Şimdi Ara

Ümraniye Açı ve Birey Dershaneleri ( Acil Yardım Lütfen )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu dershanelerin birine kardeşimi yazdırmayı düşünüyorum. Bu dershanelerde deneyimi olan veya bilgisi olan varsa düşüncelerini yazsın lütfen.
    Bana açı dershanesi sıcak gibi geldi. Birey biraz profesyonel ama işi şova dökmüş gibi geldi. Siz ne dersiniz ?

• bir iki güne kadar kayıt yaptırcam bilgisi olan boş geçmesin lütfen
  • Ben ümraniye fem'e gittim son donem bedava yurt olanakları dısında çok yetersiz buldum .

Birey'e giden arkadaşlarım var soru bankaları,birebir çözümleri vs. gidilebilcek bir dersane tabi finalden sonra.

Durumunuz varsa finali tavsiye ederim olmadı birey e gitsin finalden sonra bence o gelir ümraniyede
  • Finalin fiyatı çok yüksek o yüzden oraya yollamayı düşünmüyorum. Açı dershanesi bana güzel gibi geldi. Benim dershane olaylarım 5 sene önce sona erdi. Bende ümraniyede dershaneye gitmiştim ama çok uzak kaldım 5 senedir herşey değişmiş haliyle. Açı dershanesi hakkında bilginiz varmıdır iyi veya kötü olarak ona göre aklımdan çıkarıcam yorumunuz doğrultusunda bireye kayıt yaptırıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_unax -- 6 Temmuz 2011; 13:27:08 >
  • valla dostum ben bu yıl gittim bireye ama halkalıda yani ümraniyedeki nasıldır bilmem zaten birey francashing bir işletme heryerde farklıdır eğitim kadrosu olarak fakat yayınları falan güzel biz hiç defter tutmuyoduk bize föyler verilirdi bizde onlardan dersi işlerdik eğer sözlci yada tmciyse bireyi düşün derim
  • benim kardeş sayısalcı ve meslek lisesi mezunu. şimdi sorun şu. meslek lisesi öğrencisi olumsuz yönde özel öğrencidir. ne ders çalışmayı bilir, ne soru çözmeyi bilir nede isteklidir. ama bu bilinç kazandırılabilir. onu kazandırabilecek bi dershaneye yollamak istiyorum. he şu var ben körü körüne bireymi açımı demiyorum. ümraniyedeki bütün dershaneleri gezdim. Kavramda konuştuğum kişi ukalalıktan başka bişey yapmadı ve sistem hakkında doğru bilgisi bile yok ve bina olarak çok kötü. tavanı basık biyerde ders çalışılmaz diye düşünüyorum, kültürü met ediyolardı beni yönlendirdikleri kişi kafadan şiveli konuşuyo. küçümsemek için söylemiyorum. adamın parası var kurucu olmuş ama neden gelen kişiyle düzgün birini görüştürmüyosunuz. ben ne sorduysam bilmiyodu. birikimde genç bi kız vardı yardımcı olmaya çalıştı fakat çok bilgisizdi. açı dershanesinde görüştüğüm kişi konulara çok hakim ve ne sorduysam çok iyi biliyor. bi çok devlet okulunda seminer vermiş yeni ygs ile ilgili onuda araştırdım doğruymuş. birey ise dershaneyi güzel yapmış, kaynakları güzel, öğrencileri not tutturmakla uğraştırmıyo fakat bu sistem nekadar iyidir tartışılır. açı dershanesinde konuştuğum kişi müdür yardımcısıydı ve çok samimi geldi bana. bu yüzden açı ve birey arasında kaldığımıda söyleyim. diğer dershaneler ile ilgili anlattıklarımda başkalarının işine yarar belki. başka bilgisi olan varsa bekliyorum. cevaplar içinde teşekkürler ouxhn ve ozan

• Güncel!!
  • ya arkadaslar banada acil birileri söylesin. ümraniye kavram nasıl bir dershane ve SBS ne kadar ?
    bide ümraniye fen bilimleri sbs ne kadar ?
    ACİLL !!
  • Bende bir tavsiye isterim
  • Bende ümraniye'de bir dershaneye gitmeyi düşünüyorum final ne kadardan kapıyı açıyor acaba ? başka hangi dershane iyidir. Fem kaynaklarım var elimde dergi fem simetri seti full olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.