Şimdi Ara

ÜMRANİYE MEDİA MARKT LİG TV 299 TL!! YANLIŞ GÖRMEDİNİZ..STOKLU FİYAT KAÇIRMA..! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
7
Favori
22.023
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Olcaytu E.

İlk ay butun kanallar acik mi acaba

Keyif paketleri açık ilk ay sadece istersen 14 tl farkla film ekletebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 tl versem butun moviemaxler acik degil mi musteri hizmetlerini arayip mi gerceklestiriyoruz tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwheisenberg -- 24 Ağustos 2013; 10:46:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olcaytu E.

14 tl versem butun moviemaxler acik degil mi musteri hizmetlerini arayip mi gerceklestiriyoruz tesekkurler

Müşteri hizmetlerini arayıp söylemen yeterli tüm film kanalları açık iZle öde hariç

• Alanya oturuyorum halihazırda digitürk üyesiyim taahütüm dolmasına 1 2 ay kaldı. aylık 79 lira ödüyorum. belgesel 4 büyükler için lig tv ve spor paket.

üyeliğimi iptal ettirsem mediamarket olan biyerden yada internetten satın alabilirmiyim tşkler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: eÜp_07

Alanya oturuyorum halihazırda digitürk üyesiyim taahütüm dolmasına 1 2 ay kaldı. aylık 79 lira ödüyorum. belgesel 4 büyükler için lig tv ve spor paket.

üyeliğimi iptal ettirsem mediamarket olan biyerden yada internetten satın alabilirmiyim tşkler .

Müsait zamanınızda arayın yardımcı olacağım 0545 527 60 43

• Stok durumu nedir acaba? 1 hafta sonra falan alabilicem sıkıntı yaşar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbjk

Stok durumu nedir acaba? 1 hafta sonra falan alabilicem sıkıntı yaşar mıyım?

Bu Pazar akşama kadar Almanda fayda var bilgi için lütfen arayın 0545 527 60 43

• beyler bu kampanya ne zeman'a kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

beyler bu kampanya ne zeman'a kadar ?

Acele almakta fayda var arkadaşlar birçok maazada kampanya kalktı Ümraniye Media Markt ta şu an satışı devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: turancevik1

quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

beyler bu kampanya ne zeman'a kadar ?

Acele almakta fayda var arkadaşlar birçok maazada kampanya kalktı Ümraniye Media Markt ta şu an satışı devam ediyor

Arkadaşlar bu pazarda lig tv indirimi devam ediyor bilginize

• ankara optimum medimarkt'a dun gittim. kesinlkle hediye cekini fiyattan dusemeyiz dediler. illaki hediye ceki ayrı kullanılacakmış. ankarada nereden temin edebiliriz 549 tl'ye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flo_Rida

ankara optimum medimarkt'a dun gittim. kesinlkle hediye cekini fiyattan dusemeyiz dediler. illaki hediye ceki ayrı kullanılacakmış. ankarada nereden temin edebiliriz 549 tl'ye?

Ben size yardımcı olacağım şütfen arayın 05455276043

• Aynisini Ankara Kentpark MM den aldim bugün

549 tl

Ankaralilara duyurulur.839 tl yaziyor ama 549 a veriyorlar direk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Aynisini Ankara Kentpark MM den aldim bugün

549 tl

Bugün mü aldın paketi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Aynisini Ankara Kentpark MM den aldim bugün

549 tl

Bugün mü aldın paketi

evet bugün aldım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozdeniz

Turan Bey 25 Ağustos 2013 Pazar günü MediaMarkt Ümraniye'ye gelsem yardımcı olabilir misiniz?

Giriş Paketi + Belgesel Paketi + Sporsever Paketi + Şampiyonlar Paketi + HD + 3D = Yıllık 549 TL yani aylık 45,75 TL oluyor.

Ben buna 5 TL farkla Süper Lig Paketine, 10,99 TL fark vererek yani aylık 61,74 TL 'ye kullanabilir miyim?

Pazar günü ümraniye media Markt a gelin mutlaka yardımcı olurum

Turan Bey,

Şu an digitürk üyesiyim dün 1 yıllık tahhahüdüm bitti ama digitürkün fatura kesme tarihi her ayın 3'üymüş ondan dolayı 3 Eylül'e kadar digitürk üyesi kalmam gerekiyor. 3 Eylülde iptal edecekler. Bundan dolayı ben sizin kampanyanızı bu akşam alsam ama kurulumu için 3 Eylül'ü bekleyebilir miyim? İlla aldığımız gün mü kurdurmak gerekiyor?

• quote:

quote:

quote:

Turan Bey 25 Ağustos 2013 Pazar günü MediaMarkt Ümraniye'ye gelsem yardımcı olabilir misiniz?

Giriş Paketi + Belgesel Paketi + Sporsever Paketi + Şampiyonlar Paketi + HD + 3D = Yıllık 549 TL yani aylık 45,75 TL oluyor.

Ben buna 5 TL farkla Süper Lig Paketine, 10,99 TL fark vererek yani aylık 61,74 TL 'ye kullanabilir miyim?

Pazar günü ümraniye media Markt a gelin mutlaka yardımcı olurum

Turan Bey,

Şu an digitürk üyesiyim dün 1 yıllık tahhahüdüm bitti ama digitürkün fatura kesme tarihi her ayın 3'üymüş ondan dolayı 3 Eylül'e kadar digitürk üyesi kalmam gerekiyor. 3 Eylülde iptal edecekler. Bundan dolayı ben sizin kampanyanızı bu akşam alsam ama kurulumu için 3 Eylül'ü bekleyebilir miyim? İlla aldığımız gün mü kurdurmak gerekiyor?

Cumartesi satın Alabilirsiniz Ümraniye Media markttan

• Bursa MM da bu fiyata almak mümkün mü?Alınan Bu üyelik avrupada (Hollanda) kullanılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark67

Bursa MM da bu fiyata almak mümkün mü?Alınan Bu üyelik avrupada (Hollanda) kullanılabilir mi?

maalesef ben cmts gittim 839 lira dediler.. maili bile gördüm ellerinde ki kesinlikle satılmayacaktır diye.. bende alamadım:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: artçı

quote:

Orijinalden alıntı: dark67

Bursa MM da bu fiyata almak mümkün mü?Alınan Bu üyelik avrupada (Hollanda) kullanılabilir mi?

maalesef ben cmts gittim 839 lira dediler.. maili bile gördüm ellerinde ki kesinlikle satılmayacaktır diye.. bende alamadım:(

Hangisine gittiniz ?
    Bursa Anatolium AVM
    Bursa Nilpark AVM
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.