< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ümit Özdağ'ın Şanzıman Dağıtması Ssli
-
-
Kokuşmuş bir Arap ülkesi olmak istemiyorsak insanlar sokağa inmeli. İtidal itidal dediler mişyon, milyon mülteci gelmeye devam etti.
İstanbulu yuzde 20si mülteciler den oluşuyor halk ne zaman ses verecek!
Ümit Özdağ yanlış yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İtidalli bir sekilde protesto yapmak anayasal haktır
Sağı solu yıkmayı hiçbir siyasi savunmaz zaten
Ama sen tutup da anayasal hakka da engel olacaksan ohoooo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
- Zafer Partisi lideri Özdağ, Hatay halkından provokasyon amaçlı sokağa çıkılmasını isteyenleri ihbar edilmesini istedi ve itidal çağrısı yaptı:
"Sevgili Hataylı yurttaşlarım, her zaman olduğu gibi bugün de bazı iç ve dış mihrakların ülkemizde ve Hatay’da gerçekleştirmek istedikleri anlaşılan provokasyonları sizin muhteşem soğukkanlılığınız ve sağduyunuz ile aşacağımızdan eminim. Hatay valisi, Hatay emniyet müdürü ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanının yapacağı uyarılara kulak vererek provokasyon yapmak isteyenleri emniyet güçlerine bildirin."
-
Neyin kafasını yaşıyor bu?
Senelerdir suriyeli edebiyatı ile oy topladi son anketlerde zp 3.8 çıkıyor şimdi bosverin surileri oturun evinizde diyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Usta bıçak kemiğe dayandı, halkın dayanacak hali kalmadı. Dışarı çıkmayın, protesto etmeyin, konuşmayın, ırkçılar, yabancı düşmanları bla bla bla.
Böyle diye diye İstanbul'daki her 5 kişiden birini mülteci yaptılar. Eğer halkı yatıştırmak İstiyorlarsa çözüm önerisi getirsinler.
Ama iktidardakiler muhalefettekiler hep bir ağızdan ALIŞACAKSINIZ diyorlar bize. Alışmayacağım arkadas, korumak için milyonlarca şehit verdiğimiz ülkeyi bu kadar kolay satmayacagım. Burası Türkiye Cumhuriyeti Ortadoğu halklar federasyonu değil! Her isteyen gelip yerleşemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 2 Temmuz 2024; 0:51:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu suriler 1930da fransa suriyeyi bosaltinca niye bize katılmadı omg?
Çünkü 2 halkin bir arada yasama iradesi yok
Biz onlardan onlar bizden nefret ediyor kardeşim gerçek bu e nasıl olacak?
sadece buda değil, TSK Suriye'den çekilsin demeyede başladı. Kendi içinde tutarsız davranışları ve eylemleriyle Özdağ'ın kendi taraftarlarıda tepki gösteriyor.
Dün olaylar oluyor, Özdağ 1 ay sonra çanakkalede büyük miting yapalım diyor? ertesi gün oluyor TSK geri çekilsin açıklaması yapıyor? Ben siyasi açından Özdağ'ın sağlıklı şekilde politika yürütecek akli meleklerinin kalmadığını düşünüyorum. Sanki sürekli pohpohlanmak isteyen küçük çocuklar gibi "gündemde bir şekilde olayımda" diyerek hareket ediyor gibi ve bu halide hem samimiyetsiz hemde itici geliyor çoğu insana.
-
Dediği şey yanlış değil ama böyle olmaz elbette çekilmek lazim elbette esadla anlasmak lazim ama bedava yok o kadar sehit verildi o kadar para harcandı bu operasyonlar için ekonomi bile suriyeliler yüzünden gumledi
Esadla anlasirsin
Ypgyi bitirmek karşılığında topraklari devredersin
Ha kabul etmiyor mu? Ypgyi bitirmeyi
O zaman aynen devam yapacak bir sey yok bu esadin babasi da Türkiye dusmaniydi adam gibi anlasma yapmadna cekilirsek bu gider ypgyi kendi kontrolu altına almaya calisir onu da beceremez sorun daha da büyür vs vs
işte esed tarafında tıkanmanın sebebide bu..
adam ne ypg ye karşı sizle bir olup savaşırım diyor nede onlara karşı bir hamle yapıyor. Daha sı, TSK geri çekilmediği sürece hiçbir müzakerede yapmam diyor..
Ama sürekli olarak bir güruh esedle konuşulsun, anlaşılsın diyerek havanda su dövmeye devam ediyor. Bir kere esed kendi kararlarını özgürce alan biri değil. Tuvalate dahi moskova ve tahradan izin almadan gidemez. Bunu söylemekten gına geldi ama gerçek bu ve anlamamaktada direnenler var. Aksi bir durum olsaydı Özdağ zaten çoktan gitmiş esedle oturup konuşmuştu. O da çok iyi biliyorki esedin ipleri başkalarının elinde ama inadına esedle konuşulsun diye kolpa yapıyor.
Ha esedi tutan eller fikir değiştirir, bu gazze işgali sebebiyle bölgede abd ye karşı farklı bir denklem oluşturmak adına pkk-ypg için esedin karşı koymasını isterlerse tablo değişir. Muhtemelende böyle bir arkaplan diplomasisi var. Bu tablodada Türkiye-Suriye ilişkileri pkk-ypg yi süpürmek adına normalleşirse bu kimin hoşuna gitmez bunuda düşünmek lazım. Erdoğan cuma günü esedle iletişim kurabiliriz diyor, günü geçmeden olaylar patlak veriyor ve provokasyonlar durmuyor..Bu durumda farklı şekilde değerlendirilmeli.
Yani kısacası esedle görüşme yapma-yapmama olayı esedin özgür insiyatifinde değil. Adamın koltuğunun yarısı Rusların, diğer yarısı İran acemlerinin elinde. Son açıklamalarında TSK geri çekilsin noktasından geri adım atmamıştı. şimdi bu kafada olan bir adamla neyi ne kadar sağlıklı konuşacaksın ve sonuç alacaksın? Özdağ'da kalkmış esedin müzakere önkoşunu kabul edip TSK geri çekilsin diyor? adamın beyni yanmış..
-
Ümit hocaya ilk defa bu konuda katılmıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bro hükümetin sorunu da şu esadle adam akıllı diyalog kanali kurulmadı hiç gayriresmi gorusmeler yapıldı sadece
Ukrayna rusya savaşı da çözülmez nedeni ne? Batı dünyası baris konferansı yapiyor ama katilanlar icinde cin bile yok rusyayi gectim rusyaya yakin bir ulke bile cagirilmiyor sözde barış konferansı ozde savasa devam konferansı
Bu memleketin en büyük sorunu örneğin ww1 ww2 zamanındaki ingiltere gibi akılcı politikalar üreten politikacilari olmamasi
Kime oy versem verdigime pisman ediyorlar olur da devlet memuru olursam bir daha oy kullanmayacam zaten takılın baba kafaniza göre dicem tarafsızlığımı ilan edecem
suriyeliler candır, din kardeşlerimizden rahatsız olan yunanistana gidebilir
-
Ab vatandasligi verilecekse ben giderim
Mülteci karşıtlarinin ülkede çıkardığı her olayda suçu Ümit Özdağ ve siyasi hareketine atacaklar çünkü. Halkı galeyana getirdin, sadece mülteci karşıtlığı üzerinden siyaset yaptın diyecekler. Ki diyorlar zaten. Sosyal medyayı iyi kullanırsanız kayseri olayları başladığı anda bile zafer partisinin politikalari yüzünden bunlar oluyor zafer partisi kapatılsın diye propaganda yapıyorlardı. Ümit hoca itidal çağrısı yapmak durumunda kaldı yangına körükle gidecek kadar aptal değil. Planı tıkır tıkır işliyor devlet de millet de geç de olsa mültecilerin sorun olduğu gerçeğini görmeye başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 2 Temmuz 2024; 6:5:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne alakası var? halk yıllardır zaten bu sığınmacıları istemiyordu, zaten yıllardır bunların gönderilmesi için konuşuyorlardı ve yıllardır halk ile dalga geçiliyor, halkın sabrı taşınca hemen "galyana gelmeyelim ıvır zıvır"
yahu şaka mısınız? ne galyanı? millet istemiyor anlamıyor musunuz? adam gibi göndermezlerse eninde sonunda olacağı bu, ne bekliyordunuz ki? bugün olmasa yarın olacak... gönderilsin aksi halde çoğalacak bu sokak olayları.
-
Lami cimi yok. Oy verdiğim adam tarafından kandırıldım.
Ben şunu anladım,bu memlekette vatanını, milletini, bayrağını gerçekten seven bir avuç kişiyiz.
Dün bayraklar yakıldığında , ayakkabılar altında çiğnendiğinde , tır şoförü darp edildiğinde , araçlar kurşunlandığında evde deliye döndüm, ateşim 40 derece olmuştur, ettiğim küfürlerin haddi hesabı da yoktur.
Bakın ben devletten bu yaşıma kadar zerre fayda görmemiş kişiyim. Ekmeğimi dahi devlet vermez. Aksine malûm camiadan değilim diye hiç hazlanmaz benden.
Lakin geçimini devlete yıkmış şahıslar, kurumların tamamı ölü taklidi yapmıştır.
Her milli bayram arifesinde bayrak muhabbeti yapan holdinglerin alayı sınıfta kalmıştır.
Yalak medya zaten yalaklığını yapmıştır boşuna demiyorum "medya millî beka sorunudur" diye .
Biz bu vatanı karşılıksız sevdik,benim gibi karşılıksız sevenlere de selam olsun.
Ümit hoca da benden artık oy falan alamaz.Ee senin "soft ,köftiden surilerle mücadele ediyorlar" dediğin Özgür Özel 'den ne farkın kaldı.
Tornistan yapmıştır bizi yaya bırakmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 2 Temmuz 2024; 7:56:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ZP li hamza tornistan mı yapmış aaaaa ben şok.
-
Ümit Özdağı Habertürk'te dinledim. Makul bir seviyeye geldiğini gördüm. Devlet'ten gerekli istihbaratı almış gibi görünüyor. İtidal her zaman zanır.. Taşkınlık ile kazanılmış bir dava örneği yoktur. Bu arada Mülteciler bir an önce vatanlarına gönderilmelidir...
-
@hamza5806 Hocam Ümit Özdağ, Zafer partisini kurduğundan beri amacı aynıydı. İş sokak olaylarına varmasın diye açıklamalar yapıp, halkı bilinçlendirmeye çalışıyordu. Bu tarz olayların yaşanmaması için bize oy verin, sığınmacı sorununu hukuki vasıta ile çözelim diyordu. Katıldığı televizyon programlarında da sık sık bu açıklamayı yapıyordu. Yani en başından beri hedefi, demokratik yollar ile çözmekti.
Kokuşmuş bir Arap ülkesi olmak istemiyorsak insanlar sokağa inmeli. İtidal itidal dediler mişyon, milyon mülteci gelmeye devam etti.
İstanbulu yuzde 20si mülteciler den oluşuyor halk ne zaman ses verecek! Ümit Özdağ yanlış yapıyor. |
Usta bıçak kemiğe dayandı, halkın dayanacak hali kalmadı. Dışarı çıkmayın, protesto etmeyin, konuşmayın, ırkçılar, yabancı düşmanları bla bla bla. Böyle diye diye İstanbul'daki her 5 kişiden birini mülteci yaptılar. Eğer halkı yatıştırmak İstiyorlarsa çözüm önerisi getirsinler. Ama iktidardakiler muhalefettekiler hep bir ağızdan ALIŞACAKSINIZ diyorlar bize. Alışmayacağım arkadas, korumak için milyonlarca şehit verdiğimiz ülkeyi bu kadar kolay satmayacagım. Burası Türkiye Cumhuriyeti Ortadoğu halklar federasyonu değil! Her isteyen gelip yerleşemez. |
Lami cimi yok. Oy verdiğim adam tarafından kandırıldım.
Ben şunu anladım,bu memlekette vatanını, milletini, bayrağını gerçekten seven bir avuç kişiyiz. Dün bayraklar yakıldığında , ayakkabılar altında çiğnendiğinde , tır şoförü darp edildiğinde , araçlar kurşunlandığında evde deliye döndüm, ateşim 40 derece olmuştur, ettiğim küfürlerin haddi hesabı da yoktur. Bakın ben devletten bu yaşıma kadar zerre fayda görmemiş kişiyim. Ekmeğimi dahi devlet vermez. Aksine malûm camiadan değilim diye hiç hazlanmaz benden. Lakin geçimini devlete yıkmış şahıslar, kurumların tamamı ölü taklidi yapmıştır. Her milli bayram arifesinde bayrak muhabbeti yapan holdinglerin alayı sınıfta kalmıştır. Yalak medya zaten yalaklığını yapmıştır boşuna demiyorum "medya millî beka sorunudur" diye . Biz bu vatanı karşılıksız sevdik,benim gibi karşılıksız sevenlere de selam olsun. Ümit hoca da benden artık oy falan alamaz.Ee senin "soft ,köftiden surilerle mücadele ediyorlar" dediğin Özgür Özel 'den ne farkın kaldı. Tornistan yapmıştır bizi yaya bırakmıştır. |
Hocam Devlet aklı dediğiniz olay, AKP döneminde son buldu. Feto vasıtası ile devletin talan edilmedik kurumu kalmadı. Kozmik oda dahil, her kuruma sızdılar. O yüzden devlet aklından bahsedemezsiniz. |
Benzer içerikler
- tei çalışan yorumları
- migpack apk
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- esad neden sevilmiyor
- genç emeklilere tavsiyeler
- yurtdışından telefon getirmek
- mavi taksi nedir
- yurtdışı alışveriş limiti
- iphone zam gelecek mi
- trendyol kime satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X