Şimdi Ara

Ümiversitede aile özlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese cok acil artık bi sonucun bukunması için biseyler yapılması gereken bi konum var. Üniversiteye bu sene başladım yaşım 18 ve ailemden uzakta bi yer cıktı gitmeden önce böyle bişeyin olacagını bilemiyordum fakat 10 saat uzakta ki bi yere gittim sırf okumak için fakat bi türlü alışamadım yeri geliyo bırakcak gibi oluyorum ailemi cok özlüyorum 1 ay oldu fakat ciddi derece de işler daha kötüye gitti ders falan umrumda degil artık bu işe bi çare bulmaya calışıyorum cünkü böyle dayanamıyorum yapamıyorum herseyden isteksiz yemekten içmekten herseyden uzak kaldıgım yerde koltukta öylece oturuyorum saatler günler gecip gidiyo lütfen yardımcı olun lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aile özlenir de abartmanın alemi yok. Üniversiteye gidecek yaşa gelmiş her insan ailesi olmadan da yaşayabilecek kapasiteye sahiptir. Daha geçen Kurban'da 12 yaşında kasaplık yapan çocuk gördüm, eskiden fakir aile çocukları 12 yaşında fabrikada işe başlarmış. Çocukluktan çıkmış, neredeyse yetişkin olmuşsun, öyle şey mi olur?

Edit: Eksilencek ne yazmışım, merak ediyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Straw Hat -- 2 Kasım 2015; 19:04:59 >
  • İZMİRDE OKUSAYDIN ORDAKİ KIZLAR SANA ANNE ŞEFKATİYLE YAKLAŞIRLARDI NERDE OKUYORSUN?
  • Yapım böyle üstesinden gelemiyorum artık aklımı yitircem fakat hala bi sonuca ulaşamadım olmuyo olmuyo

• Bence abartiyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle bir deneyim yasamadiniz mi daha once? Boyle bir deneyim sonucunda olabilecekleri tahmin edemediniz mi? Alismaya calisin, yenin onu.
  • Deneyimim oldu ama kısa süreliydi ve böyle olabilecegini tahmin edemedim kendimi kontrol edemiyorum çok kötü bi haldeyim şu an aklımdan ciddi derecede kötü seyler geciyo napıcam bilmiyorum

• Arkadaş ortamın var mi ? İleride onları ozleyecegin arkadaşlar edin.

• Tek çare yatay geciş

• Abicim sen onu bunu birak da oncelikle su turkceni bir duzelt. Baslik bile basli basina yazim hatasi. Ümiversite ne? Nokta yok, virgul yok cumlenin basladigi yer belli degil, bittigi yer belli degil. Hic mi yazim-imla kurallarini ogretmediler sana?
  • cagataycokman C kullanıcısına yanıt
    Düşünüyorum da en az bi sene var @cagataycokman

• Abartma bence
    ben şahsen öğrencişik hayatı yaşamak isterdim
    yaşadığım şehirde okumak çok sıkıcı

• Leipold kullanıcısına yanıt
    Dostum ben diyorum ki sana kötü haldeyim anlatacak kimsem yok buraya geldim son çare olarak. Sen bana noktadan virgülden bahsediyorsun. Sence bunu düşünür müyüm bu halde

• cyclone42 C kullanıcısına yanıt
    Durumun varsa uçakla ayda 1 ailenin yanına git

• Kardeşim abartı gibi görünüyodur tamam da benim halim kötü paikolojik olarak kötü durumdayım. Durumu kabullenmek yerine zorlaştırdıgım bile oldu aklımdan öyle seyler geciyo ki

• Senin yaşadıklarını yaşamış bulunuyorum dertlesmek istersen PM de bekliyorum

• Leipold kullanıcısına yanıt
    Adam diyor ki ailemi özledim akıl verin sen diyosun imla.Oldu mu sence?

• Nerde o günler

• Yaşadıklarının aynısını bende yaşadım.
    Şu an içinde bulunduğun ruh halini anlayabiliyorum,hiçbir şey yapası gelmiyor insanın öyle boş boş duruyo.
    Benden sana tavsiye dayanabileceksen sene sonunda yakın bir yere veya direkt memleketine yatay geçiş yap.
    Bölümünü yazmamışsın ama eğer yine kazanılabilecek bir bölümse bırak bu sene,seneye adam akıllı hazırlan.
    Bende bu sıkıntıyı çok fazla yaşadığım için uzun uzadıya yazdım.Allah kolaylık versin umarım alışırsın tez vakitte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Abicim sen onu bunu birak da oncelikle su turkceni bir duzelt. Baslik bile basli basina yazim hatasi. Ümiversite ne? Nokta yok, virgul yok cumlenin basladigi yer belli degil, bittigi yer belli degil. Hic mi yazim-imla kurallarini ogretmediler sana?

Merhaba,

'Sana yazım kurallarını hiç mi öğretmediler?' olacaktı.

Lütfen Türkçenizi düzeltin.

İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.