Şimdi Ara

ÜMRANİYE BİLENLER- ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cumartesi günü ümraniyede ehliyet sınavım var. bana şu okula kadıkoyden nasıl gidebileceğimi tarif edebilecek arkadaslar varmı ?

23 nisan kaptanoğlu ilköğretim okulu/ çakmak mah./ 23 nisan cd ümraniye

• 1 dakıka bakayım :D nedense bugun herkes adres soruyor

şimdi tarif zamanı: kadıköyden dudullu minibüslerine biniyorsun. o vahşi adama diyosun ki kaptan beni prenses düğün salonunun orada indir ( diğer seçeneklerin ise fun city , gima ). oranın önünde indikten sonra hemen yandaki caddeye giriyorsun akdeniz caddesi aşşagıya doğru düz ilerle dadaloglu caddesi kubilay sokak burc caddesi neyzen tevfik sokagı sırasıyla geçiyorsun aşagı dogru yurumeye devam et. neyzen tevfikten sonra yay sokak gelecek. iştee aradığın yer o sokagın sonunda. okulun etrafında belirgin bir yer olarak armağan camiini söyleyebilirim. hadi bol şans ALlah zihin açıklıgı versin kolay gelsin. bu arada okulun adı 23 nisan ilkögretim okulu hatırlatayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila_khan -- 18 Nisan 2008; 1:46:08 >

• çok teşekkürler
  • Kadıköy-Ümraniye Minibüsleri oradan geçmez.
    Sen en iyisi 14 numaralı otobüse bin ve Prenses Sinemasında indirmesini söyle. İneceğin yer aynı zamanda Ümraniye Oto Sanayinin karşısı oluyor. Daha sonra haritada ki gibi kırmızı noktaya gideceksin.
    Ama Beyaz noktanın olduğu yerde de otobüs durağı var. Oradan inersen dümdüz gider okula varabilirsin.

ÜMRANİYE BİLENLER- ÖNEMLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak[Alper] -- 18 Nisan 2008; 2:10:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbulu bilenler çok acil
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.