Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mtk engineering mode apk indir kur,audio seçeneklerine gel genel,kulaklık,hoparlör için 2.sırada yer alan seçenekleri yükselt..
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    value ve max yazan alt alta değerlerin ikisini de yükselttim normal modda diğerlerini de mi yapmak gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet yükseltebilirsin..
  • Merhaba,
    Benim umi konuşurken elimden düşmüştü ve lcd kırılmıştı. (gorilla glass falan hikaye9 1 kere düştü elimden ve direk ekran gitti.Kullanamıyorum.Umi nin forumunda yazdım hiç cevap veren de olmadı.Bakmadığım site kalmadı ama yedek lcd de bulamıyorum.
    Eğer lcd'si çalışan ama başka bir tarafı çalışmayan bir umi sahibi varsa lütfen benimle iletişime geçsin. ya ben ona satayım ya da o bana satsın da 2 telefondan 1 telefon hayata dönsün. Başka çare yok. Çünki yedek parça yokkkkk !!!
    bu arada sakın ha kılıfsız kullanmayın.sipariş ettiğim kılıfım gelmemişti konuşurken elimden kaydı ve yere düştü, gerisini siz düşünün
  • Selam arkadaşlar, ben inceden çıldırmak üzereyim. UMI-ZERO'nun touch screen'i durup dururken gitti. İnsanlar factory reset ile sorunun çözüldüğünü yazmışlar. factory reset denedim ama hiç bir işe yaramadı (27 kez factory reset attım. sadece 2 kere o da bir dakikalığına çalıştı.) sideload la downgrade ve upgrade yaptım. fayda etmedi.
    RSA izinlerini veremediğim için toolları kullanamıyorum.
    MTK'ların recovery blokları farklı yerde olduğu için fastbootla custom recovery flaşlayamıyorum.
    Valla çıldırdım! bütün gün bununla uğraştım.
    Var mı bir delikanlı bu konuda bana akıl verecek?
    En sonunda kırıcam telefonu olan, verdiğim 750 liraya olacak!
  • Benim Umi zero ise şarja takınca alttaki kapasitif butonlar gitti. Bu telefonun kalite-kontrol problemi var. Yükleye bilirseniz en eski orjinal yazılımı Flash tool ile yükleyin ve deneyin.
  • Orjinal FW'yi SDK ile yükledim zaten. Şu zamana kadar çıkmış olan hepsini yükledim. Bir arkadaşım batarya şiştiğinden dolayı ekrana baskı yapıyor olabilir dedi. Böyle bir problem ile karşılaştınız mı hiç?

• Merhaba,
    Benim telefonda batarya şişmesi oldu. Önce seyrek, sonra daha sık ve sonunda her çağrı olduğunda yada kendiliğinden kapanmalar başladı. Telefon kapanınca şarja takmadan açılmama ve kapanmadan önce şarjı dolu iken kapanınca deşarj olma gözlemledim. Yazılım ile sorunu çözemeyince aklıma pilin şişmesi geldi. Telefonun arka kapağını açtım (nasıl açılacağının videoları you tube da var). Batarya hafif şişmişti.
    Satın aldığım siteye birkaç kez meil attım değişik bölümlerden bana cevap geldi (bir meilde telefonu gönderin diğer meilde sipariş numarasını gönderin şeklinde cevap geldi, telefonu göndermedim)
    Bu arada internetten pil satış sitesi aradım bir yerde (umishoping.com) sitesinde batarya veya batarya ve arka kapak satıldığını gördüm ve sipariş verdim.
    Sanırım sorun şişen bataryanın telefon içinde basınç artırması
  • Merhaba buwww.umishoping.com sitesine nasıl baglandin girmiyor

• erdekli3410 E kullanıcısına yanıt
    bende bağlanamadım. Umarım kapkaççı değildir
    şaka bir yana herhalde sitede sorun var, düzelir. sadece umi telefon, arka kapak ve batarya satıyor.https://www.facebook.com/umishopping/info?tab=page_info facebook sitesi açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halild55 -- 18 Nisan 2015; 1:22:34 >
  • bu batarya şişmesi ve şarj da ısınması hızlı şarj özelliğinden olabilirmi başka şarj aleti kullansak olurmu mesala sonynin şarj aletini kullansak bataryaya bir zararı olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdew39 -- 18 Nisan 2015; 4:44:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben hızlı şarjı hic kullanmiyorum çok isiniyor telefon bence sakat bir durum

• Telefonda dokunmatik ekranda donmalar oluyordu androidbl rom yukledim nova launcherla destekledim m mağazadan lolipop lock screen yukledim su an arkadaş da nexus 5 var o kadar baktı etti banada lolipop geldi dedim kandırdım temalı 4.4 olduğunu anlamadı hatta telefon hakkında da bile 5.0/yazıyor yapmış Çinliler

• Mesela Samsunglarda ayarlardan hızlı şarjı kapatabiliyorduk. Bizim telefondada kapatabilseydik gece sarja takarken yok yere ısınmazdı.

• Hocam çok yakın zamanda telefın düşünüyorum ama UMİ ZERO hakkında ba,tarya şişiyor demişler vs. Yedek parça araştırdım onlar da kısıtlı sanırm. Alınması gerken bir telefon mu ? Öneirir misinz?
  • yukarıdaki batarya olayı kafamı karıştırdı benimde ayrıyetten telefonun rom desteği iyi görünüyor malzeme kalitesi iyi süper telefon fakat android 5.0 gelicekmi ? bide kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
  • 1 saatte %25 şarj bitiyor bende. Yani 4 saat ekran suresi alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkfk -- 20 Nisan 2015; 10:04:27 >
  • Merhaba arkadaşlar ben android l romu kullanıyorum sıkıntım su telefon bazen gün içinde 2 sim kart takilmadi uyarısı veriyordu sonradan anladım ki telefon restart atiyormus açık kalma süresinden anladım başka başına gelen var mi acaba bide bu autostart özelliği ne ise yarıyor acaba

• Kimseye olmadı mi bu sıkıntı ya 3 gündür cvp yazan yok

• Merhaba,
    Restart sorunu batarya şişmesinden oluyordur. Giderek artarsa kesin batarya olmalıdır. Bir müddet sonra şarja takmadan telefon açılmaz hale geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.