Şimdi Ara

Ümit Özdağ'ın Şanzıman Dağıtması Ssli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Özdağ'a kısmen hak verdim, çünkü halk kendisi uygulamaya başladığı zaman bazı şeyleri, başkaları için fırsatlar çıkıyor ve ortalık daha da karışıyor. Onun amacı hala mültecileri göndermek ama bunu yaparken Türk Halkına zarar gelmemesi.

• Hamza açtığın her konu ile kendini forumda daha da yerin dibine sokmayı başarıyorsun, bu başarın için seni tebrik ediyorum.

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Senin seviyene doğru yaklaşıyorum işte knk hele bekle sana da ulaşacağız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllarca mhpyi destekleyince yoğurdu üfleyerek yemek zorunda kalıyorsun.Bu yüzden siz Özdağ da ne görüyorsunuz anlamıyorum ama ben bu adama bakınca bahçeliden bir farkını görmüyorum.

Kaçaklar, sığınmacılar konusunda sonuna kadar haklı ama bazen saçma sapan yorumlar yaparak o tipik MHP'li siyasetçilere dönüşüyor.

Mesela polise, askere zorluk çıkarmayın demek devletçi bir bakış doğru ama yok evinize gidin yok sokağa çıkma yasağı gerek falan demek bir milliyetçi için samimiyetsizliktir.
    Polisimize ve askerimize zorluk çıkarmayın demek varken neden kuru sıkı milliyetçi tayfa gibi halkı susturmaya çalışıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanAga -- 3 Temmuz 2024; 0:29:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklı selim düşünürsen oluşacak ölümlerde kim payı olsun ister? Ben de istiyorum mülteciler gitsin diye ama bir siyasetçi çıkıp "asın, kesin, yakın, yıkın" mı deseydi? Şimdi "ben öyle desin mi diyorum" diyeceksin ama itidal çağrısı yapmayacaksa o kapıya çıkar işte. Kimse böyle bir vebal altına girmek istemez. Aklı başında hiçbir siyasetçi istemez.

• Halkı durmadan kışkırtan adam çıkmış şimdi dövüşmeyin guzum diyor. Bu elemanı kim korkuttuysa iyi korkutmuş baksana süt dökmüş kediye döndürmüşler hojjayı. Harbiden de şanzıman dagıttırmaşlar  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.