Oyunculuğu aşırı berbat ve çenesi çok geride neden nasıl bu adamı anakarakter yaptılar |
Polat Alemdar'ın çenesinin geriliğine rağmen anakarakter yapılması
-
-
Dizi neden tuttu açıklar mısın?
-
Adamın çenesiyle ana karakter olması ne alaka? Adam oyuncu değilmiş mesela ilk tecrübesi bu dizi. "Oyunculuktan anlamayan adamı nasıl ana karakter yapmışlar" desen daha doğru olur.
-
Çene ile ne alakası var. Eleştirecek başka bir şey bulun çene mi oynuyor. -
EzoBride hocam nasılsın seni görünce aklıma susama hikayen ve büfeden dolar bozduran zenci kadına yardım etme hikayen geldi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D62C81441EzoBride hocam nasılsın seni görünce aklıma susama hikayen ve büfeden dolar bozduran zenci kadına yardım etme hikayen geldi
Sağolasın hocam sen nasılsın? Susama hikayesi benim evet ama büfeden dolar bozduran kadını hatırlamıyorum öyle birşey yaşamadım başkasıdır o
-
Çenesi geride falan değil, aksine gayet düzgün bi yüz ve çene yapısı var. Ancak yüzü yuvarlak olduğu için çenesi pek uzun ve köşeli değil. -
Bizde iyiyiz şükür. ama kesinlikle eminim hocam sen anlatmıştın, bak hatta akşam üşenmeyip bulup sana atacağım
edit: buldum Bugün Metroda Gördüğüm Kazıkçı Esnaf [ ESNAF!1!1!] | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D62C81441 -- 29 Kasım 2023; 11:30:40 > -
Oha ya hiç hatırlamıyordum bunu sen hatırlattın şuan valla
-
İlk 97 bölüme ömer baba sahneleri hariç laf ettirmem. Dünya klasında bir diziydi bu kısımla kalsaydı.
-
Ben KV'ye yeni başladım daha önce hiç izlememiştim. Şuan Pusunun 62. bölümündeyim. İlk 97'nin yeri bambaşkaymış ama onu anladım ama yine de pusuda şahane gidiyor.
-
saat sabah 8de aklıma gelen şeyler bunu ben de daha önce düşünmüştüm. güzellik standartları erkeklere pek işlemiyor çenesi gerideymiş falan pek farketmiyor ama baş karakter kadın olacaksa kesinlikle güzel oluyor
-
Polat karakterini canlandıran Necatinin oyunculuğuna laf atmayın.
Yeni yüz nakli olmuş bir ajanı canlandırıyor ne bekliyorsunuz ki? -
ula ezogelin reiz! ben, sen kendini banlattın die biliyordum.
-
Yok be hocam niye banlatayım kendimi
-
Türk dizilerinde en komiğime gideni bu adamın örneğindeki gibi kendi seslerini kullanmamaları. Daha fazla karizma, otorite vs eklemek için başkalarının sesini eklemeleri. Haliyle sesi sanki ağzından değil de dışsal bir kaynaktan gelen - ki öyle - yapmacık karakterler ortaya çıkıyor. Şekil A, bir tanesi. Kendimi bildim bileli varolan Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı. -
Bu ailenin cemaat/tarikat ilişkilerini hafife almayın diyorlar.
-
meola konseye saldirio
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Adamın çenesiyle ana karakter olması ne alaka? Adam oyuncu değilmiş mesela ilk tecrübesi bu dizi. "Oyunculuktan anlamayan adamı nasıl ana karakter yapmışlar" desen daha doğru olur. |
Çene ile ne alakası var. Eleştirecek başka bir şey bulun çene mi oynuyor.
|
Benzer içerikler
- bozuk pasta yersek ne olur
- açık lise okuyanların yorumları
- bu devirde okunacak bölümler
- alkol sonrası kusmaya ne iyi gelir
- zoretanin kabızlık yapar mı
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X