Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herşey hazır. İlk aşamada dediğiniz gibi flash tool programını çalıştırdım (hatta scatter loading den 6592 tanıtım yapmadan "load a scatter file before execution" hatasını da verdi). Sol tarafta MT6592 çıkınca format tuşu çalıştı fakat format olmadı. stopa basıp tekrar denedim. Menude auto format flash ve format whole flash except bootloader seçenekleri aktif. Diğer kutucuklar boş. Validation onay kutusunun iki halini de denedim. ama format aşamasını kesemedim. Ne önerirsiniz.
  • halild55 H kullanıcısına yanıt
    kullandıgınız wındıws surumu 8 ise driver yuklemeyı etkınlestırın
    drıverlerde hatavar suan
    telfonu pcye bapladıgınızde aygıt yontecısınden com portları takıp edın telefonu kapalı konumda ıken gordugune emın olun
    http://helpadude.com/sp-flash-tools/
    burdan flashtool v5 surumunu tekrar ındırıp bır deneyın
  • infiniyt06 İ kullanıcısına yanıt
    maalesef olmadı
    win7 kullanıyoru başka bir pc de denedim.flash tool format çalışması için "download agent" istiyor.
    "scatter-loadingi" dediğiniz gibi yükledim. download agent "kernel_ratech92_cwet_rlk_kk" istiyor, y800
    içindeki "kernel_ratech92_cwet_rlk_kk" yı yülemeye çalıştım kabul etmedi.Sanırım hata burada. İstediği
    bin dosyası bu ama bulup tanıtamadım.
    not:ayrıntılı kurulumda link verdiğiniz de flashtool v5 idi.
    romda sorun olabılır ındırdıgınız
    hem bugun android 5 surumu yayınladı
    onu ındırın onu kurun aynı sıstemle guncellemede yapmanız gerekmez
    http://www.needrom.com/download/umi-zero-lollipop/
    edit rom flash rom değilmis
    sdk19 gorunuyor rom
    suan bu rom ıcın beklemenızı tavsıye ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infiniyt06 -- 1 Nisan 2015; 22:56:38 >
    hata ıcın ozur dılerım
    flashtoolde sorun yasayanlara teamwiver ile yardımcı olabılrımm

facebook
    infiniyt@hotmail.com
    şu anda lolipop sürümü yüklüyorum, sonuçları paylaşırım. İlginize teşekkürler
  • Sanırım Android 5 resmi sürüm olarak veren ilk Çin menşeli model bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba sizdede bazen tuş kildinde donma ekrana dokunamamak sorunu varmı güç tuşuna basıp ekranı açınca düzenliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    5.0 nasıl oldu tavsiye edermisin çalışmayan yada hata veren bir noktası var mi acaba

• halild55,noldu sonuç lolipop sürümle sessizliğe bürün'dün bir sıkıntı yok inşallah merak ettik..
  • Donma sorunu sıklaştı sizdede oluyor mu acaba su forumda niye kimse kimseye yardımcı olmuyor

• UMİ ROOTJOY DA ANDORİDL ROM GÖZÜKOR YÜKLEYEN DENEYEN OLDU MU BİDE ROOTJOYU NASIL KULLANIYORUZ NASIL ROM ATICAZ DETAYLI ANLATABİLECEK VAR MI ACABA

• Yeni L güncellemesini yüklüyorum şuan indiriyor. Umi nin forumunda Temalandırılmış Kitkat olduğundan bahsediyorlar deneyip bakacam çin oyunu mu orjinal mi bekleyin ;)
  • Heyecanla bekliyoruz olumluysa nasil yapıldığını da yazarmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: celik44

Yeni L güncellemesini yüklüyorum şuan indiriyor. Umi nin forumunda Temalandırılmış Kitkat olduğundan bahsediyorlar deneyip bakacam çin oyunu mu orjinal mi bekleyin ;)

Makyajlanmış KitKat olduğuna adım gibi eminim boşuna heyecan yapmayın 6592 serisine Lolipop gelmez.
  • Zaten makyaslanmis kit kat olduğunu yazıyor zaten 5.0 la 4.4 yapi olarak aynı sadece görünüm olarak farklı

• yükledim. ağır bir arayüz var. akıcı değil. hemen çalışma zamanına baktım DALWİK olarak gözüküyor bu demek oluyor ki rom kit kat. çünkü and 5 in çalışma zamanı Art. dalwik kalktı 5 de. ben zaten Art ye geçiş yaptım. şarj süresi bug takılmalar vs. ilerde belli olacak. bi süre kullanacağım. sevmezsem emuı 3 e geçeceğim. Emıi 3 kullanan varsa bilgilendirsin. tavsiye eder mi
  • Ekran görüntüsü ekleyebilirmisin

• Bide
    romu nasil yukledin acaba

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.