EWT ARKADASLAR KOMİK ADAM XEROXXEROXXEROX GERİ DÖNDÜ İNS. BANLANMAM BU SEFERE BEYENİRSİNİZ UMARIM VEHER NERDE YASANIYOR VE YASATILIYORSA HII YUUU
Clanına Beni Çağır Sevgilim , İstersen Asist'in Olurum Senin Bu Ezük Kim diye Soran Olursa Eski 1 tanıdık Dersin Sevgilim xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Partyler Kurardık Biz yıllar Önce Rez yoktu ilk başta Lagta Ölünce Bilirsin Ne kadar Kesmek İsterdim Sheller içinde Seni Öylece xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Eziğin biriysem Kesemez miyim? Potla Karın Doymaz Diyen Ben miyim Şimdi cok Zenginsin Ben Aynı Benim Sana Bir Buket POT Veremez miyim? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Cz Bowl a Gidiyosun İştee Dayanmak Cok Zormuşş Böyle İtemle Kafana Malice ye Sözzüm Kalleşçe At Artık Light Feet'i Kaç bir an öncee
EKSİK PELERİN
sana party atıcam demiştim bak ben partye aldım,sen ve snin arkadaşını
YO! YO!
bir dc ile bitti sanarsın exp vakti canım otur kasarsın bu şarkıyı clana dinletirsin sen bir tane çitine rol werirsin
inn hostese git hadi clan oluştur para edermi fplerin kaç kuruştur +60herkes pelerinli döngel kunttan az hooop ikinci el
Pelerini wardır ama hep gözü yaşlı sözüde traştır oynar başlı utanmadan yanıma gelir birde trade atar sanki çok hoop
partyni söyle bana fiyatı nekadar benim partyim ulan deli exp kasar ezik kero bunu herkes duysun babanada söyle sana clan bulsun
felankor anlat bundan bana ne? sen mektup yaz online gm e seni sewiorum gm hadi hooop pelerinindeki yırtık yeri diktir.
tekrar tekrar sw iste baq bi söz daha yerinde duramassın sen benim bufferım değil swcim bile olamassın
boşwer kanka bi deru kuralım mage tplesin bizde yol alalım sizde dinleyin sözleri jazzdır 000000 (ahhh) hadi beni azdır
dd giymessen elbet yarılırsın sen ezik diyince hep darılırsın lüks clanlarada çok bayılırsın exp e birkere yatarsan ayılırsın
çok sinirlisin partyindenmi oldun kötü nefesinle hep beni boğdun! Lvl ayrımı yapanı gm'e gönder hooop dübel caksın Erman Ender!!...