Şimdi Ara

ÜMRANİYE MEDİA MARKT LİG TV 299 TL!! YANLIŞ GÖRMEDİNİZ..STOKLU FİYAT KAÇIRMA..! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
7
Favori
22.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turan bey mesajları okumadan gelin yardımcı olalım dediğinden kendisine sorunlarımı baştan anlattım kendiside bu konuda benim yapacağım bişi yok demekle yetindi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün itibariyle bursa'dan aldım bu paketi müşteri hizmetlerini arayıp servisi çağırmamı söylediler ancak şu an yazlıkta olduğum için henüz aramadım aradığım zaman kaç günde gelirler ve kurulum yapılır arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasamkn -- 16 Eylül 2013; 13:17:47 >
  • turancevik1 kullanıcısına yanıt
    Bu kampanyadan eski üyelerde faydalanabiliyor mu?
  • bu kampanya devam ediyormu arkadaşlar hala 549 mu ödüyoruz ?@turancevik1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomsak -- 17 Eylül 2013; 10:55:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Evet hala devam ediyor satın alabilirsiniz

• quote:

Evet eski üyelerde yararlanabiliyor taahhütünüz varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sasamkn

Bende dün itibariyle bursa'dan aldım bu paketi müşteri hizmetlerini arayıp servisi çağırmamı söylediler ancak şu an yazlıkta olduğum için henüz aramadım aradığım zaman kaç günde gelirler ve kurulum yapılır arkadaşlar?

Kurulum 2 gün içinde yapılıyor tabi servisin yoğunluğuna bağlı bazen 3 Günü'de buluyor müşteri hizmetlerinden kayıt açtırdıktan sonra servisin numarasını rica ederseniz daha hızlı kurulum yapılır

• quote:

Orijinalden alıntı: volcano2K

Turan bey mesajları okumadan gelin yardımcı olalım dediğinden kendisine sorunlarımı baştan anlattım kendiside bu konuda benim yapacağım bişi yok demekle yetindi....

Ben elimden geldiğince yardımcı olururum normalde kurulumları müşterimizin kendisinin kayıt oluşturması gerekiyor ben tek tek kurulum yönlendirdim yardımcı oldum çözüm bulmak için elimden geleni yaptım fakat en nihayetinde bende bir çalışanım evet yazıyı tam okumadan gelin yardımcı olurum dedim hata var bende şu sıralar yaklaşık 300 civarında müşteri ile ilgilendim hata oluyor ister istemez forum daki tüm arkadaşlarla tek tek ilgilendim memnuniyetsizlik olduğunu düşünmüyorum saygılarımlar her zaman yardıma be çözüme hazırım arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tomsak

bu kampanya devam ediyormu arkadaşlar hala 549 mu ödüyoruz ?@turancevik1

Evet 549

• quote:

Orijinalden alıntı: turancevik1

quote:

Evet eski üyelerde yararlanabiliyor taahhütünüz varmı ?

Ekimin 3 ünde bitiyor. Sadece film paketi de var daha 6 ay...
  • quote:

quote:

Bende dün itibariyle bursa'dan aldım bu paketi müşteri hizmetlerini arayıp servisi çağırmamı söylediler ancak şu an yazlıkta olduğum için henüz aramadım aradığım zaman kaç günde gelirler ve kurulum yapılır arkadaşlar?

Kurulum 2 gün içinde yapılıyor tabi servisin yoğunluğuna bağlı bazen 3 Günü'de buluyor müşteri hizmetlerinden kayıt açtırdıktan sonra servisin numarasını rica ederseniz daha hızlı kurulum yapılır

Teşekkürler dün müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturmak için paketin içinden çıkan şifreyi sordu bende dışarıda olduğum için söyleyemedim şifreyi servise gelen arkadaşlar merkeze iletmiyor muydu?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler dün müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturmak için paketin içinden çıkan şifreyi sordu bende dışarıda olduğum için söyleyemedim şifreyi servise gelen arkadaşlar merkeze iletmiyor muydu?

Müşteri hizmetlerinin kayıt açmak için şifreye ihtiyacı var daha sonra şifreyi kaybetmemeniz gerekiyor kurulum tamamlanıp yayın açılana kadar

• quote:

MERHABA ARKADAŞLAR. BEN DAHİL BİR ÇOĞUMUZ DİGİTURK KULLANMIŞIZDIR VEYA KULLANMAYI DÜŞÜNMÜŞÜZDÜR.

BUGÜNE KADAR DA İSTER İSTEMEZ HEPİMİZ TAAHHÜT VERMEK ZORUNDA KALMIŞIZDIR VE MALESEF BİRÇOĞUMUZ DİGİTURK'UN NİMETLERİNDEN FAYDALANAMAMIŞ OLABİLİRİZ..

FAKAT UZUN ZAMANDIR HEPİMİZİN BEKLEDİĞİ ÜMRANİYE MEDİA MARKT'TA TAAHHÜT İMZALAMADAN SAHİP OLABİLECEĞİNİZ LİG TV PAKETİ SATIŞA SUNULMUŞTUR!

NORMALDE 839 TL OLAN PAKET FİYATI 12 AY BOYUNCA FATURASIZ 290 İNDİRİM ÇEKİYLE SİZLERLE!!

75 TL OLAN AYLIK MAALİYET KAMPANYA DAHİLİNDE AYLIK SADECE 45.75 E GELECEKTİR!!

KISACA PAKET İÇERİĞİNDEN BAHSEDECEK OLURSAK:

GİRİŞ +2 KEYİF + ŞAMPİYONLAR LİGİ PAKETİ + HD + 3D AYRICA HAFTADA EN AZ BİR MAÇI 3D İZLEYEBİLECEKSİNİZ

AYRICA AKLINIZA TAKILAN HER KONUDA ARAYABİLİRSİNİZ VE
    KURULUM SÜRESİ BOYUNCA GEREKLİ DESTEK VE YÖNLENDİRMEYİ BİZZAT BEN TAKİP EDECEĞİM..

SÜREKLİ ULAŞABİLECEGİNİZ NUMARAM: 0545 527 60 43- (TURAN ÇEVİK)

WORLD AXESS VE BONUS'A VADE FARKSIZ 12 TAKSİT - CARD FİNANS ADVANTAGE MAXİMUM KART'A VADE FARKSIZ 6 TAKSİT

ÖNEMLİ NOT: YUKARIDAKİ FİYAT BİLGİLENDİRMELERİ HARİÇ SERVİSE 30 TL AKTİVASYON ÜCRETİ ÖDENMEKTEDİR.

ŞİMDİDEN HERKESE İYİ SEYİRLER

ARKADAŞLAR Galatasaray Beşiktaş derbisine yayın açabilirim acil isteyenlere bilginize zaten fiyatımız senelik 549 devam etmekte 0545 527 60 43 istediğiniz her zaman ulaşın :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Müşteri hizmetlerinin kayıt açmak için şifreye ihtiyacı var daha sonra şifreyi kaybetmemeniz gerekiyor kurulum tamamlanıp yayın açılana kadar

Bu sabah gelip kurulumu yaptılar ancak seçtiğim paketler öğleden sonra açılacakmış 21.kanal açık kalsın öğleden sonra açılır dedi arkadaşlar şifreyi felan da aldılar şu an bende şifre yok sıkıntı olmaz umarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu sabah gelip kurulumu yaptılar ancak seçtiğim paketler öğleden sonra açılacakmış 21.kanal açık kalsın öğleden sonra açılır dedi arkadaşlar şifreyi felan da aldılar şu an bende şifre yok sıkıntı olmaz umarım.

Merak etmeyin sıkıntı olmaz

• arkadaşlar ben bu paketten aldım ama superonlinedan kampanya verdikleri için gereği kalmadı dileyene ufak bir indirimle satabilirim..
    dükkanıma bakabilirsiniz..
  • volcano2K kullanıcısına yanıt
    Dukkaniniza pm attim

• pm gelmedi bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcano2K

pm gelmedi bana..

Alıntı yapın isterseniz

• quote:

MERHABA ARKADAŞLAR. BEN DAHİL BİR ÇOĞUMUZ DİGİTURK KULLANMIŞIZDIR VEYA KULLANMAYI DÜŞÜNMÜŞÜZDÜR.

BUGÜNE KADAR DA İSTER İSTEMEZ HEPİMİZ TAAHHÜT VERMEK ZORUNDA KALMIŞIZDIR VE MALESEF BİRÇOĞUMUZ DİGİTURK'UN NİMETLERİNDEN FAYDALANAMAMIŞ OLABİLİRİZ..

FAKAT UZUN ZAMANDIR HEPİMİZİN BEKLEDİĞİ ÜMRANİYE MEDİA MARKT'TA TAAHHÜT İMZALAMADAN SAHİP OLABİLECEĞİNİZ LİG TV PAKETİ SATIŞA SUNULMUŞTUR!

NORMALDE 839 TL OLAN PAKET FİYATI 12 AY BOYUNCA FATURASIZ 290 İNDİRİM ÇEKİYLE SİZLERLE!!

75 TL OLAN AYLIK MAALİYET KAMPANYA DAHİLİNDE AYLIK SADECE 45.75 E GELECEKTİR!!

KISACA PAKET İÇERİĞİNDEN BAHSEDECEK OLURSAK:

GİRİŞ +2 KEYİF + ŞAMPİYONLAR LİGİ PAKETİ + HD + 3D AYRICA HAFTADA EN AZ BİR MAÇI 3D İZLEYEBİLECEKSİNİZ

AYRICA AKLINIZA TAKILAN HER KONUDA ARAYABİLİRSİNİZ VE
    KURULUM SÜRESİ BOYUNCA GEREKLİ DESTEK VE YÖNLENDİRMEYİ BİZZAT BEN TAKİP EDECEĞİM..

SÜREKLİ ULAŞABİLECEGİNİZ NUMARAM: 0545 527 60 43- (TURAN ÇEVİK)

WORLD AXESS VE BONUS'A VADE FARKSIZ 12 TAKSİT - CARD FİNANS ADVANTAGE MAXİMUM KART'A VADE FARKSIZ 6 TAKSİT

ÖNEMLİ NOT: YUKARIDAKİ FİYAT BİLGİLENDİRMELERİ HARİÇ SERVİSE 30 TL AKTİVASYON ÜCRETİ ÖDENMEKTEDİR.

ŞİMDİDEN HERKESE İYİ SEYİRLER

Arkadaşlar bu Cumartesi pazar lig tv 549 satışımız devam etmekte bilginize :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.