Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umi emax 4g almayı planlıyorum ama okuduklarım umi markasından soğuttu resmen . Ne dersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Umi emax 4g almayı planlıyorum ama okuduklarım umi markasından soğuttu resmen . Ne dersiniz ?

umi denen adiler lütfedipte bozulan mallarına ya kusura bakmayın bile demiyorlar gerçi genel çinli yaklaşımı bu, ilişkiniz tam olarak sonlanmadıysa yani parayı geri ödeme riskleri varsa yalamadık yerinizi bırakmıyuorlar, iş kesin olarak bittiğinde it yerine koymuyorlar
  • Telefonun görüntüsünü kablosuz olarak aktarma imkanı varmıdır? Varsa nasıl bir aparat kullanmak lazım
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    refurbished g2 al derim. zero hep sıkıntı verdi. arkadaşa hammer aldık onu da sevmedim. benim zeronun şuan touch buttonları ile mikrofonu çalışmıyor. zaman geçtikç e fikirler değişiyor. ben pişman noktasına geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: celik44

refurbished g2 al derim. zero hep sıkıntı verdi. arkadaşa hammer aldık onu da sevmedim. benim zeronun şuan touch buttonları ile mikrofonu çalışmıyor. zaman geçtikç e fikirler değişiyor. ben pişman noktasına geldim

BENİMDE BATARYA ŞİŞMİŞTİ DEĞİŞTİRDİM şimdide tuşlar geç algılıyor hoparlör çalışmıyor ne yapmak lazım ya
  • Benimde batarya öyle şişti ki arka kapak baskıdan kendiliğinden açıldı eşime thl t 6 pro aldım onda herhangi problem yok pili de iki gün gidiyor,
    ikisi aynı zamanda aldım thl t6 pro 120$ umı zero 220$ dı şuan umı zero 170$ thl t6 pro fiatı 115$ civarında umı zero batarya sorunu yüzünden talep düşünce fiyatınıda düşür düler umıu zero daki sıkıntı diğer modellerinde siparişini etkiledi yeni pil sipariş ettim biriki gün içinde elimde olur inşallah pil değişince sorun biter
  • 4 aydir zero kullanıyorum. Bataryada sıkıntı olmadı. Sadece şuna çok dikkat ettim, şarjdayken asla kullanmadım. Çünkü bayağı ısınıyor. Kendi sarj aletini de kullandim, baska aletleri de kullandım. Tek sıkıntım ses tuşları hassaslığını kaybetti, zor basıyor. Bir de çift tiklamayla ekran açılsa cok rahatlayacağım. Pil suresinde ekran sürem 4 saati ancak buluyor, en az 6 saat olmalıydı.

• dün umi zero ve hammer modeli için andorid 5 güncellemesi yayınladı kendi sitesine üye olup pcden direk güncelleme yapılabiliyor indirip kuran va rmı stabilmi batarya hoparlör sorunları çözülmüş mü
  • Meizunun sarj aletiyle sarj edince pil süresi daha bi iyileşti bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonum şarjda iken sabah kalktığımda açılış ekranındaki ZERO yazısında kalmıştı. Recowery moda almak istedim ancak geçmedi. Hemen Flash Tools ile formatladım. Defalarca formatlamama rağmen telefon açılmadı. Format başarılı olarak sonuçlanıyor ancak telefonu açtığımda yine Zero ekranında kalıyor. Format+Download ile formatladım nafile. Daha sonra telefonun şarjı bitti. şarj bitince flash tool da görmüyor. şu an telefon tuğla. bu konu hakkında fikri olan varmı. telefon şarj yemiyor. flash tools ile de görmüyor. çözüm lütfen.
  • infiniyt06 İ kullanıcısına yanıt
    hdc galaxy note4 romu portlayabilirmisin acaba. ben bişeyler yapmaya çalıştım ama beceremedim telefon açılıyor her şey çalışıyo görünüyor ama sd kart yok ve imei değiştirilemiyor. anlayan biri varsa yardımcı olsun isterseniz upload ederim siteye toparlarsınız.
  • Arkadaşlar telefonum bir haftadır tuğla. yedekleme alıp preloader verebilirmisiniz. yapmak isteyip yapamayana pm den yardımcı olurum.
  • Merhaba,
    benim umi zeroda şişme olunca 20 dolara yeni batarya siparişi verdim, gelince takdım ve kullanıyorum (yaklaşık 2 ay oldu). Bazen şarj azalınca otomatik kapanıyor ama çok sorun değil, %50 nin altına düşürmemekte yarar var. Donanımsal sorun olanların önce bataryada şişme varmı diye kontrol etmelerinde yarar var.
    Bu arada telefonu aldığım geekbuying ile temasım sonucu bataryayı gönderdim (benden telefonu istemiştiler ama hem posta masrafı artacağı için hemde telefonu sipariş verdiğim batarya ile kullandığım için sadece bataryayı gönderdim.) Bir hafta evvel yeni batarya ile beraber istemediğim halde arka kapak ve kapağı yapıştırmak için yapışkan gönderdiler. Batarya ihtiyacı olan varsa arka kapak ile beraber bataryayı 20 dolara satabilirim. Tahminim batarya sorunu ilk modellerde vardı ve sorunu düzelttiler. Şarj ederken hiçbir şeye dikkat etmiyorum orjinal olmayan şarj cihazını da kullanıyorum, şiecek olsa şimdiye kadar şişerdi

• Bir akrabanın pili şişen telinin pilini değiştirdim, daha sonra v3.10a güncelleme yaptım sorunsuz çalışıyordu, 1-2 gün sonra ekran gitmiş bir daha gelmemiş. Başına gelen veya nasıl düzeleceğini bilen var mı?
  • Artik kullanan kalmadi mi bu teli. Ben daha bugun intouch4 umu takaslayip aldim.
    Artilarini herkes biliyor ben eksilerini yazayim
    1.ekran nasil 5 inc anlamadim. Intouch ekrani 5 di kocaman geliyordu bu ufacik geldi.
    2.bendekinin surumu 4.4.2 derlemeside 3.0.5 ozellikle ana sayfaya donus cok yavas bazen gelmesi uzun suruyor. Intouch4 1gb ramdi ama hizliydi.
    3.kamera ozellikle sony lens camera var diye aldim ama kalite intouch4 seviyesinde.
    4.bulutut tabletimle bir suru eslesmedi. Daha dogrusu eslesti ama dosya alip gondermedi. Hos intouch ile umiyi eslestirmis dosya alip vermistim. Tablette sorun olabilir diyorum ama baska telefonlarla boyle sorun yok.

bu dediklerimden bazilarini duzeltebilecek seyler soyleyebilirseniz sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon yere düştükten sonra arka kamera çalışmaz oldu ön kamera çalışıyor arka kameraya geçtiğim de arka kamera bulunamadı uyarısı veriyor Arka kamerasını nasıl temin edebilirim.
  • kullanan kalmamış ama yinede yazalım. bu alete en uyumlu rom miui. şuan en son versiyonu olan 5.8.20 nolu sürümü kullanıyorum. romda bir iki hata harici sorusuz.
  • muzaffer3509 M kullanıcısına yanıt
    Bi ihtimal soketi çıkmıştır.

• Umi, saçma sapan bir telefon yapmışsın helal olsun!
  • Arkadaşlar umi iron modelini merak edenler varsa ana konumuza davetlisiniz videolu anlatımla cihazı tanıtmaya çalıştım sormak istedikleriniz olursa bekliyoruz iyi forumlar

http://forum.donanimhaber.com/m_107559865/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.