Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: infiniyt06

lcd ıhtıyacınız ıcın
    http://umidigi.com
    adresıne bır konu acın kargo ıle yollarlar
    drumu anlatın
    umi zeronun resmı sıtesı durumundadır

Hocam Allah senden razı olsun, o günden beri ali expresste kaç tane satıcıya bulaştım hiçbiri lcd bulurum demiyor.Resmi siteyi de bir türlü bulamamıştım.Az önce support kısmına derdimi yazdım bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infiniyt06

soyle soyleyım
    bu benım sahsı gorusum
    bır android telden ne beklıyorsanız umi zero bunun 10 da 9zunu alabılıyorsunuz
    bence standart surumle cıkan telefonlar daha ıyıdır zaten rom bır sekılde portlanıyor onemlı olan fabrıkanın sade ve sağlan bır rom uretmesı suan
    v3.09 surumu yanyınlandı hemde yenı bır pc programı ıle beraner bu program sayesınde cıkan romları her daım tek tıkla ındırıp kurabıleceksınız buna os romlar dahıl
    rootjoy adı verılen program resmı stede yayınaldı ve cok sağlam calışıyor suan test ettım
    suan portlanan romlar emui v3 mıuı v6 v5 aops leva romlar mevcut diğer romlarda sıra ıle gecek ınsallah

telefonun sarj suresı bence gayet makulkı soyle syleyım evımde ve ıs yerımde wifi var hattımda mobıl ınternet yanı hıc bır zman bağlantım kesılmez sabah 6.30da sarjdan alıyorum whatsaap lıne facebook ınternet telefon konusması mesajlasma her seyını kullanıyorum
    aksam eve dondugum zaman saat 7.30 cıarı ve yuzde 40 hatta yuzde50 sarjıım duruyor oluyor

ekran kalıtesı suoer ses cıkısları
    muazzam

son romda hat cekıs ve wifi gucu bıuraz daha ıyı gıbı desıbelden takıp ettıgımkadarı ıle

dokunmatık vsde hıc bır sıkıntı yok
    kamera 13 mp ıcın ıdeal
    8 mp olan on kamerada gercekten guzel
    emui romda kameralar daha guzeldır yazılımı farklıgı var ve baya bır net cekıyor

benım gorusum tek eksıgı cıft tıklama ıle uyandırma cunku tuslar sol rafta kalıyor alısmak zor bıraaz oda olsa bence telefom 10 uzerınden 10 alır

sızın başka merak ettıgınız sey varsa ben cevap vermeye calsısım

(ne yazdım bee)

:)

Üzerine biraz zaman geçmiş ama benim telefonda mı durum oyleydi yoksa genel bir tasarım sıkıntısı mı bilemediğim özellikle yazmak isterim. Ekranın altındaki back,home,list tuşlarının dokunmatiği biraz zayıf.Daha çok basmatik gibi çalışıyordu bende.Ekranın dokunmatiği çok hassastı ama tuşları eline kim aldıysa kullanmayı beceremedi.Gerçekten baya bi basmak gerekiyordu.

• Arkadaşlar Umi Zero telefonum var. dün teli elime aldığımda alttaki tuş takımı çalışmıyor. bu sorunu cözmek için altta yeni alt tuşları programı yukledim. altta ekranda dokunmatkte geri tusu ve ev tuşu oluştu ve çalışıyor. o sorunu çözdum. ihtiyacı olanlar için programın adı softkeyz.

Ancak telefonu açtığımda arama yaptığımda karşımdakine ses gitmiyor. kamera ile kayıt yaptığımda ses mikrofondan kaydediliyor ama aramada ses kaydı yapılamıyor. yani mikrofon çalışıyor ancak aramada mikrofon kullanılmıyor. bu sorunu nasıl çözebiliriz?
  • sızın sorun yazılımsal olma ıhtımalı yuksek bır durum yazılım flasklamayı denedınızmı acaba
  • serdaronart S kullanıcısına yanıt
    merak etmeyın forumu sıkı takıp edıyorum bataryası bozulan bırı konu açmıstı hemen sıze batarya yollayalım dıye cevap verdıklerıne sahıt oldum bır sure bekleyın buyuk ıhtımalle yardımcı olurlar
  • bu arada ıyı bır haber vereyım dedım

dunyada tek olarak ılk defa gordum bır cıhaz uretıcısı custom roma dırek kendı destek verdıgınız
    butun os romlar ıcın destek cıkartmıslar
    yakında bır suru yazılımız ve en onemlısıde
    android 5 ımız olacak arkadaslar

kaynak
    http://umidigi.com/forums/forum/umirom/umizerorom/
  • infiniyt06 İ kullanıcısına yanıt
    kardesim cevabın için teşekkür ederim. 2 defa format attım ayrıca yeni rom yukledim.

aynı burdaki arkadaşın yasadıgı problem

https://www.youtube.com/watch?v=aXDhi0C15Sc
  • Herkese iyi akşamlar,
    Benim ana sorunum telefonun şarjı %50 civarında iken kendiliğinden kapanması. şu anda v3.09 dayım. Daha önce konuşurken kapanıyor iken şimdi durduğu yerde kapanıyor ve açabilmek için mutlaka şarj kablosunu takmak gerekiyor. Benzer şikayet daha önce ben ve başka arkadaş tarafından yazılmış idi fakat rom yükseltmek sorunu çözmedi. Bu sorunu olup da düzelen varmı yoksa biraz daha beklemek mi gerekir.
  • halild55 H kullanıcısına yanıt
    reset sorunu telfonu ılk elımealdıgım anda vardı
    cwm den wipeledım ustune custom rom kurup flash tool ıle formet attım ve yenı rom yukledım sonrada en son surume gunceleldım bu durum bır daha karsıma cıkamdı
  • alisami83 A kullanıcısına yanıt
    formalı flash tool yardımıılemı attınız
  • Yok ota uzerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sız format atmamıssıınız eskı kalıntı romun uzerıne rom guncellemısısınız bu sekılde sorunlardan kurtulamzsınız format atmak sarttır
    Merhaba peki sp flash tool ile yuklemek icin ne yapmaliyiz

http://www.needrom.com/download/umi-zero-2/
    su linkten y 800 yazanlardan bır tanesını ıdnrıın
    flash tool ıle ılk once format secenegınden formatlayın sonra dowbloadda preloder segmesını iptal edip yuklme yapaın ploreder cok onemlı dıkkatlı olun

eger yardımk ıstersenız
    face de
    infiniyt@hotmail.com

uzak masa ustu ıle sızın ıcın yaparım
  • Recovery yuklemek icin denemistim downloada bastigimda bisey olmamisti. Adb yuklu. Neden yuklenmedi bi tusa mi basmam gerekiodu

• adb değil driverler yuklumu bırde telefon kapalı olacak ılk once flashtoolu calıstıracaksınız sonra trelfonu kapalı konumda bağlayacaksınız
    Merhaba,
    soru cevap olunca kafam karıştı. Sıralı bir şekilde liste olarak yazabilirmisiniz. Sadece bana değil diğer arkadaşlara da yardımcı olacağını tahmin ediyorum.
    Örneğin cwm den ripledim deyince hangi aşamalarını yaptınız tamamen silip orijinal hale mi getirdiniz? Custom rom u da cwm ile yaptınız zannedersem. Sonra flash tool ile format attınız ve yeni rom yüklediniz (hangi romu 3.06 mı 3.09 u mu?)benim anladığım bunlar, hatalı isem özür dilerim. İyi akşamlar.
  • telefonda sorun yasayanlar su adımalrı ızlesınler
    ilk once telfonunmuzun usb drıverını pc yukluyoruz
    driver dosyası
    https://drive.google.com/file/d/0BzDKA3fK-P6VNExjSHFfNWQ2NTg/view?usp=sharing
    son su lınkte
    http://www.needrom.com/download/umi-zero-2/
    y 800 yazanlardan bır tanesını ıdnrıın
    bu rom orjınal flash tool romudur
    sonra flash tool programını acıyoruz bu esanada telefonumuz kapalı olacak flash tool prograramıhttps://drive.google.com/file/d/0BwI-z-jARlQZVEhyLU5yU3Q4OUU/edit
    sonra format segmesıne tıklıyoruz hıc bır sey basmadan satart yapıp telfonumuz pcye bağlıyoruz
    bu işlem kısa surecektır okey ısretı cıkınca telefonu pcden ayıryoruz ama kesınlıkle telfonu açmayın sıra geldı orjınal rom yuklemeye
    flashtoll programında download segmesını tıklyoruz scatter loadıng e tıklyoruz ve ındırmıs olgugumuz y800 romunda scatter dosyasını secıyoruz
    alt tarafta rom dosya lıstemız cıkmıs olacak o lısteden PRELOADER dosyasından tıkı kaldırıyoruz (seçili olmayacak)buarsı onemlı keısnlıkle o dosyayı secmeyın diğerlerı tıklı olsun
    sonra en ustten downloada tıklayı telfonu pcye bağlıyoruz bu esnada telefon kapalı unutayın
    bu işlem bıraz uzunb surecektır ıslem bıtınceye kadar bekleyın ok işaretı cıkınca telfonu pcden ayırın
    ve acın telfonunuzu
    ılk açılış bıraz uzun surecektır
    telefon açıldıktan sonra
    rootjoy programı ıle son surumu ındırın ve kurun

http://umidigi.com/rom/tool.html
    rootjoy
    burdan ınırebılırnız

rootjoy açılınca ilk sayfada download rom
    v3.09zu ındırın
    inirme bıtınce
    altta downlad meneger segmesınden compeleted de ınen romu flash tıklayarak adımları takıp edın ve kurulumu yapın

NOTTT.BU İŞLEMLERDE OLABILECEK HIC BIR SORUNDAN BEN SORUMLU DEĞİLİM

açıklayıcı olmustur umarum eger hala sorun yasayan olursa haftasonu vıdeo eklerım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infiniyt06 -- 31 Mart 2015; 0:14:28 >

• önce teşekkür edip sadece ilk cümle olan " ilk once telfonunmuzun usb drıverını pc yukluyoruz " kısımı nı aydınlatırmısınız?
  • halild55 H kullanıcısına yanıt
    usb drıverı suan yukluyorum az sonra onuda paylasıma ekleyeceğım
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.