Şimdi Ara

ÜMRANİYE MEDİA MARKT LİG TV 299 TL!! YANLIŞ GÖRMEDİNİZ..STOKLU FİYAT KAÇIRMA..! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
7
Favori
22.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turancevik1

MERHABA ARKADAŞLAR. BEN DAHİL BİR ÇOĞUMUZ DİGİTURK KULLANMIŞIZDIR VEYA KULLANMAYI DÜŞÜNMÜŞÜZDÜR.

BUGÜNE KADAR DA İSTER İSTEMEZ HEPİMİZ TAAHHÜT VERMEK ZORUNDA KALMIŞIZDIR VE MALESEF BİRÇOĞUMUZ DİGİTURK'UN NİMETLERİNDEN FAYDALANAMAMIŞ OLABİLİRİZ..

FAKAT UZUN ZAMANDIR HEPİMİZİN BEKLEDİĞİ ÜMRANİYE MEDİA MARKT'TA TAAHHÜT İMZALAMADAN SAHİP OLABİLECEĞİNİZ LİG TV PAKETİ SATIŞA SUNULMUŞTUR!

NORMALDE 839 TL OLAN PAKET FİYATI 12 AY BOYUNCA FATURASIZ 290 İNDİRİM ÇEKİYLE SİZLERLE!!

75 TL OLAN AYLIK MAALİYET KAMPANYA DAHİLİNDE AYLIK SADECE 45.75 E GELECEKTİR!!

KISACA PAKET İÇERİĞİNDEN BAHSEDECEK OLURSAK:

GİRİŞ +2 KEYİF + ŞAMPİYONLAR LİGİ PAKETİ + HD + 3D AYRICA HAFTADA EN AZ BİR MAÇI 3D İZLEYEBİLECEKSİNİZ

AYRICA AKLINIZA TAKILAN HER KONUDA ARAYABİLİRSİNİZ VE
    KURULUM SÜRESİ BOYUNCA GEREKLİ DESTEK VE YÖNLENDİRMEYİ BİZZAT BEN TAKİP EDECEĞİM..

SÜREKLİ ULAŞABİLECEGİNİZ NUMARAM: 0545 527 60 43- (TURAN ÇEVİK)

WORLD AXESS VE BONUS'A VADE FARKSIZ 12 TAKSİT - CARD FİNANS ADVANTAGE MAXİMUM KART'A VADE FARKSIZ 6 TAKSİT

ÖNEMLİ NOT: YUKARIDAKİ FİYAT BİLGİLENDİRMELERİ HARİÇ SERVİSE 30 TL AKTİVASYON ÜCRETİ ÖDENMEKTEDİR.

ŞİMDİDEN HERKESE İYİ SEYİRLER

Arkadaşlar giriş 2 keyif HD aylık 16 tl taahhütsüz satışımız başladı ayrıca yıllık lig tv 549 tl bilgi için 0530 304 11 00 veya 0545 527 60 43 Turan çevik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum ben zonguldaktayım,halihazırda digitürk üyeliğim yok. olay şu mudur; istanbul dışındaysak ödemeyi bir şekilde halledip bi arkadaşımızı size gönderiyoruz.siz kurulum için bulunduğumuz şehirdeki digitiürkle irtibata geçiyosunuz ve şifreyide arkadaşımız aracılığıyla bize veriyosunuz.bizde kurulum yapılırken şifreyi söylüyoruz ve 1 yıllığına 550+30 liraya 1 yıl lig tv izliyoruz.bir de ödemeyi ancak kredi kartıyla yapabilirim havale uymuyor bana,buna bir çözüm buluna bilir mi?
  • Merhaba,

İstanbul dışı için ise havale kabul etmiyoruz ya kendiniz gelmeniz gerek yada sizin adınıza birisi gelip almalı kurulumu biz yaparız sorun değil başka bir şansımız yok...

Ürün Danışmanı Erden Uçar 0530 304 11 00 istediğiniz zaman arayabilirsiniz bizi

Turan ve Erden beraber çalışıyoruz

Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle067

dostum ben zonguldaktayım,halihazırda digitürk üyeliğim yok. olay şu mudur; istanbul dışındaysak ödemeyi bir şekilde halledip bi arkadaşımızı size gönderiyoruz.siz kurulum için bulunduğumuz şehirdeki digitiürkle irtibata geçiyosunuz ve şifreyide arkadaşımız aracılığıyla bize veriyosunuz.bizde kurulum yapılırken şifreyi söylüyoruz ve 1 yıllığına 550+30 liraya 1 yıl lig tv izliyoruz.bir de ödemeyi ancak kredi kartıyla yapabilirim havale uymuyor bana,buna bir çözüm buluna bilir mi?

Arkadaşlar Fenerbahçe Galatasaray derbisine kurulum yetiştirebilirim bilginize :)

• turan çevik kampanya devam ediyormu ? digitürk aboneliğim bitmek üzere. eğer buna yakın bir teklif vermezlerse iptal ettircem üyeliğimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eÜp_07

turan çevik kampanya devam ediyormu ? digitürk aboneliğim bitmek üzere. eğer buna yakın bir teklif vermezlerse iptal ettircem üyeliğimi ?

Biraz geç yazıyorum ama kampanya devam ediyor:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eÜp_07

turan çevik kampanya devam ediyormu ? digitürk aboneliğim bitmek üzere. eğer buna yakın bir teklif vermezlerse iptal ettircem üyeliğimi ?

Biraz geç yazıyorum ama kampanya devam ediyor:)

yahu bu sadece ümraniye mediamarkt da mı?
  • quote:

quote:

MERHABA ARKADAŞLAR. BEN DAHİL BİR ÇOĞUMUZ DİGİTURK KULLANMIŞIZDIR VEYA KULLANMAYI DÜŞÜNMÜŞÜZDÜR.

BUGÜNE KADAR DA İSTER İSTEMEZ HEPİMİZ TAAHHÜT VERMEK ZORUNDA KALMIŞIZDIR VE MALESEF BİRÇOĞUMUZ DİGİTURK'UN NİMETLERİNDEN FAYDALANAMAMIŞ OLABİLİRİZ..

FAKAT UZUN ZAMANDIR HEPİMİZİN BEKLEDİĞİ ÜMRANİYE MEDİA MARKT'TA TAAHHÜT İMZALAMADAN SAHİP OLABİLECEĞİNİZ LİG TV PAKETİ SATIŞA SUNULMUŞTUR!

NORMALDE 839 TL OLAN PAKET FİYATI 12 AY BOYUNCA FATURASIZ 290 İNDİRİM ÇEKİYLE SİZLERLE!!

75 TL OLAN AYLIK MAALİYET KAMPANYA DAHİLİNDE AYLIK SADECE 45.75 E GELECEKTİR!!

KISACA PAKET İÇERİĞİNDEN BAHSEDECEK OLURSAK:

GİRİŞ +2 KEYİF + ŞAMPİYONLAR LİGİ PAKETİ + HD + 3D AYRICA HAFTADA EN AZ BİR MAÇI 3D İZLEYEBİLECEKSİNİZ

AYRICA AKLINIZA TAKILAN HER KONUDA ARAYABİLİRSİNİZ VE
    KURULUM SÜRESİ BOYUNCA GEREKLİ DESTEK VE YÖNLENDİRMEYİ BİZZAT BEN TAKİP EDECEĞİM..

SÜREKLİ ULAŞABİLECEGİNİZ NUMARAM: 0545 527 60 43- (TURAN ÇEVİK)

WORLD AXESS VE BONUS'A VADE FARKSIZ 12 TAKSİT - CARD FİNANS ADVANTAGE MAXİMUM KART'A VADE FARKSIZ 6 TAKSİT

ÖNEMLİ NOT: YUKARIDAKİ FİYAT BİLGİLENDİRMELERİ HARİÇ SERVİSE 30 TL AKTİVASYON ÜCRETİ ÖDENMEKTEDİR.

ŞİMDİDEN HERKESE İYİ SEYİRLER

Arkadaşlar giriş 2 keyif HD aylık 16 tl taahhütsüz satışımız başladı ayrıca yıllık lig tv 549 tl bilgi için 0530 304 11 00 veya 0545 527 60 43 Turan çevik :)

Arkadaşlar Ümraniye Media mark lig tv 549 1 yıllık devam ediyor

• Merhabalar.

Var olan digitürk üyeliklerine uygun fiyatlı paketler berebiliyor musunuz? Superonline la olan kampanyaya uye oldum. Film paketi, spor paketi vs. paketlerde indirimli fiyat verebiliyormusunuz?

• turancevik1 kullanıcısına yanıt
    Lig tv bugün akşam 11 e kadar yıllık 399

• quote:

Lig tv bugün akşam 11 e kadar yıllık 399

Merhaba şu an nasıl bir kampanya var acaba?
  • Şu günlerde güncel kampanya var mı?
  • quote:

dostum ben zonguldaktayım,halihazırda digitürk üyeliğim yok. olay şu mudur; istanbul dışındaysak ödemeyi bir şekilde halledip bi arkadaşımızı size gönderiyoruz.siz kurulum için bulunduğumuz şehirdeki digitiürkle irtibata geçiyosunuz ve şifreyide arkadaşımız aracılığıyla bize veriyosunuz.bizde kurulum yapılırken şifreyi söylüyoruz ve 1 yıllığına 550+30 liraya 1 yıl lig tv izliyoruz.bir de ödemeyi ancak kredi kartıyla yapabilirim havale uymuyor bana,buna bir çözüm buluna bilir mi?

Arkadaşlar 1 yıllık lig tv paketi dün itibari ile elime ulaştı kısa bir süre için 549 fiyat geçerli az sayıda elimde var Ümraniye Media Mart'ta uğrayıp ben Turan çevik beni bulmanız yeterli cep numaram 0545 527 60 43 bilgi için istediğiniz zaman arayın

• quote:

Arkadaşlar lig tv şampiyonlar dün itibari ile elime ulaştı abartmıyorum kısa bir süre için satışta olacak fiyatı 549 tl elimde çok az paket var bilginize Turan çevik 545 527 60 43

• turancevik1 kullanıcısına yanıt
    Adana'da yokmu bu kampanya

• Konu yeni sanıp PM ye abanacaktim

• Ben bakmadan abandim:)aksam fazla kacirdim galiba:)

• quote:

Orijinalden alıntı: yasink01

Adana'da yokmu bu kampanya

Sadece Ümraniye Media Mart'ta şu an paket belli bir adet var elimde var istanbulda tanıdığınız varsa sizin yerinize alıp şifreyi size söylemesi yeterli

• quote:

Eğer istanbulda tanıdığınız yoksa ücreti havale edersiniz biz size şifreyi mail atarız kurulumda hiç bir sıkıntı olmaz

• quote:

quote:

Eğer istanbulda tanıdığınız yoksa ücreti havale edersiniz biz size şifreyi mail atarız kurulumda hiç bir sıkıntı olmaz

Almaya geliyorum hocam ayırırsanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.