Şimdi Ara

Umidigi A1 Pro İmei Atma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
5.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bende de Umidigi A1 Pro varda bende imei atmak istiyorum da yazdıklarınızın hiçbirini anlamadım ne yapmam gerekiyor yardım ede bilir misiz?
  • Çözüm bulabilen var mı?

Çift hat olduğundan dolayı IMEI kaydı yaptırmadan 8 ay çalışır mı deneyen oldu mu?

Telefonu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail42060

Hocam bende de Umidigi A1 Pro varda bende imei atmak istiyorum da yazdıklarınızın hiçbirini anlamadım ne yapmam gerekiyor yardım ede bilir misiz?
    Nereye kadar ilerlediniz yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım

• quote:

Orijinalden alıntı: sapient1

Çözüm bulabilen var mı?

Çift hat olduğundan dolayı IMEI kaydı yaptırmadan 8 ay çalışır mı deneyen oldu mu?

Telefonu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
    8 Ay değil 4 ay imei atmadan kullanabilirsin hangi telefonu almayı düşünüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferno_67 -- 27 Kasım 2018; 22:45:47 >
  • *#*#6865#*#* denediniz mi acaba?
  • quote:

*#*#6865#*#* denediniz mi acaba?
    Hayır o kod işlemiyor meta maui ile yapıcaksınız başka türlü telefon yemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferno_67 -- 30 Kasım 2018; 21:32:6 >
  • inferno_67 İ kullanıcısına yanıt
    Meta maui hakkında pek bir bilgim yok da internet den baktım driver lazım oluyormuş telefonum umidigi a1 pro pc ye bağlayınca driver lazım olur mu ve NVRAM Database lazım oluyormuş onu internet den bulup üzerinde oynama yapıyormuşuz herhalde o dasyayı değiştirince telefonda bilgi kaybı olur mu yedek almak gerekiyor mu yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail42060 -- 30 Kasım 2018; 21:45:7 >
  • quote:

Meta maui hakkında pek bir bilgim yok da internet den baktım driver lazım oluyormuş telefonum umidigi a1 pro pc ye bağlayınca driver lazım olur mu ve NVRAM Database lazım oluyormuş onu internet den bulup üzerinde oynama yapıyormuşuz herhalde o dasyayı değiştirince telefonda bilgi kaybı olur mu yedek almak gerekiyor mu yardımcı olursanız sevinirim.
    Hocam söylediklerinin sadece driver kısmı doğru olan diğerlerine gerek yok pc ne mtk güncel drierlerını yükle ama konu ile ilgili herhangibir tecrüben yok ise anlatımla işlemi gerçekleştirmek bayağı zor meta maiu programını biraz bilmem gerekicek sonrasında yardımcı olurum size

Hocam internetten araştırdım nasıl atılacağını öğrendim bana iki şey lazım 1. mt6739 dosyası 2. driver ları lazım bu ikisini bulamadım eğer elinizde varsa göndere bilirseniz sevinirim.
  • quote:

Hocam internetten araştırdım nasıl atılacağını öğrendim bana iki şey lazım 1. mt6739 dosyası 2. driver ları lazım bu ikisini bulamadım eğer elinizde varsa göndere bilirseniz sevinirim.
    Ben sana burdan paylaşıcam istediğin dosyaları müsait olamadığım için anlık bakamıyorum msjlara bi kaç güne paylaşırım.

Bekliyorum hocam yakında telefonda kapanacak biran önce halletmem gerekiyor.
  • quote:

Bekliyorum hocam yakında telefonda kapanacak biran önce halletmem gerekiyor.
    hocam bunlara bi bak ben bunları kullandım.

(driver)

(modem dosyası)

• Selamlar dosya içinde 6739 çıkmıyor 6753 çıkıyor lütfen elinde 6739 olan varsa atar mı
  • abiler saatim kapandı güç düğmesine basıyorum halen açılmıyor yanlış mtk yüklendi sanırım bundan olabilir mi acil yardım lü
    tfen
  • yokmu mt6739 modem dosyası kimsede
  • ismail42060 İ kullanıcısına yanıt
    Umidigi s2 lite mtk6739 octacore android7 4gb ram 32 gb bellek olan telefonumda vermis oldugunuz kod ( *#*#6865#*#*) ile 2 imei numarasini da degistirebildim. Vermis oldugunuz bilgiye cok tesekkur ederim. Kodu girdikten sonra cikan imei numarasina tiklayarak yazilmasi gereken imei numarasini yazdiktan sonra write imei deyip telefonu kapatip acinca imeinin yazilmis oldugu ve surekli degistirilebildigi kanitlanmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muratkilim -- 28 Temmuz 2019; 2:6:16 >
  • Root ile imei yazarım isteyen varsa

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.