuşurken aniden hat kapanıyor kendi kendine resetleniyor. Konuşurken ekran temasıyla ekran görüntüsü alıyor. Bu gibi sorunlar var 3.09 güncellemeyi bilgisayarlamı yapacağız. Güncellemenin nasıl yapılacağını açıklarsan birçok arkadaşa yardımcı olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer3509 -- 23 Mart 2015; 11:14:35 >
    Arkadaşlar umi zero telefonum brick oldu.Rica etsem bana Flash Tool yedeği gönderebilir misiniz.Sabahtan beri uğraşıyorum Y800 romu kurdum ama olumsuz.Yada nasıl kurtarırım yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden Allah razı Olsun.
  • hakanaykutoğlu H kullanıcısına yanıt
    hocam burada bır acıklama var ;

https://myefoxitalia.wordpress.com/2015/02/15/umi-zero-3-06-update/

bırsey daha eger recovery acılıyorsa once wıpe yapıp sonra rom update yapabılırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 24 Mart 2015; 15:28:05 >
  • hakanaykutoğlu H kullanıcısına yanıt
    facem yazılı dırek ekleseydın keske

infiniyt@hotmail.com,
    hala yapadı ısen ekleyebılrıısn
  • Merhaba umi zerom yeni geldi acaba jelatinsiz ve kilifsiz kullansam cizilme olur mu onu arkasi gorilla demis sizce cizilmeye ne kadar dayanikli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdekli3410

Merhaba umi zerom yeni geldi acaba jelatinsiz ve kilifsiz kullansam cizilme olur mu onu arkasi gorilla demis sizce cizilmeye ne kadar dayanikli?

Film ya da kılıf kullanmanı şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_goldstone -- 25 Mart 2015; 18:39:37 >
  • Demek ki cabuk ciziliyor gorilla hikaye :-)

• telefonu satmayi dusunen var mi? Yurtdisi olayina girmek istemiyorum. Iki kere girdim sorunsuz geldi 3. de takilir diye dusunuyorum

• Arkadaşlar merhaba;
    Yaklaşık 2 ay önce almış olduğum umi zeronun kullandığım hattı herhangi bir bildirim olmaksızın birden kapandı. Sim kartın bozulmuş olabileceğini söylediler ve sim kartı değiştirdim, sim kartı farklı bir telefonda denedim ve herhangi bir sorun olmadı. imei numarasından olabileceğini düşünmekteyim. Bu sorunu gidermek için ne yapmalıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar...
  • holigs18 H kullanıcısına yanıt
    yüksek ihtimal le imei den. bildirim gelmediği olabiliyor micro77 hocamın yöntemi var kolayca yapılabilen onunla yapabilirsiniz bulursam mesaj atarım size

• satılık var hocam sıfır detay için pm atabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.