Şimdi Ara

Ümraniye-Maslak gidiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maslak tarafında bir şirket iş görüşmesine çağırdı.

Fakat benim kafama takılan birkaç şey var.

Ben Ümraniye Dudullu tarafında oturuyorum. Bu Maslak sizce de çok ters değil mi?

Hadi bugün gittim. O iş olsa bile her gün o yol gidilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 30 Ekim 2020; 10:2:37 >

• Hocam bu konuyu iyi düşünmek lazım. Benim başıma gelmişti sonra çok pişman olmuştum her gün işkence.

• quote:

Orijinalden alıntı: namaste1968

Hocam bu konuyu iyi düşünmek lazım. Benim başıma gelmişti sonra çok pişman olmuştum her gün işkence.

Abi bu tarz şeylere hayali yaklaşamayız.

Güzel bir şirkette güzel bir iş olabilir. Fakat her gün oraya toplu ulaşımla gitsem hayatımın büyük bir kısmını vermiş olabilirim.

Basit bir hesap yapsam:

4 saat yol (gidiş geliş)

08:00 - 17:00/18:00 iş olsa

Sabah 05:00'da hazırlanıp 6'da yola çıkmam lazım. Akşam 20:00'da eve gelsem. Evde en fazla 3 saat vaktim oluyor.

İstanbul'da yaşayan zaten İstanbul trafiğini biliyor. Ortalığın hali zaten malum pek iyi değil. Para uğruna ömrümden ömür vermiş oluyorum.

Bakalım birazdan Skype üzerinden görüşme yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 30 Ekim 2020; 12:58:47 >

• Göz- kullanıcısına yanıt

Hocam şu an pandemi zamanı onu da işin içine katmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: namaste1968

Hocam şu an pandemi zamanı onu da işin içine katmak lazım.

Sağlık açısından tehdit gibi bir durumdan bahsediyorsan evet.

Yoksa farklı bir açıdan mı dedin? anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 30 Ekim 2020; 13:41:55 >
  • Hocam burda en buyuk 2 soru var

1-) Bu iş calısma saatlerı nasıl ve kurum yada fırma olarak nasıl bır fırma mesela gırdın ve artık sartlar olarak senı uzun sure tasırmı

2-)Servis varmı

Bunlar okdr onemlı kı cunku mesefa olarak senı yoracak bunun karı yagmuru camuru var ıstanbulda azda olsa karda goren yogun yagısta goren bıyer işe gıdemedıgınde kapı onune atılmayacagın sabahları erken kalkıp aksamları gec gelmene deyecek bır maası olan hafta sonuları ve resmı tatıllerı sayesınde dınlenebılcegın bı işse ve mumkunse servısı varsa bı duusnur ınsan

Ancak servıs yok mesaı saatlerı gırıs bellıde cıkıs net degıl sartlarında aman aman degılse o ıs sıkıntı cunku yolun uzak ömrun yolda gecıcek ısyerınde ayakları uzatıp yatsan bıle cıkıstakı yorgunlugun sana yetecek onumuz kış 6 da hava baslıyo kararmaya cok dusunulecek bısey

Hocam yolda ve şirkette birçok insan ile iç içe olacaksınız. Bu durumda bulaş riski artacak onu kastettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas9292

Hocam burda en buyuk 2 soru var

1-) Bu iş calısma saatlerı nasıl ve kurum yada fırma olarak nasıl bır fırma mesela gırdın ve artık sartlar olarak senı uzun sure tasırmı

2-)Servis varmı

Bunlar okdr onemlı kı cunku mesefa olarak senı yoracak bunun karı yagmuru camuru var ıstanbulda azda olsa karda goren yogun yagısta goren bıyer işe gıdemedıgınde kapı onune atılmayacagın sabahları erken kalkıp aksamları gec gelmene deyecek bır maası olan hafta sonuları ve resmı tatıllerı sayesınde dınlenebılcegın bı işse ve mumkunse servısı varsa bı duusnur ınsan

Ancak servıs yok mesaı saatlerı gırıs bellıde cıkıs net degıl sartlarında aman aman degılse o ıs sıkıntı cunku yolun uzak ömrun yolda gecıcek ısyerınde ayakları uzatıp yatsan bıle cıkıstakı yorgunlugun sana yetecek onumuz kış 6 da hava baslıyo kararmaya cok dusunulecek bısey

Şimdi görüştüm. Servisi yokmuş.

Bu iş sigorta-ekspertiz işi hocam. İş giriş çıkış saatlerini sormaya fırsatım olmadan soru üstüne sorular sordular. Ben bile sormayı unuttum. Fakat daha önceden ufak bir tecrübem vardı saatleri belli oluyor.

Fakat ben servisi olmaması açısından pek olumlu bakmıyorum. Birde bu kadar soru sordular biraz irkildim. Çok didiklediler. Hani tecrübeli eleman arıyorlarsa gitsinler 3-5 yıl bu işi yapmış birini alsınlar. Daha yaşım 24 yılların çalışanı değilim. Hayır ben işi çok çabuk kavrayan birisiyim. Fakat bu soruları vs. pek hoş değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 30 Ekim 2020; 15:54:4 >

• namaste1968 kullanıcısına yanıt

Katılıyorum bir yandan bunu hesaba katıyorum.

• ümraniye -> üsküdar marmaray

üsküdar marmaray -> yenikapı metro

yenikapı metro -> maslak

oradan da ringler vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

ümraniye -> üsküdar marmaray

üsküdar marmaray -> yenikapı metro

yenikapı metro -> maslak

oradan da ringler vardır

522B binip Levent'te insem > Levent'te metroya binsem yine gidiyorum.

Fakat yine uzun bir yol oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 30 Ekim 2020; 16:29:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

522B binip Levent'te insem > Levent'te metroya binsem yine gidiyorum.

Fakat yine uzun bir yol oluyor.

Alıntıları Göster

trafikten çok çok uzun sürer o şekilde hocam

Başkan pıyasada personel cok o yuzden ısverende bı tavır olustu.Soruları varsa senı cagırır veya goruntulu arar bı sohbet eder sorar bosver servısı yok bıseyı yok zaten evıne uzakmıs be baskan

• Çok ters zamanında çekmeköyde oturdum yaklaşık 4 sene maslak-ayazağaya okula gittim arabayla gitmeme rağmen ayrı bir eziyetti trafiği yağmuru çamuru çekilecek dert değil toplu taşımayla dahada ayrı dert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 30 Ekim 2020; 19:44:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.