Şimdi Ara

Ümit Karan: 'Euro 2008´de Yokum'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Galatasaraylı golcü Ümit Karan, Fatih Terim´in kendisini Euro 2008 kadrosuna almayacağını söyledi.
    Ümit Karan A Milli Takım aday kadrosunda olmamasıyla ilgili bir soruya, "Yorum yok!" şeklinde yanıt verdiktewn sonra, "Her Türk futbolcu Milli Takım’da oynamak ister. Fakat, demek ki benim performansımı yeterli görmüyorlar. Fatih Terim ile aramda bir sorun yok. 2008’de Fatih hocanın beni kadroya alacağını zannetmiyorum. Sonuçta her hocanın, her futbolcunun oyun tarzını beğenecek diye bir kaide yok. Sonuçta 2008’in kadrosunda olacağımı tahmin etmiyorum," diye konuştu.

"Avantaj Bizde"

Karan, şampiyonluk yarışında fikstür avantajının kendilerinde olduğunu da ifade ederek, "Avantajımızı iyi değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu hafta Gaziantepspor ile oynayacağız. Maçı kazandığımız zaman herşeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum. Şampiyonluk yarışını kazanma ihtimali en yüksek takım olduğumuzu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Ümit Karan sezon başında kadroda yapılan revizyona dikkat çekerek, "Yaklaşık 10’la 20 arasında oyuncu değişti. Ayrıca ilk haftaları seyircisiz oynadık. Bunun yanında ekonomik olarakta sıkıntılar yaşadık. Ama bunlara rağmen Galatasaray iyi yerlere geldi. Galatasaray hem ekonomik, hemde futbol olarak kendini toparlamak zorunda. Takımımızın eski başarılı günlerine geri döneceğine inanıyorum. Şu an genç ve dinamik bir yönetim ve futbolcu kadrosuna sahibiz. Herşey bizim için olumlu gelişiyor," dedi.

"Kulübün Beni Vermek İstememesi Motive Etti"

Devre arasında adı Beşiktaş´la anılan Karan, kulübün kendine sahip çıkmasının önemine değinerek, "Futbolda biliyorsunuz güç ve kuvvetin dışına moral de çok önemli. Sezon başında ve devre arasında bazı sıkıntılarım oldu. Beşiktaş’ın beni istemesi gibi, transfer konusunda bazı sıkıntılar oldu. Fakat ben yönetimle konuştuğum zaman, ’Seni vermek istemiyoruz. Bu takıma lazımsın’ gibi söylemler beni motive etti. Ben Galatasaray’da olmaktan mutluyum. Sadece bu mutluluğumu sahaya yansıttığımı düşünüyorum," diye konuştu.

Nonda´nın Açıklamaları

Galatasaraylı futbolcu Nonda’nın basına yaptığı, ’Deplasmanlara gitmek istemeyen, antrenmanlara çıkmamak için sakatlığını bahane eden futbolcular var’ şeklindeki sözlerinden haberini olmadığını da söyleyen Ümit, "Bazı futbolcular maç başına anlaşmalar yapıyor. Bir futbolcunun böyle bir şey düşüneceğini sanmıyorum. Çünkü maddi ve manevi olarak futbolcunun kendisi zarar görüyor. Böyle bir karakterde futbolcunun olduğunu açıkcası sanmıyorum" dedi.
    http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/21884/umit-karan-euro-2008de-yokum.htm

• Yuh vallahi yuh! Ümit Karan gibi bir adamı kadroya dahi almamak ne demek? Elinde bu kadar kaliteli forvet olmasına rağmen sen kadroya almıyorsun. Ayıp yahu.

Gerçi 2.5 senedir halen bir takımımız bir sistemimiz yok. Ümit Karan ın olmaması anormal değil
  • Ben olsam Ümit Karan'ı kullanırdım Milli Takım'da ama bu yetki ve sorumluluk bana ait değil, Milli takımda görmeyi istediğim bir futbolcu olmasına rağmen Milli Takıma alınmazsa da Fatih Terime saygı duyarım, sonuçta bu onun işi, taraftar olarak beni sonuç ve ortaya konacak futbol ilgilendirir. Ümit Karan dışında Nihat Semih Tuncay Halil gibi etkili oyuncularımız da var. Birileri mutlaka olmayacak bu kadroda
  • Ben Ümitin erinde olsam bir alman takımına giderdim zaten almancası da var.

Schalke ya da Dortmund Ümit için ideal klüpler hatta biraz daha parlarsa Münih bile olabilir ordan ver elini İngiltere
  • @çaaari

Naptın ya, adam 30 unu geçti zaten.
  • Fantazi yapıyorum hocam
  • Zaten belli Terim hic bir zaman karani istemedi en formsuz dönemlerinde Tuncay nihat gibi adamlari cagirtip oynatti bende ümit ne kadar iyi olursa olsun cagirmayacagina inaniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Milli Takımımız için büyük eksiklik.Ümit Karan'ın bitiriciliğnii vücud yapısını wayne rooney e benzetiyorum.Yeri geldiğinde bazı pozisyonlarda onun atamayacağı güzelliklerde goller atıyor
  • Karan'ın İzmir'deki Çek Cumhuriyeti maçını hatırlıyorumda adam oyuna girer girmez 10 dakika içinde skoru 2-2 yapmıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhan_28

Karan'ın İzmir'deki Çek Cumhuriyeti maçını hatırlıyorumda adam oyuna girer girmez 10 dakika içinde skoru 2-2 yapmıştı.

88.Dakikada ve 90+3 de atmıştı. 85 te girmişti oyuna.
  • Fatih Terim gibi bi imparator Ümiti nasıl almaz
  • ümit gibi bi bitirici tanımıorm türkiyede
  • fatih terimin ümitle %100 bir sorunu var ikiside açıklamıyor ama bişeyler olduğu belli.bizde 2. terim dönemin de adam geldiği gibi ümiti ankaraspora postalamıştı
  • Ümit Karan ''yokum'' demiyor ama başlık hatalı olmuş.
  • Böyle yorumda bulunan ertesi maç milli takıma çağrılıyor.
    Bknz: Ayhan. Üstelik aurelio'nun oynamasını doğru bulmayıp hemen ardından yan yana oynamış biri. Ne hikmetse kimse de bu konuyla ilgili tek kelime etmemişti.
  • az sigara içsin.
  • Hadi Ümit Karan'ı almadın Semih'i al bari o da yok.
  • bu ülkede bu fener medyası varken daha çok elin brezilyalarını oynatacağız.
  • Terim'i anlayamadığım bir konu da bu. tamam oynatmıyosun orasını anladık da euro 2008 de forvetin 1. elemanı belli Nihat Kahveci. sıra 2. ye geldiği zaman adam akıllı forvetimiz yok. al adamı kadroya semih ile ümit klubede önemli silahlarımız olur diye düşünüyorum. ama Terim muhtemelen ümiti de semihi de kadroya dahil etmeyecektir.
  • Zaten Ümit Karan bu oyunla oynuyan Türk Milli takımına yakışmıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.