Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdekli3410

Zaten makyaslanmis kit kat olduğunu yazıyor zaten 5.0 la 4.4 yapi olarak aynı sadece görünüm olarak farklı

5.0'la 4.4 yapı olarak aynı sadece görünüş mü farklı
  • V 3.0 romu üzerine yapıldığı için ekran görüntüsü özelliği yok. romu beğenmedim. Emui ye gececeğim. o da olmazsa 3.09 dan devam. yüklemeyi recovery moddan wipe yaptıktan sonra SD karttan zipledim. recovery modu olmayan needrom sitesinden zero için recovery dosyasını indirip olay den rashr indirip rashr ile recovery i flashhlayin. ancak bu lolipopu denemeyin. değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSK kardeş artik daha iyi bi ROM buluna kadar devam bazen sizdede ekranda donma dokunamama oluyor mu tuş kilidini açıp kapatınca duzeliyor bide benim ROM v3.06 v3.09 gecmedim ondan mi kaynaklı acaba

• EMUİ 3
    Kıymetli arkadaşlar Emui yi yükledim. bu ROM fena değil. çakma L den kat kat iyi. ancak bu da bizim v3.0 a adapte edilmiş sanırım. ekran fotoğrafını cekemedim. bu romda en beğendiğim özellik çok sayıda tema ile kişiselleştirme imkânının çok olması. arayüz basit sade şık. hata yok.pil kullanımı daha bi tasarruflu sanki. tavsiye ederim .
    Edit : arj konusunda sıkıntısı var galiba. %25 de beklemekte iken aniden %8 olup bağırdı hemen şarj fişini taktim bu sefer de %1 e düştü. dengesizlik var anlayacağınız burada. hata geldikçe editlerim.
    Edit: ekran alıntısı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celik44 -- 5 Nisan 2015; 0:02:44 >
  • Emui 3 ekran goruntuleri
     UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU>

• color os rom umi zeroda

https://store.donanimhaber.com/64/41/6c/64416c68c07a521b7e28ddb2edc7c955.jpg

cok yakında
    http://forum.turkdevs.com/
    umi zero bolumumuzde yaplasımlara başlayacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infiniyt06 -- 5 Nisan 2015; 14:16:16 >
  •  UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU>

color os rom yayındadır

kendı duzneledıgımportladıgım
    telefonun yenı almış gıbı olacasınız cok farklı ve ozellıklı bır romdur
    şiddetle tavsıyemdır

http://forum.turkdevs.com/konu-umi-zero-color-os-4-4-2-v1.html?pid=11781#pid11781

• Arkadaşlar üç aydır genel olarak memnuniyetle kullanmakta olduğum umi zeroyu bir arkadaşıma staıp aynı fiyata Lenovo Vibe x2 almayı düşünüyorum. Sebebi ise şık tasarımı ve Lenovo markası. Bu konuda yorumlarınız nedir. Zeroya devam mı etmeliyim yoksa Vibe x2 iyi bir seçenek mi.
  • Kardeş slm esimde vibe x var elimden alınca bende zero aldım sunu söyleyeyim ara yüzü çok hantal tam bir bayan telefonu ekranı net çünkü IPS ama şarjı somuruyor hafıza az SD card takilmiyor 2 GB remin 1.2 GB kullanıyor 8 çekirdekli MTK işlemci şarjı daha çok somurur diye düşünüyorum vibe z2 ve z2 pro alanlar pişman on ve arka kameraya toz alıyormuş eminim x2 de aliyordur ve ama su var Türkiye de parçasını bulabileceğiniz bir tel ama zeronun performansını vermeyecek sana hem üstünde para vereceksin herhalde

• complete_ kullanıcısına yanıt
    Herkese İyi akşamlar
    loli pop yükledikten sonraki gün forum da sorun oldu galiba giremedim, sonrada yolculuk oldu takip edemedim, iki konuda paylaşımda bulunmak istiyprum.
    Birincisi lolipopu kurdum kurarken rotjay yetmedi hata verdi vroot ile format yapmam istedi. v root yeni adı iroot ile format attıktan sonra lolipop yüklendi. İlk sorunum klavye yüklenmedi google talk ile şifre girme seçeneğinden başka seçenek çıkmadı. google play şifresini girebilsem klavye programını indireceğim ama olmadı. Bu kez lolipop içinde format programı ile format ettim ve çince klavye ve acaip bir ingilizce klavye yüklendi. Zar zor google playe girdim ve klavye programı indirip sorunu çözdüm. Ertesi gün foruma giremedim.Lolipop gayet güzel çalışıyor ama fazla inceleyemedim.
    Benim sorunum telefonun kapanması idi ama bu kez telefon her çağrıda kapanıyor ve şarja takmadan açılmaz oluyor. Forumlarda araştırıken benzer sorunların batarya arızasında olduğunu görünce aklıma umi de de bu sorunun olduğu geldi. Daha önce şişmiş batarya ve arka kapak açılma videoları gördüğüm için arka kapağı açtım ve benim bataryada da şişme olduğunu gördüm. Arka kapak açıkken telefonu test ettim ve önceki sorunun ortadan kalktığını gördüm.
    Evet tanıyı koydum (bu arada hatırlatayım ben genel cerrahım) ama tedavide çaresizim.
    Satın aldığım geekbuying sitesine ve umi zero resmi forumuna durumu anlattım ama şu ana kadar sonuç alamadım. İnternette bulsam yeni bataryada alabilirim ama satış sitesini bulamadım.

• zeroyu 600 e satıp 220 dolara vibe x2 alacağım. Zerodan memnunum. Ben vibe x2 yi eşime düşünüyorum. zeroyu verecektim kara kura olduğu için vibe x2 daha bi sempatik geldi bana. yoksa zero vibe x2 den ustun bir telefon. ayrıca mt6595 un pil tüketimi de çok. bunları biliyorum. ancak o feminen çerçeve cezbediyor beni

• halild55 H kullanıcısına yanıt
    umidigi de forumlara yaz.şişen bataryalar için uminin yenisini yolladığını okumuştum. bir de pilin boyutuna bakabilir misiniz. g2 bataryası ile karşılaştıracagim. kara günde monte ederiz başımıza gelirse ;)

• Bataryanin şişmesi bu hızlı şarj cihazına da bağlı olabilir ben onu kullanmiyorum onu kullanınca telefon ateş gibi oluyor sizdede oylemi acaba

• ısınma tüm umi lerde var. Sürekli hızlı şarjı da kullanmadım hatt aözellikle 1 amp lik şarj cihazı kullandım. Bence üretim hatası. Galxy s4 lerin ilk modellerinde de oldu ve samsung tüm bataryaları yeniledi. Muhtemelen ilk seri telefonların çoğunda şişme vardır ve zamanla ortaya çıkacak. Değiştirmekten vazgeçtim parasıyla bulsam yenisini alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: celik44

umidigi de forumlara yaz.şişen bataryalar için uminin yenisini yolladığını okumuştum. bir de pilin boyutuna bakabilir misiniz. g2 bataryası ile karşılaştıracagim. kara günde monte ederiz başımıza gelirse ;)

forumlara ve geekbuyinge yazdım, cevap bekliyorum. Telefon yanımda oldmadığı için bataryaya bakamıyorum ama internette resmini görebilirsin. Ama başka batarya uymaz çünkü şekli değişik
  • Acaba ilk üretim olanlar hangi seri nasıl anlarız

• arkadaşlar sesi az çıkıyor nasıl yükseltiriz bilen var mi engineer modda denedim ama Audio ayarından birşeyler yaptım olmadı

• hangi sesi az çıkıyor kulaklık,hoparlör,konuş ma hepsini yükseltebilirsin..
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    hoparlör hocam yardımcı olursanız çok güzel olur

• 1 hafta kullandığım sonra beğenmeyip kenara kaldırdığım umi zero satılıktır, kozmetik olarak 10 üzerinden 9.99 alabilecek çiziksiz cihaz, yıllardır cep telefonu ile navigasyon kullanırım, genelde de direksiyonu tuttuğum sol elime alırım telefonu navigasyon kullanırken, daha önce lg g2 kullanıyodum onu rahatça tutuyordum fakat bunun yandaki tuşlarına geliyor elim sürekli, ekran kapanıyor, zaten iki parmakla tutuyorum diğer elim de viteste tekrar ekranı aç fln çok kullanışlı değil benim için, alışkanlık beter bişey, cihaz fazla kibar 1-2 kez düşürme tehlikesi geçirdim zor tuttum, elimde parçalanır bu gidişle, yani ürün fiziksel olarak çok güzel ama kullanırken de bir o kadar dikkatli olmak lazım, ben 680 tl ye aldım sıfır olarak, tabiki o rakamı istemicem, burdan isteyen olursa uygun bi rakama bırakırım, iyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.