Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sana uydum paypala yazdım şimdi siparişim complete görünüyor antelife'da. Ve antelife'dan gelen mailde Adjustment Fee olarak 7 dolar kesik atılmış geri ödemede. Total 232dolara düşmüş. Yanlis anlamadıysam tabi? ingilizce yok :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana öyle bir mail atmadılar kestik ücret diye ve iade olan parada hala yok nasıl kesiyormus yollamayan onlar siz paypala itiraz ettinizmi ve itirazınızı ederken acıklamada ne yazdınız.
    Benim attıgım mailede gelen cevap asagıda

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU>

Buradada paypala actıgım itiraz üzerine verdikleri cevap var ingilizcesi iyi olan arkadas varsa tercüme edebilirmi google yarım yamalak cevirdi ..

Dear xxxx,I'm sorry that I'm not sure what's your mean.I'm really sorry for the shipping time.We have many orders of umi zero, we have deal with those order since last friday. But we will send out according to the purchase date. We think all of this items will be sent out this days. We have many many email every day. so we may can not answer your email in time. please kindly understanding.I'm sorry that we can not arrange shipping during the dispute. Since I dell your order status. so my colleagues could not deal with your order in the normal order. would you mind close the case first? then I will change your order status and mark as priority. We apologize for the unexpected matter,I hope it would not influence your mood. Here's the coupon code xxxxx. you will get $5 discount when you use it in order above $100. please accept my sincere apology.Looking for hearing from you soon. Thanks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarigol45 -- 6 Aralık 2014; 15:51:33 >

• Ben de paypal hak talebinde bulundum. Aninda antelife sitesinden refund edildi diye mail geldi. Siparis durumu completed oldu ve benden de 7 dolar adjustment fee kesmisler. Para hala yatmadi ama. Paypal e bunu da bildirecegim.

• Arkadaşlar yolcu yanında kendi kullandığı telefon haricinde iki tane telefon getirebilir mi? Gümrükte bir sorun olur mu? Kullandığı telefonla birlikte yanında iki tane üzerine hat takılı bir tanede valize veya çantaya koysa. İspanyadan 30 ocakta Sabiha gökcen hava alanına gelecek.Kullandığı telefon kayıtlı Türkiyeden gitme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer3509 -- 7 Aralık 2014; 12:49:13 >
  • muzaffer3509 M kullanıcısına yanıt
    Getirmekte sorun olmaz ama kesinlikle paketinden cikarsin ve cebine yada yaninda tasidigi bir cantaya koysun. Valiz yada yanina almadigi canta cok riskli. Havaalanlarinda xray cihazlari var ordan görürler ve cantayi actirip kontrol ederlerse aciklamak sorun olabilir. Üstünde getirdigin birseyi kolay kolay birsey olmadan gecirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz_k

Ben de paypal hak talebinde bulundum. Aninda antelife sitesinden refund edildi diye mail geldi. Siparis durumu completed oldu ve benden de 7 dolar adjustment fee kesmisler. Para hala yatmadi ama. Paypal e bunu da bildirecegim.

quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

Hocam sana uydum paypala yazdım şimdi siparişim complete görünüyor antelife'da. Ve antelife'dan gelen mailde Adjustment Fee olarak 7 dolar kesik atılmış geri ödemede. Total 232dolara düşmüş. Yanlis anlamadıysam tabi? ingilizce yok :/

Durum ne sizde arkadaslar mesaj geldimi baska yada para yattımı bende paypallda durum satıcıdan haber bekleniyor diyor son yazdıgım mesaja göre ..

İtiraz Edilen Tutar:
    $469,57 USD
    Durum
    Ürün alınmadı itirazı bir hak talebine dönüştürüldü.

Bu işlemle ilgili satıcıdan ek bilgi talep ettik.

Sonraki adımlar

Satıcıdan 15.12.2014 tarihine kadar yanıt vermesi istenmiştir. Bilgiler elimize ulaştığında, söz konusu vakayı incelemeye devam edeceğiz.

antelifedeki durumda asagıdaki resim deki gibi duruyor aynı ..

• quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz_k

Ben de paypal hak talebinde bulundum. Aninda antelife sitesinden refund edildi diye mail geldi. Siparis durumu completed oldu ve benden de 7 dolar adjustment fee kesmisler. Para hala yatmadi ama. Paypal e bunu da bildirecegim.

quote:

Durum ne sizde arkadaslar mesaj geldimi baska yada para yattımı bende paypallda durum satıcıdan haber bekleniyor diyor son yazdıgım mesaja göre ..

İtiraz Edilen Tutar:
    $469,57 USD
    Durum
    Ürün alınmadı itirazı bir hak talebine dönüştürüldü.

Bu işlemle ilgili satıcıdan ek bilgi talep ettik.

Sonraki adımlar

Satıcıdan 15.12.2014 tarihine kadar yanıt vermesi istenmiştir. Bilgiler elimize ulaştığında, söz konusu vakayı incelemeye devam edeceğiz.

antelifedeki durumda asagıdaki resim deki gibi duruyor aynı ..

Benim paypal hak talebim kabul edildi ve para iadesi yapilmasina karar verildi. Henuz hesabima yansimadi ama bekliyorum. Sonucta paypal mail atti bugun.

• cengiz_k C kullanıcısına yanıt
    hocam itirazdan hak talebine yukseltme mi kabul edildi sizde bendeki gibi karsı taraftan cevap bekleniyor durumunu gectinizmi acaba ve sizden fazladan kesilen 7 usd iade edildimi bende kesinti yok ama geri yatan iade olan bi seyde yok ..
  • sarigol45 kullanıcısına yanıt
    Ben siparişimi iptal etmek değil neden hala yollanmadığını merak ettigimi ve neden siparişimin iptal edilip 7dolar kesildiğini sordum. Karşıdan gelen cvp:

Dear,
    I'm sorry for the shipping time.I am sorry that because UMI ZERO is a presale product and a very hot sell product, we usually send the orders according to the ordering date. Some of our customers' UMI ZEROs have been sent out. would you mind wait a little more? Since I dell your order status. so my colleagues could not deal with your order in the normal order listing. I'm sorry that as we check the payment record, you don't need to pay the Adjustment Fee $7.25. why you said this exist in your payment.

I'm sorry for the inconvenience caused to you. I hope the unexpected matter would not influence your mood. Here's the coupon code EL0012. you will get $5 discount when you use it in order above $100. please accept my sincere apology. Looking for hearing from you soon. Thanks

Anladıgım kadarıyla bir yanlışlık olduğunu dagtmlarn sırayla yapıldığını söylüyor

• hocam o mesaj banada geldi hocam bunlar zaman kazanmaya calısıyorlar muhtemelen yoksa direk parayı iade ederlerdi yoksa ..

Dear
    I'm sorry that I'm not sure what's your mean.I'm really sorry for the shipping time.We have many orders of umi zero, we have deal with those order since last friday. But we will send out according to the purchase date. We think all of this items will be sent out this days. We have many many email every day. so we may can not answer your email in time. please kindly understanding.I'm sorry that we can not arrange shipping during the dispute. Since I dell your order status. so my colleagues could not deal with your order in the normal order. would you mind close the case first? then I will change your order status and mark as priority. We apologize for the unexpected matter,I hope it would not influence your mood. Here's the coupon code EL0012. you will get $5 discount when you use it in order above $100. please accept my sincere apology.Looking for hearing from you soon. Thanks

• Arkadaşlar bildiğim kadarı ile telefonun sadece lansmanı yapıldı basına tanıtıldı. Satışları daha başlamadı, sitelerdeki satın alma olayı ön sipariş içeriyor şuan. Yanlışım varsa düzeltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

hocam itirazdan hak talebine yukseltme mi kabul edildi sizde bendeki gibi karsı taraftan cevap bekleniyor durumunu gectinizmi acaba ve sizden fazladan kesilen 7 usd iade edildimi bende kesinti yok ama geri yatan iade olan bi seyde yok ..

Benim hak talebim sonuclandi ve para iadesi karari alindi. 7 dolar kesinti de yok, ne odediysem o kadar para geri iade edilecek. Paranin hesabima gecmesini bekliyorum.

• cengiz_k C kullanıcısına yanıt
    sizinki nasıl bu kadar hızlı sonuclandı anlamadım benden 15 12 2014 e kadar karsıya verilen süre için beklememi yazmıslar ses seda yok baska merimobilesten 2 adet redminote siparisi gececegim artık umizerodan umudu kestim ..
  • Acikcasi ben de bilmiyorum nasil boyle hizli oldu ama bugun sabah gelmisti mail paypalden, hala hesabimda geri odeme yok. Ben de Zopo 3x almak niyetindeyim.

• Bana gelen cevap. Gümrük istiyorlar bir daha :) Yada önümzdeki çaramba (yarın değil sanırım) almanya depodan göndeririz diyor :) Sanırım bende paypal dan iade isteyeceğim. Oyalıyorlar.

Bu telefonu herangibir yerden alan var mı? Üretimle ilgili sıkıntı var sanırım.

1. We send you from China by DHL on December 10th,about 4—7working days arrive to you. If you have to pay the customs tax, you need to pay $20, more than $20, we will pay the addition. That means: if you pay $30 customs tax, you pay $20 and we pay $10.
    2. Continue to wait, about next Wednesday we will send from Germany warehouse, about 1-2 days will arrive at your home.

So which one do you prefer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedoxs -- 9 Aralık 2014; 9:03:12 >
  • kedoxs K kullanıcısına yanıt
    Banada aynı mesaj gelmiş. akrablarım 19unda gelecek yetişmeyecek görünen, 20dolar vergi öderdim ama akrabaları uğraştırmak istemiyorum. Bende iptal işlemi başlatacağım ama nasıl yapacağım bilginiz var mı hocam

• quote:

Banada aynı mesaj gelmiş. akrablarım 19unda gelecek yetişmeyecek görünen, 20dolar vergi öderdim ama akrabaları uğraştırmak istemiyorum. Bende iptal işlemi başlatacağım ama nasıl yapacağım bilginiz var mı hocam

Paypal dan itiraz açıyorsunuz. Sipariş aayfasına girince görürsünüz. Ürün ulaşmadı seçeneği seçip sebebinizi yazın. Ve hemen hak talebine dönüştürün. Sipariş verirken 1-2 günde teslim yazarken şuan tarih vermiyorlar gibi yazın. Kısa sürede iade alırsınız sanırım. Ben 5-6 günde iade almıştım.

Ben beklesem mi kararsızım. Şimdide haftaya attılar. Bakalım ocak gibi gelecek birini bulursam biraz daha bekleyebilirim.

• DARBE kullanıcısına yanıt
    Bende geekbuying den sipariş ettim.türkiyeye gönderilmiş.ptt kayıtlarında hala gözükmüyor
  • Bekleyemeyeceğimi ve hemen göndermezlerse iptal edeceğimi söyleyerek rest çektim du bakalım :)

• benim siparis 2 adetken ve 1 haftadır rest cekmişken benide sallıyorlar diger arkadaslarınkını onaylamıslar iade ama benimkini nedense bekletıyorlar 25 aralıga kadar vaktim var gelecek olanlardan ama umudum yok benimde ..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.