Şimdi Ara

Umidigi A1 Pro İmei Atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
5.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon yeni bir telefon mtk engineer mod ile olmuyor çünkü telefon izin vermiyor telefon root atılmasına d izin vermiyor.Telefonu mtk meta programında çalıştırdım ama modem dosyasına ulaşamadığım için imei ataıyorum. Dosya yönetici programı ile sistem dosyasına ulaşılmıyor.Elinde mt6739 modem dosyası olan varsa paylaşabilirmi. Telefonun modem dosyasını ne kadar aradıysam bulamadım.

• Yokmu Mtk 6739 modem dosyasi gereken herseyi yapiyorum ama dosyayi alamiyorum hata veriyor hocam siz ne yaptiniz a aba hallettinizmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 10 Ekim 2018; 0:26:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammo

Yokmu Mtk 6739 modem dosyasi gereken herseyi yapiyorum ama dosyayi alamiyorum hata veriyor hocam siz ne yaptiniz a aba hallettinizmi
    Klasörde modem dosyalarına ulaşılmıyor hocam valla bende bekliyorum biri göndersede imei atsam diye yakında telefon kapanacak başka telefonun rom dosyasını indirdim yine mt6739 işlemcili onunda system dosyasını iso programıyla açaadım hata veriyor nasıl halledecem bu telefonu bilemedim yani inşallah birileri yardımcı olurda hallederiz.
  • inferno_67 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam denedinizmi bilmiyorum ama ben 67xx bir modem dosyasini atmak istedim isin tuhaf tarafı mauimeta ile hersey yokunda gidiyor ancak en son islemi yaptiginjzda failed diyor hata veriyor ben en az üc tane telefona cok kolay bir sekilde biyle imei atmıstım ama şuan "Elephone U ve Elephone A4 (Elephone U işlemcisi Mtk 6763)" bu telefonlada takıldım ne yaptiysam ne root oluyorlar nede imei atabiliyorum nede modem dosyasını alabiliyorum kafayı yiycem valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 10 Ekim 2018; 11:3:15 >
  • quote:

Hocam denedinizmi bilmiyorum ama ben 67xx bir modem dosyasini atmak istedim isin tuhaf tarafı mauimeta ile hersey yokunda gidiyor ancak en son islemi yaptiginjzda failed diyor hata veriyor ben en az üc tane telefona cok kolay bir sekilde biyle imei atmıstım ama şuan "Elephone U ve Elephone A4 (Elephone U işlemcisi Mtk 6763)" bu telefonlada takıldım ne yaptiysam ne root oluyorlar nede imei atabiliyorum nede modem dosyasını alabiliyorum kafayı yiycem valla
    Sende modem dosyası var mı hocam elinde mevcutmu
  • Elinde modem dosyası yoksa nasıl sonuna kadar gelebildin modem dosyasını nasıl ekledinki hocam
    Akıllıben sitesi var bilirsin oradan 67xx modem dosyasi indirdim onunla yaptim ama olmuyor yani telefon hic birseye izin vermiyor arastirmalarim.sonucu bunun boatloader kilidinin kapalı olmasina bağliyorum .

Sizin telefon Umi bence siz" *#*#08#*#*" bu kodu deneyin denedinizmi bilmiyorum ama tanidigimda Umi S2 Pro var root atilmiyor ondada ama imei bu kodla oldu onda tahminim sendede olacaktir Umi olmasindan yola çikarak inş olur deneyin derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Akıllıben sitesi var bilirsin oradan 67xx modem dosyasi indirdim onunla yaptim ama olmuyor yani telefon hic birseye izin vermiyor arastirmalarim.sonucu bunun boatloader kilidinin kapalı olmasina bağliyorum .

Sizin telefon Umi bence siz" *#*#08#*#*" bu kodu deneyin denedinizmi bilmiyorum ama tanidigimda Umi S2 Pro var root atilmiyor ondada ama imei bu kodla oldu onda tahminim sendede olacaktir Umi olmasindan yola çikarak inş olur deneyin derim
    Bu kodu daha önce denedim kardeşim telefon hiçbir tepki vermiyor 67** dediğin mt 6739 mu ki senden rica etsem o dosyası paylaşsan ben bi denesem kardeşim bakalım ben yapabilecekmiyim.
    Облако@Mail.Ru
    Файл из Облака Mail.Ru
    https://cloud.mail.ru/public/6uHX/zEhK9ccP7

Ben bunu denerim

• rammo kullanıcısına yanıt
    Ben şmdiye kadar böyle bişey yasamadim telefonu rootladim es dosya yoneticisine root gezginini aktif ettim dosyalarin icine giriyorum ama 2 gundur bakmadiğim dosya kalmadı ama imei dosyasinı bulamadım bu nasil bisey valla aanlamadim,hani felefoncuya vericem o benden baska bisey yapmiyacakki
  • quote:

Ben şmdiye kadar böyle bişey yasamadim telefonu rootladim es dosya yoneticisine root gezginini aktif ettim dosyalarin icine giriyorum ama 2 gundur bakmadiğim dosya kalmadı ama imei dosyasinı bulamadım bu nasil bisey valla aanlamadim,hani felefoncuya vericem o benden baska bisey yapmiyacakki
    Hocam müsait olamadım bu akşam senin verdiğin dosya ile bi denicem bakalım olacakmı mt6739 yazmıyor ama inşallah sistem yer bakalım haber vericem
    Yok hocam olmayacak ben herseyi denedim ve şu hatayi aldim sende bu hatayinalican muhtemelen.

"maui meta execution failure initialize".

Benim anladığım şu telefon üreticileri bir engel koymuş ve bunu aşamıyoruz bunun caresini bulana kadar bekliyecez anlasılan
  • quote:

Yok hocam olmayacak ben herseyi denedim ve şu hatayi aldim sende bu hatayinalican muhtemelen.

"maui meta execution failure initialize".

Benim anladığım şu telefon üreticileri bir engel koymuş ve bunu aşamıyoruz bunun caresini bulana kadar bekliyecez anlasılan
    kardeşim senin verdiğin modem dosyası ile oldu ve imei yazmayı başardım
    sen nerde takılıyosun bana bi yaz kardeşim
    bir çok kez hata verdi olmadı sandım ama telefonu açdığımda imei sorgula dediğimde imei 1 benim yazdığım imei olduğunu gördüm.

"maui meta execution failure initialize"

Modem dosyasini secip dowland flash dedigimde yukaridaki hatayi aliyorum .

Hadi maui meta ile aldim piyasadaki diger alternatifleride denedim hepsimde hata aliyorum buda bana Elephone firmasinin buna bir engel koydugunu düşündürüyor baskada bir şey aklima
  • quote:

"maui meta execution failure initialize"

Modem dosyasini secip dowland flash dedigimde yukaridaki hatayi aliyorum .

Hadi maui meta ile aldim piyasadaki diger alternatifleride denedim hepsimde hata aliyorum buda bana Elephone firmasinin buna bir engel koydugunu düşündürüyor baskada bir şey aklima
    Mete programnı açtın reconnect dedin ve telefonu kapattın usb kabloyu taktın telefon bağlandı benimki şifre sordu cancel dedim imei download bölümü açıldı daha sonra senin verdiğin dosyası açıp sisteme gösterdim imei yazdım birkaç kez download imei basıp hata aldım sonra download flash bastım gene hata aldım ama teefonu işlem sonlandırıp açtığımda imei yazılmıştı kardeşim bunların aynısı bi dene bakalım
    Aynen öyle hocam,aynisını yapıyorum hatayi veriyor imei kaydetmiyor baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 24 Ekim 2018; 11:7:8 >
  • quote:

Aynen öyle hocam,aynisını yapıyorum hatayi veriyor imei kaydetmiyor baktım
    Dediğin gibi güvenlik seviyesini artırmışlar telefonların aslında telefonların değilde android 8 ile alakalı bence kardeşim en kötü hattın sim1 e takılı imei kapanınca sim2 yi kullanırsın 6 ay sonra tekrar sim 1 6 ay geçtinten sonra aktif oluyor diye duymuştum.
    Hocam acikcasi aklima gelmemisti sim 2'ye takmak mantiklı ayni telefon olduğu icin aklimdan gecmedi bile ne yalan söyliyim sağol inş dediğin gibi olur,su 6 ay geçtikten sonra aktif olma meselesini anlamadım yanlız nedir o.
  • quote:

Hocam acikcasi aklima gelmemisti sim 2'ye takmak mantiklı ayni telefon olduğu icin aklimdan gecmedi bile ne yalan söyliyim sağol inş dediğin gibi olur,su 6 ay geçtikten sonra aktif olma meselesini anlamadım yanlız nedir o.
    Sim 1 de kullan telefonunu imei kayıtsızdır mesajı gelene kadar sonra bi 6 ayda sim2 de kullan hattını sonra tekrar takıp deniceksin sim1 i hocam bi arkadaşın teli vardı yine yurtdışı ondan duymuştum 6 ay bekleyip sime takınca hattını tel çalışmış denemekten zarar gelmez

Eyvalla hocam.öyle yapicaz artık çaresi bulunana kadar, birde 6 ay değil 4 ay hocam.🤐
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.