Şimdi Ara

ÜMRANİYE MEDİA MARKT LİG TV 299 TL!! YANLIŞ GÖRMEDİNİZ..STOKLU FİYAT KAÇIRMA..! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
7
Favori
22.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

Orijinalden alıntı: turancevik1

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syhsiyah

elinizde kaldımı varsa bilgi verin havale yapalım kodu kargolarsınız yada pm atarsınız

Arkadaşlar şu an Media marktta lig tv satışı başladı normalde uzun zamandan beri yoktu bilginize Turan çevik 0545 527 60 43

Sd paket satiyorsunuz hocam turksat uzerinden sattiginiz paket çöp.

10 tl bir farkla fuul HD izleyebiliyorsunuz Türksat'tan

Sadece lig tv 1 hd var turksat uzerinden hocam digerleri yok 10 tl hd icin sadece 1 kanal icin cok fazla.

Değerli kardeşim çok Haklısın ama bunun şöyle bir avantajı var sinema kanallarıda içinde bu paketin çok kişi şikayet ediyordu Türksat'tan lig tv HD neden yok diye şu an böyle bir paket sunuldu

Hocam iyi guzel diyorsunda sinema kanallari da hd degil turksatta ve ayrica en onemli sinema kanali olan mmx premier kanali yok.

Evet sana tamamen Katılıyorum ama normal eutelsat paketi almaya kalksak yıllık 900 tl civarında Ücret talep ediyorlar bu paketi satın alan biyük çoğunluk sadece lig tv için istiyor bu paketi 499 bu paket için çok iyi bir Fiyat ayda 38 tl civarında bir fiyata geliyor eutelsatta lig tv 70 tl den fazla aylık fiyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @turancevik1

Merhaba,

Öncelikle başlığı düzeltir misiniz ? Şu an 299 TL olan bir kampanya yok değil mi ?

Siz 499 TL'ye sadece Turksat üzerinden Lig tv demişsiniz ama Digiturk zaten telefon edip pazarlık yapınca, film paketi, 2 keyif paketi, en iyi özellikle hdd'li HD kutu, Lig Tv vs. bunları 60 TL'ye veriyor, yani yıllık 720 TL'ye geliyor.

Şu an kardeşim Lig Tv hariç yukarıda diğer saydıklarımı 30 TL'ye gelecek şekilde 12 ay taahhütlü kullanıyor. Bunları Digiturk web sitesinden sipariş vermeye kalksanız ayda 60 TL istiyorlar. Bir de arayıp arayıp Lig Tv'yi 30 TL'ye satmaya çalışıyorlar.

Dolayısıyla sadece Lig Tv'li Türksat paketin cazip olması için herhalde yıllık 250-300 TL'den fazla olmaması lazım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

elinizde kaldımı varsa bilgi verin havale yapalım kodu kargolarsınız yada pm atarsınız

Arkadaşlar şu an Media marktta lig tv satışı başladı normalde uzun zamandan beri yoktu bilginize Turan çevik 0545 527 60 43

Sadece lig tv 1 hd var turksat uzerinden hocam digerleri yok 10 tl hd icin sadece 1 kanal icin cok fazla.

Değerli kardeşim çok Haklısın ama bunun şöyle bir avantajı var sinema kanallarıda içinde bu paketin çok kişi şikayet ediyordu Türksat'tan lig tv HD neden yok diye şu an böyle bir paket sunuldu

Hocam iyi guzel diyorsunda sinema kanallari da hd degil turksatta ve ayrica en onemli sinema kanali olan mmx premier kanali yok.

Evet sana tamamen Katılıyorum ama normal eutelsat paketi almaya kalksak yıllık 900 tl civarında Ücret talep ediyorlar bu paketi satın alan biyük çoğunluk sadece lig tv için istiyor bu paketi 499 bu paket için çok iyi bir Fiyat ayda 38 tl civarında bir fiyata geliyor eutelsatta lig tv 70 tl den fazla aylık fiyatı

500/12 38 e mi denk geliyor hocam. Suan da guncel bi kampanya var agustos ayina kadar 29.99 tl kalan aylar normal fiyat.Agustos ayina kadar hediyeleride cabası. O kampanya sizin kampanyadan cok daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

@turancevik1

Merhaba,

Öncelikle başlığı düzeltir misiniz ? Şu an 299 TL olan bir kampanya yok değil mi ?

Siz 499 TL'ye sadece Turksat üzerinden Lig tv demişsiniz ama Digiturk zaten telefon edip pazarlık yapınca, film paketi, 2 keyif paketi, en iyi özellikle hdd'li HD kutu, Lig Tv vs. bunları 60 TL'ye veriyor, yani yıllık 720 TL'ye geliyor.

Şu an kardeşim Lig Tv hariç yukarıda diğer saydıklarımı 30 TL'ye gelecek şekilde 12 ay taahhütlü kullanıyor. Bunları Digiturk web sitesinden sipariş vermeye kalksanız ayda 60 TL istiyorlar. Bir de arayıp arayıp Lig Tv'yi 30 TL'ye satmaya çalışıyorlar.

Dolayısıyla sadece Lig Tv'li Türksat paketin cazip olması için herhalde yıllık 250-300 TL'den fazla olmaması lazım.

Çok Haklısınız ama bir çok kişi bu paketi Media Markt tan almak istiyor çünkü 1 yıllık peşin ödüyor taahhüt imzalamıyor aynı zamanda HD uydu Alıcı kullanıcıya yıl sonu hediye bu bir avantaj tabi

• ben digitürk üye 10 seneyım digitürk bıraktım baskası aldım her sey biliyorum ama digitürk sözleşmesi ıcınde çok dikkatle etmesı lazım önce oku sonra imzala ve MEDİA MARKT'A göre güvenmiyorum haberım olsun herkese zarar olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deafs

ben digitürk üye 10 seneyım digitürk bıraktım baskası aldım her sey biliyorum ama digitürk sözleşmesi ıcınde çok dikkatle etmesı lazım önce oku sonra imzala ve MEDİA MARKT'A göre güvenmiyorum haberım olsun herkese zarar olmasın.

Media Markt sadece ürün tedarikçisi sözleşmeyi Digitürk yapıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bu önceki konu takip edenler için buraya yazıyorum 1 yıllık şampiyonlar paketi Ümraniye Medıa Markt mazaya geldi bilginize bilgi için arayabilirsiniz

• turancevik1 kullanıcısına yanıt
    hd fiyat nedir, ayrıca turksat içinde?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.