Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu telefonun hızlı şarj özelliği olan kendi şarj aletini kullanmayın
    yoksa bu batarya şişmesi kaçınılmaz bir durum olacaktır
  • restart sorunu bende de var ve cihaz daha 1 haftalık olmasına rağmen 3 kere kapanıp açıldı bu gün konuşurken kapandı bakalım hakkımızda hayırlısı pildenmi kaynaklanıyor yoksa yazılımsal birşeymi bilmiyorum orjinal rom kullanıyorum sade son güncellemisini yaptım rootjoyla çok anlamadığım için en kolay yol gibi geldi rootjoy
  • Bende l ROM kullanıyorum restart kendi kendine düzeldi sanki 2 gündür olmuyor fakat şimdide dokunmatik ekranda sapitmalar başladı kendi kendine tuşa basmalar falan tuş kilidini açıp kapatınca duzeliyor anlamadım gitti neyle ilgili bir önerisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde telefonum sonunda dun geldi yanliz telefonla konusma yaparken bazen kendi kendine ekran resmini cekiyor sizinde hic basiniza geldimi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdew39

Benimde telefonum sonunda dun geldi yanliz telefonla konusma yaparken bazen kendi kendine ekran resmini cekiyor sizinde hic basiniza geldimi?

Arkadaşım aynı sorun ben dede var. Bir bakıyorum defalarca kend ikendine ekran görüntüsü alıyor. Bazen konuşurken re start yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzaffer3509

quote:

Orijinalden alıntı: erdew39

Benimde telefonum sonunda dun geldi yanliz telefonla konusma yaparken bazen kendi kendine ekran resmini cekiyor sizinde hic basiniza geldimi?

Arkadaşım aynı sorun ben dede var. Bir bakıyorum defalarca kend ikendine ekran görüntüsü alıyor. Bazen konuşurken re start yapıyor.

Rstart hic olmadi ama ekran goruntusu ilE konusurken degisik yerlere giriyor.

• Ekran ayarlarinda 3 parmakla ekran görüntüsü almayı kapatmayi denediniz mi?

• İyi günler arkadaşlar,Umi zero telefonum hard brick oldu sanırım.Backup ihtiyacım var.Rica etsem Umi zero telefonunuzun backup unu alsanız ve bana e posta yoluyla falan atsanız olur mu? teşekkür ederim
  • sorunlar çözüldü mü hala devam ediyor mıu ?
  • Arkadaslar 3.09 guncellemesini kendi araci ile yapamadim bulmuyor. Nasil yapacaz bir bilgisi olan varmi.nerden indirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdew39 -- 8 Mayıs 2015; 6:08:44 >
  • arkadaşlar benim bataryada şişti batarya arka kapak temin ede bilirmiyiz ede bilen varmı yardım ede bilirmisiniz.
  • Anlaşılan sorunlu bir cihaz bu zero.
  • celik44 kullanıcısına yanıt
    merhaba çelik 44...şarj problemi benim umi zero da da var %15 ikaz verdikten sonra 1 dakikanın içinde %3 e iniyor...sen sorunu çözebildin mi..
  • slm dostlar kusura bakmayın uzun bır suredır ayrı kaldım
    ama yeniden yenı çalışmalrla umı zeroya hızmet vermeye
    devam edıyorum
    http://forum.turkdevs.com/konu-miui-rom-5-5-8-turkce-stabil.html
    yenı rom çalışmam
    turkdevs.com
    adresınden umı zero bolumunden her turlu sorun ıcın bana ulasabılırısnız

https://www.youtube.com/watch?v=Td1JSLD63qQ

• quote:

Orijinalden alıntı: filinta7

arkadaşlar benim bataryada şişti batarya arka kapak temin ede bilirmiyiz ede bilen varmı yardım ede bilirmisiniz.

http://www.banggood.com/buy/Umi-zero.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_content=vincy&utm_campaign=scp-pa-umizero-srm&gclid=CjwKEAjwycaqBRCSorjE7ZewsmUSJABWzM54_GhANBe5lf4qAOc-zf_qbupO-7wkCB89zKGVIdqQ3BoChd7w_wcB

burada battery back cover yazan arka kapaktırv 9,90$ alabilirsiniz bu siteden sorun yaşamazsınız

• bana kapak değil bataryası lazım.çünkü kapanma sorunu var telefonda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filinta7

bana kapak değil bataryası lazım.çünkü kapanma sorunu var telefonda.

http://www.aliexpress.com/item/2500mAH-Li-Polymer-Battery-for-UMI-ZERO-Smart-Phone/32344405711.html

bu telefonda ayarlardan hızlı şarj özelliği kapatılabiliyor mu,
  • telefonun şar cihazının amperi çok yüksek.bu yüzden problem oluşuyor.şöyle örnek vereyim.4000 mah pile sahip olan lenovonun şarj aleti 2 amper iken bu telefonun pili 2750 mah olmasına karşın şarj aleti 3 amper.bu yüzden hızlı şarj oluyor.
  • elmelzey E kullanıcısına yanıt
    Emui romda bu sorun cikmisti. Stock roma dondum sorun gitti.

• Celik 44 acaba stock rom u yukleyebilecegim bie link verme sansin varmi?...tesekkurler...

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.