Şimdi Ara

Ümraniye elden satılık 2 Adet SSG-5100GB Samsung 3D Gözlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Samsung Plasma TV içinden çıkmış 2 adet SSG-5100GB 3D gözlük mevcut. Elimde 3D gözlüğüm mevcut olduğundan ihtiyaç fazlasından satılıktır. Fiyat 100 TL'dir. Satış sadece ümraniye elden olacaktır. Deneyerek teslim edicem. İyi forumlar..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glerli -- 15 Eylül 2013; 16:15:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaş sanırım iki adet gözlük için o fiyat istemiş hatalıysam lütfen düzeltin.
  • evet doğrudur 2 adet gözlük tek kutuda zaten toplam fiyat 100 TL

• Leprikon kullanıcısına yanıt
    Benim verdiğim linklerdeki de 2 adetlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Benim verdiğim linklerdeki de 2 adetlik.

arkadaşlar konuyu şişirmesek rica edicem fiyatta revizeye gidildi.

• glerli kullanıcısına yanıt
    Sıfırından %50 pahalı fiyat veriyorsunuz, uyarıyorum, revize ettim diyorsunuz, sıfırıyla aynı fiyata çekiyorsunuz, sonra ben konuyu şişirmiş oluyorum.
    Tabi ne de olsa "serbest piyasa"

[2.4] 2.el forumunda satılık ilanları fiyat içermek zorundadır. Üyeler dilediği fiyatları istemekte özgürdür ancak bu fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak zorundadır. Fiyatı anormal ürünler için arkadaşların ilanına yapılabilecek tek şey kibarca tekliftir, ürünün sıfırının linki verilip piyasa fiyatı örnek gösterilebilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_40321929/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Sıfırından %50 pahalı fiyat veriyorsunuz, uyarıyorum, revize ettim diyorsunuz, sıfırıyla aynı fiyata çekiyorsunuz, sonra ben konuyu şişirmiş oluyorum.
    Tabi ne de olsa "serbest piyasa"

[2.4] 2.el forumunda satılık ilanları fiyat içermek zorundadır. Üyeler dilediği fiyatları istemekte özgürdür ancak bu fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak zorundadır. Fiyatı anormal ürünler için arkadaşların ilanına yapılabilecek tek şey kibarca tekliftir, ürünün sıfırının linki verilip piyasa fiyatı örnek gösterilebilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_40321929/tm.htm

arkadaşım sinirlenmene gerek yok bu mal bende bu kadar daha ötesi varmıdır dozajı arttırmaya hiç gerek yok. dikkat edersen link verdin sesimi çıkarmadım alacak arkadaş linkleri inceler bakar arkadaş yazmış sağolsun bende ona cevap verdim halen uzatmanın bir adete yoktur. rica edicem konu kapansın ve uzamasın yarında mecburen linki silip yeni link açıcağım bu sebepten dolayı yarında gelir onun altına yapıştırırsın linklerini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.